Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μάγκες μια πρόταση-παράκληση θα κάνω.Επειδή το θέμα αναλύθηκε πάρα πολύ & επειδή δυστυχώς,για άλλη μια φορά,προάχθηκε σε κόντρα μελών του site,στην προκειμένη μεταξύ εμού κ του φίλτατου Germaon,προτείνω μιας κ βρισκόμαστε στην Μεγάλη Εβδομάδα,να ρίξουμε ΟΛΟΙ(συμπεριλαμβανομένου κ εμού βεβαίως)τους τόνους,να φιλτράρουμε τον εγκέφαλό μας με ηρεμία κ κατανόηση κ ότι είναι να γίνει στον χώρο του αθλητισμού ας γίνει.Να μην καταντήσουμε να γίνει το bourdela.com η Λεωφόρος Λαυρίου του διαδικτύου.Αυτά για όλους.

Εγώ εκεί που έπρεπε έκανα το άνοιγμά μου.Περιμένω(αν θέλει)την αποδοχή ή μη ;) :rolleyes:

Υ.Γ.:Μεγάλη μαλακία να γίνουν κεκλεισμένων όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος,όπως φημολογείται.ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες μια πρόταση-παράκληση θα κάνω.Επειδή το θέμα αναλύθηκε πάρα πολύ & επειδή δυστυχώς,για άλλη μια φορά,προάχθηκε σε κόντρα μελών του site,στην προκειμένη μεταξύ εμού κ του φίλτατου Germaon,προτείνω μιας κ βρισκόμαστε στην Μεγάλη Εβδομάδα,να ρίξουμε ΟΛΟΙ(συμπεριλαμβανομένου κ εμού βεβαίως)τους τόνους,να φιλτράρουμε τον εγκέφαλό μας με ηρεμία κ κατανόηση κ ότι είναι να γίνει στον χώρο του αθλητισμού ας γίνει.Να μην καταντήσουμε να γίνει το bourdela.com η Λεωφόρος Λαυρίου του διαδικτύου.Αυτά για όλους.

Εγώ εκεί που έπρεπε έκανα το άνοιγμά μου.Περιμένω(αν θέλει)την αποδοχή ή μη ;) :rolleyes:

Υ.Γ.:Μεγάλη μαλακία να γίνουν κεκλεισμένων όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος,όπως φημολογείται.ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ
+1.000 Συμφωνω

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''φτανουν αυτοι οι τονοι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ρε συναγωνιστές είναι αλήθεια ;
Δηλαδή μαθεύτηκε στην Ιταλία τι έγινε, και αντέδρασαν έτσι οι Ιταλοί ;
Αν έτσι έγινε μας δίνουν μάθημα πολιτισμού για άλλη μια φορά...
ʼραγε θα συγκινούσε έτσι τους δικούς μας φιλάθλους ο θάνατος ενός Ιταλού ;
Αναρωτιέμαι.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
germaon χαίρομαι που σε βλέπω πάλι μέσα.
dark μπράβο σου γιατι κατάλαβες ότι δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας για τα οπαδικά.
ʼντε και πιο ήρεμα απο δω και πέρα.
Να το τηρήσουμε όλοι μας αυτό.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
καλημέρα σε όλους,
χάρηκα που δεν αποχώρησε ο φίλος germaon...
με τα παραπάνω post του dark  :thumbsup: και στο γηπεδάκι πάμε να περάσουμε καλά να δούμε την μπαλίτσα μας να κάνουμε το χόμπι μας και την πλάκα μας και μέχρι εκεί ;)

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
καλημέρα σε όλους,
χάρηκα που δεν αποχώρησε ο φίλος germaon...
συμφωνώ με τα παραπάνω post του dark  :thumbsup: και στο γηπεδάκι πάμε να περάσουμε καλά να δούμε την μπαλίτσα μας να κάνουμε το χόμπι μας και την πλάκα μας και μέχρι εκεί ;)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
κάποιος κύριος ανέφερε κάτι για μάθημα πολιτισμού .να υπενθυμίσω στους άσχετους οι κύριοι που μνημονεύουν τον συγχωρεμένο είναι ακροδεξίά στοιχεία της PSG,NICE kai LAZIO.Αν αυτό είναι πολιτισμός εύγε και μπράβο τους .Μιλάμε για συνεργάτες πρότου μεγέθους. Κάποιοι μιλούν για αθέτηση συμφωνίας και κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου στις περιπτώσεις αυτές δεν υπάρχουν νόμοι ,συμφωνίες κλπ υπάρχει ο νόμος της ζούγκλας. Ας κλειδώσει κάποιος αυτο το θρέντ γιατι πολύ φοβάμαι οτι θα έχουμε παρεκτροπές και απο τις δύο πλευρές , δεν μιλάω για τον σκοτεινο είναι άσχετος ετσι κι αλλιώς .
Μόνο Ολυμπιακόι βρέθηκαν στο συμβάν οι αλλοι γιατι πήγαν για το βόλλευ ???Ντροπή σε όλους όσους υποκρίνονται...

Φίλε εγώ ΡΩΤΗΣΑ το εξής : (γιατί δεν γνώριζα):

''''Ρε συναγωνιστέ ς είναι αλήθεια ;
Δηλαδή μαθεύτηκε στην Ιταλία τι έγινε, και αντέδρασαν έτσι οι Ιταλοί ;
Αν έτσι έγινε μας δίνουν μάθημα πολιτισμού για άλλη μια φορά...
ʼραγε θα συγκινούσε έτσι τους δικούς μας φιλάθλους ο θάνατος ενός Ιταλού ;
Αναρωτιέμαι .''''

Και ρώτησα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ.
ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
Δεν 'ηξερα αν πρόκειται για ακραία στοιχεία ή όχι.
Γιατί η επίθεση ;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
 Αναρωτιεμαι πως και δε εδειξε κανα καναλι την ταινια του Δαλιανιδη "οι χουλιγκανσ" με Γαρδελή και ΜΠΕΖΟ χουλιγκανι της ΑΕΚ και τον Μιχαλόπουλο που βιαζει την αδελφη του αντιπαλου αρχηγου και μετα αραβωνιαζονται (!!!!!!σεναριο απιστευτο!!!!!!!!!!!!). παντως και πριν απο χρονια  κατι Παοκτζηδες ειχαν σκοτωσει εναν Αρειανο και οπως δεν εγινε τιποτα και τότε το ιδιο θα γινει και τωρα. Αντε τωρα να πλακωθουνε τιποτα τοπικες κομματων στο ξύλο να κλεισουν τα κομματα 3-4 χρονια να βρουμε την υγεια μας.

Επισκέπτης
Eγώ πάντως άκουσα χθες στις ειδήσεις ότι αφήσαν 4 άτομα ελεύθερα. Μπράβο! ʼντε να αφήσουν και τους υπόλοιπους ρε παιδιά, θέμα χρόνου είναι. Αμάν αυτοί οι κωλόμπατσοι που δεν αφήνουν τα παιδιά ήσυχα και καταπατούν τα δικαιώματά τους!!!

Τι? Να έχουμε αλλαγές στην Ελλάδα? Μουαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Στη φυλακή...

Από τους οπαδούς που συνελλήφθησαν την περασμένη Πέμπτη για τη συμμετοχή τους στα τραγικά γεγονότα της Λεωφόρου Λαυρίου, ο πρώτος οδηγήθηκε στη φυλακή. Πρόκειται για τον επικεφαλής του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό, ενώ οι απολογίες συνεχίζονται. Από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν τη Μεγάλη Δευτέρα, ο ένας, όπως προαναφέρθηκε, κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ οι άλλοι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Οι απολογίες των κατηγορουμένων θα συνεχιστούν τη Μεγάλη Τρίτη.

Τη Δευτέρα ενώπιον της ανακρίτριας παρουσιάστηκαν και απολογήθηκαν τέσσερις από τους συλληφθέντες, που κατηγορούνται για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος αλλά και δύο που κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις. Ο ένας εξ αυτών των δύο, είναι ανήλικος... Ο άλλος, είναι ο πρόεδρος του συνδέσμου φίλων του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό, ο οποίος όπως προαναφέραμε προφυλακίστηκε.

Από εκεί και πέρα, τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι με πριοριστικούς όρους, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική παρουσία σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα, ενώ ένας άλλος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν όρο. Οι απολογίες θα συνεχιστούν την Τρίτη.

απο το

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Eγώ πάντως άκουσα χθες στις ειδήσεις ότι αφήσαν 4 άτομα ελεύθερα. Μπράβο! ʼντε να αφήσουν και τους υπόλοιπους ρε παιδιά, θέμα χρόνου είναι. Αμάν αυτοί οι κωλόμπατσοι που δεν αφήνουν τα παιδιά ήσυχα και καταπατούν τα δικαιώματά τους!!!

Τι? Να έχουμε αλλαγές στην Ελλάδα? Μουαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
μην πιστευεις τιποτα απ οσα εχεις ακουσει μεχρι τωρα φιλε μου
κ μην ξεχνας πως εχουν αφησει 4 ατομα απ οσους εχουν συλλαβει.
δεν μπορεις να εισαι σιγουρος πως ειναι αυτοι οι ενοχοι...

Aabadista

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κάποιος κύριος ανέφερε κάτι για μάθημα πολιτισμού .να υπενθυμίσω στους άσχετους οι κύριοι που μνημονεύουν τον συγχωρεμένο είναι ακροδεξίά στοιχεία της PSG,NICE kai LAZIO.Αν αυτό είναι πολιτισμός εύγε και μπράβο τους .Μιλάμε για συνεργάτες πρότου μεγέθους. Κάποιοι μιλούν για αθέτηση συμφωνίας και κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου στις περιπτώσεις αυτές δεν υπάρχουν νόμοι ,συμφωνίες κλπ υπάρχει ο νόμος της ζούγκλας. Ας κλειδώσει κάποιος αυτο το θρέντ γιατι πολύ φοβάμαι οτι θα έχουμε παρεκτροπές και απο τις δύο πλευρές , δεν μιλάω για τον σκοτεινο είναι άσχετος ετσι κι αλλιώς .
Μόνο Ολυμπιακόι βρέθηκαν στο συμβάν οι αλλοι γιατι πήγαν για το βόλλευ ???Ντροπή σε όλους όσους υποκρίνονται...

Aν δεν κάνω λάθος οι οπαδοί της Lazio είναι οι ακροδεξιοί και η φωτογραφία που δημοσιεύει ο savalas είναι από οπαδούς της Roma....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οι της Ρόμα αντιπροσωπεύουν τις αριστερές φατρίες της αιώνιας πόλης.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Η άποψη μου είναι ότι όλα αυτά γίνονται θέμα τώρα επειδή είναι φρέσκα τα γεγονότα και έχουμε και έναν νεκρό.
Να γίνεται τόσος ντόρος τώρα δε μου λέει τίποτα.
Περιμένετε να περάσουν λίγες μέρες και θα δούμε το δήθεν ενδιαφέρον να γίνεται αδιαφορία.
Δεν είναι η πρώτη φορά.Οταν θυμόμαστε χαιρόμαστε.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Επειδή βλέπω ότι δεν παίρνω απάντηση απο τον walker, θα το πώ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ δεν δικαιούμαστε ΟΥΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Τούς έυχομαι καλή συνέχεια στο δρόμο που διάλεξαν.
Δεν σκοπεύω να βγάλω τα μάτια μου με κανέναν ο οποίος δεν είναι ικανός να κάνει μια ανθρωπινού επιπέδου συζήτηση.
Τα οπαδικά έτσι κι αλλοιώς δεν με πολυαπασχολούν γιατι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.
Ασχολήθηκα μόνο λόγω του παιδιού που χάθηκε.
Και μόλις τόλμησα να ρωτήσω κάτι που μου έκανε εντύπωση, ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΡΩΝΙΑ  ήταν η απάντηση.
Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με θολωμένα μυαλά.
Σας αφήνω στα οπαδικά σας να ξεκαθαρίσετε μόνοι σας.
Έχω και καλύτερα πράγματα να ασχοληθώ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ δεν δικαιούμαστε ΟΥΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Δεν σκοπεύω να βγάλω τα μάτια μου με κανέναν ο οποίος δεν είναι ικανός να κάνει μια ανθρωπινού επιπέδου συζήτηση.
Τα οπαδικά έτσι κι αλλοιώς δεν με πολυαπασχολούν γιατι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.
Και μόλις τόλμησα να ρωτήσω κάτι που μου έκανε εντύπωση, ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΡΩΝΙΑ  ήταν η απάντηση.
οχι δεν δικαιουσε να ρωτας!!!επρεπε να τα ξερεις ολα!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Υπάρχουν κ κάποιοι που είμαστε στην διάθεσή σου για να ρωτήσεις κάτι οπαδικό.Φαίνεται ότι ρώτησες τον ΛΑΘΟΣ τύπο.Κ μόνο απο το avatar που κουβαλαέι καταλαβαίνεις πολλά...Συγνώμη από όλους τους υπόλοιπους φίλους του Ολυμπιακού δεν θέλω να αρχίσουν οι παρεξηγήσεις κ τα μανουριάσματα πάλι,αλλά βλέπετε κ εσείς ότι κάποιοι εξακολουθούν να ζουν στον πλανήτη Κλίγκον.
Τα ίδια έκανε κάποτε κ ένας αεκτζής(το α επίτηδες μικρό) εδώ μέσα κ από μένα τουλάχιστον έφαγε μεγάλο χεσίδι.Ανέβαζε βίντεο με ντου Αεκτζήδων σε άλλους συνδέσμους.

JOHNNYDMAX είμαι στην διάθεσή σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom