Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

user

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ναι νομίζω ότι το εξαντλήσαμε...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ο germaon (που επιτέλους ας μην βάζουν λόγια στο στόμα του), ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ επειδή σβήστηκαν τα post του.  Αναμενόμενο ήταν εξάλλου. Γνωρίζουμε άλλωστε ποιοί είναι πίσω από αυτά. Για άλλους (προφανείς) λόγους έφυγε. Ειλικρινά δεν περίμενα να μου στείλετε pm μερικοί και ένιωσα την ανάγκη να κάνω επανενεργοποίηση απλά κ μόνο για να πω ότι ξέχασα (αν είναι δυνατόν) τον JOHNNYDMAX , όπως και τους Leoknight7, astrofisikos, gatoulis,WALKER, PSOLAROSAVROS,megantoine.Πάλι σίγουρα θα ξέχασα κάποιον. Το λογαριασμό μου δε θα τον σβήσω. Δεν είμαι βασιλιάς να με παρακαλάτε και αισθάνομαι άσχημα. Μόνο με pm θα μιλάω με τους φίλους μου. Για τα μπουρδελικά έχω κατασταλλάξει. Τέρμα οι τσάρκες. Μόνο στη Σόνια και στην Ισαβέλλα από Βrazil house ʼντε και καμια Ντενίζα  .Η Ισαβέλλα επιστρέφει τον Απρίλη κ θα δουλεψει εκεί για ένα μήνα.. Για το φόρουμ τί να πω... «Και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε»

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Ο germaon (που επιτέλους ας μην βάζουν λόγια στο στόμα του), ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ επειδή σβήστηκαν τα post του.  Αναμενόμενο ήταν εξάλλου. Γνωρίζουμε άλλωστε ποιοί είναι πίσω από αυτά. Για άλλους (προφανείς) λόγους έφυγε. Ειλικρινά δεν περίμενα να μου στείλετε pm μερικοί και ένιωσα την ανάγκη να κάνω επανενεργοποίηση απλά κ μόνο για να πω ότι ξέχασα (αν είναι δυνατόν) τον JOHNNYDMAX , όπως και τους Leoknight7, astrofisikos, gatoulis,WALKER, PSOLAROSAVROS,megantoine.Πάλι σίγουρα θα ξέχασα κάποιον. Το λογαριασμό μου δε θα τον σβήσω. Δεν είμαι βασιλιάς να με παρακαλάτε και αισθάνομαι άσχημα. Μόνο με pm θα μιλάω με τους φίλους μου. Για τα μπουρδελικά έχω κατασταλλάξει. Τέρμα οι τσάρκες. Μόνο στη Σόνια και στην Ισαβέλλα από Βrazil house ʼντε και καμια Ντενίζα  .Η Ισαβέλλα επιστρέφει τον Απρίλη κ θα δουλεψει εκεί για ένα μήνα.. Για το φόρουμ τί να πω... «Και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε»
επειδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου-ούτε μεταφορικά-"ρήτορα",ας ελπίσουμε πως η φράση δείχνει πρόθεση...μετάνοιας(φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο,απλά ελπίζω να μην απαντήσει και κανένας άλλος και έχουμε...πάλι τα ίδια)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σιγά που θα έφευγε.Επείδη ανησυχήσατε & κλαίγατε.ʼντε γεια χαρά & καλό μεσημέρι.Φαίνεται τελικά ότι τα ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ,πιάνουν... ;)

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Σιγά που θα έφευγε.Επείδη ανησυχήσατε & κλαίγατε.ʼντε γεια χαρά & καλό μεσημέρι.Φαίνεται τελικά ότι τα ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ,πιάνουν... ;)
τώρα και να.....ήθελε κανείς να σου πει πως είχες άδικο-εκ των πραγμάτων-δεν μπορεί:)))))))
καλό μεσημέρι

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μερικοί δεν βάζουν μυαλό. Θα σας στείλω με pm στους φίλους το e-mail που έφτιαξα ειδικά για το σάιτ να τα λέμε έτσι. Παρακαλώ ΟΧΙ παρακάλια. Αύριο θα το έχετε λάβει όλοι.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παρακαλώ ΟΛΟΥΣ να τελειώσει εδώ το θέμα. Όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Το θέμα είναι άλλο εδώ και όχι η φυγή μελών...................

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Ρε germaon, τι κάθεσαι και ασχολείσαι ?

Η μαλακία (και το έχω πεί πολλές φορές και στον Alexxx και κατ'ιδίαν με άλλους φίλους mods) είναι οτι μέσα στο site υπάρχουν θέματα για τα οπαδικά.
Πείτε μου τι έχουν προσφέρει τα οπαδικά στο site εκτος απο τσακωμούς, βρισίδια, παρεξηγήσεις και εκνευρισμούς ?

Ξεχνάς τους μαλάκες που ανοίγανε threads "σας γαμήσαμε στο ξύλο", "σας σπάσαμε τα αυτοκίνητα", "φώτος απο τους τσαμπουκάδες οπαδούς μας", "βίντεο απο το ξύλο που σας ρίξαμε" κ.α. ??  Αυτοί σε τι διαφέρουν απο τους κάφρους που σφαχτήκανε προχθές ?

Ή προσπαθείς να βγάλεις άκρη με ανθρώπους που λένε οτι για όλα φταίει ο Κόκκαλης και ο Ολυμπιακός και οι τυφλοί οι κολλημένοι είναι οι Ολυμπιακοί που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο και φοράνε παρωπίδες που δεν βλέπουν ότι μόνο η ΑΕΚ φροντίζει για την εξύψωση του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας ???
Προσπαθείς να βγάλεις άκρη με αυτούς που τους λες ότι για την κατάντια φταινε όλοι ανεξαιρέτως, οι ΠΑΕ, οι σύνδεσμοι, οι παράγοντες, οι εφημερίδες και σου λένε όχι, για όλα φταίει ο Κόκκαλης, ο δικός μας ο πρόεδρος είναι ο μαχητής της βίας και οι οπαδοί μας πάνε από το κατηχητικό στο γήπεδο και ξανά στο κατηχητικό.

Ξεχνάνε τους αλήτες της σκεπαστής, τους κάφρους των Ghetto Boyz, τον πόλεμο με τα άλλα μπουμπούκια της ΝΟΠΟ.

Αποχώρησε λοιπόν, αλλά όχι απο το site, σταμάτα να ασχολείσαι και να γράφεις για οπαδικά.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Το φίλο Germaon θα τον διατάξω εγώ να μη φύγει,λόγω επαγγέλματος...

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα καταρχήν
Είναι μάλλον από τις τελευταίες φορές που γράφω στα οπαδικα θέματα(ξέρω ότι δεν θα λείψω και σε πολλούς ) και θα εξηγήσω το γιατί , από την ημέρα που πέθανε το παιδί στην Παιανία μέχρι και σήμερα προσπαθώ να καταλάβω τι σοι άνθρωποι γράφουν στα οπαδικα και τι χαρακτήρες είμαστε, όταν μιλάμε όχι για τις ομάδες μας  αυτές καθ αυτές και τα αγωνιστικά τους, αλλά για μια τραγωδία ,όταν ξεκινήσαμε το θρεντ οι περισσότεροι συμφωνήσαμε να μην το δούμε οπαδικα αλλά αντικειμενικά όπως του αρμόζει και να μην το εστιάσουμε στις ΠΑΕ ,αλλά στο φαινόμενο βίας που ξέσπασε (γιατί υποβόσκει χρόνια τώρα),πέντε ημέρες τώρα βλέπω όμως (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων ) πως για όλους εδώ φταίει ο Ολυμπιακός και ο  κοκκαλης(που φταίει) . όχι ο Παύλος ο γιαννακοπουλος(που τους αποκαλεί παιδία του) και όχι ο ντεμης (που ήταν αδέλφια μέχρι πρότινος και τα χάλασαν στα φράγκα)
Ο dark είναι ένα γνησιο δειγμα των λεγομενων μου για εμενα χυνει χολη εναντιον του Ολυμπιακου με ΚΑΘΕ ΑΦΟΡΜΗ  και όπως ξαναεγραψα ,δεν παίζει κανένα ρόλο αν αυτοί που τα διέπραξαν και έκαναν αυτές τις πράξεις ήταν ολυμπιακοι παναθηναικο ι αεκτζιδες παοκτζιδες η δοξοβυρωνιοτες? Ότι δουλευαν καποιοι από αυτους (2) στον Ολυμπιακο , Αν δουλευαν στον ΟΤΕ τι θα σημαινε? Ο ΟΤΕ προαγει την βια? Δεν μπορω να σας καταλαβω η μαλλον μπορω ΟΛΟΙ που γραφεται στο θρεντ είστε οπαδοί (που το παιζεται αντικειμενικοι)και παρακαλάτε ο δολοφόνος να μην άνηκε στην δική σας ομάδα αλλά στου αντίπαλου επιτυνχανοντας   έτσι στο μυαλό σας μια νίκη επί αυτού( η δικη μου ομαδα ειναι καθαρη του αλλου &#
949;ιναι βρωμικη) ….
Αυτό συμβαίνει και γι αυτό το λόγο δεν ξανασχολουμαι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πείτε μου τι έχουν προσφέρει τα οπαδικά στο site εκτος απο τσακωμούς, βρισίδια, παρεξηγήσει ς και εκνευρισμού ς ?

Να πως έχω και εγώ το πράσινο "warned" ...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Το φίλο Germaon θα τον διατάξω εγώ να μη φύγει,λόγω επαγγέλματος...

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ειλικρινά γέλασα .  :2funny: :2funny:  Χαιρετώ τον Λαμπρό Έλληνα Ανώτερο Αξιωματικό και μέλλοντα αρχηγό ΓΕΕΘΑ. (και πρωθυπουργό εύχομαι  ;) ) Εις τας διαταγάς σας.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Germaon μπαίνω σε αυτό το thread μόνο και μόνο για να σου πω ότι χαίρομαι που σε βλέπω εδώ

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αγαπητοι μου μουνοφιλοι,
μηπως μαθατε αν εγινε ή επικειται να γινει συναντηση -τυπου Παιανιας-οπαδων για συνεχεια της βεντετας επι το χειροτερον?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
savala ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η φώτο ρε φίλε! μεγαλο RESPECT στα αδέλφια της ΡΟΜΑ!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Αλεξανδρε ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ...
Σύμπτωση τωρα,σύμπτωση και με πούλμαν ΠΑΟ και ιντρακομίτη?
Και επιτέλους ΑΦΗΣΤΕ ρε παιδια ήσυχο τον Dark! Την αποψη του λέει ο άνθρωπος! Εδω δεν σας πείραξε που ο άλλος υπερασπίστηκε τον Chealsea και ο άλλος εχει avatar ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ την βία και εσεις τα βάζετε με τον Dark,μόνο κ μόνο επειδη λεει ΑΛΗΘΕΙΕΣ?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Αγαπητοι μου μουνοφιλοι,
μηπως μαθατε αν εγινε ή επικειται να γινει συναντηση -τυπου Παιανιας-οπαδων για συνεχεια της βεντετας επι το χειροτερον?

H συνάντηση ήταν μια βλακωδέστατη μεταφορά στην Ελλάδα βλακωδέστατης συνήθειας ξένων οπαδών που στηρίζεται σε κανόνες, όπως γράφει ο Κοντός στην "Καθημερινή" και πόσταρα νωρίτερα.

Οι κανόνες δεν τηρήθηκαν, δεν περιμένω επανάληψη.

Η "βεντέττα" πιθανή (αν και δεν τη δικαιολογώ, πολιτισμένοι θέλουμε να λεγόμαστε) με ύπουλους τρόπους, σαν αυτούς που χρησιμοποιήθηκαν στην Παιανία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom