JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
end of topic
+1
end of topic
επειδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου-ούτε μεταφορικά-"ρήτορα",ας ελπίσουμε πως η φράση δείχνει πρόθεση...μετάνοιας(φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο,απλά ελπίζω να μην απαντήσει και κανένας άλλος και έχουμε...πάλι τα ίδια)Ο germaon (που επιτέλους ας μην βάζουν λόγια στο στόμα του), ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ επειδή σβήστηκαν τα post του. Αναμενόμενο ήταν εξάλλου. Γνωρίζουμε άλλωστε ποιοί είναι πίσω από αυτά. Για άλλους (προφανείς) λόγους έφυγε. Ειλικρινά δεν περίμενα να μου στείλετε pm μερικοί και ένιωσα την ανάγκη να κάνω επανενεργοποίηση απλά κ μόνο για να πω ότι ξέχασα (αν είναι δυνατόν) τον JOHNNYDMAX , όπως και τους Leoknight7, astrofisikos, gatoulis,WALKER, PSOLAROSAVROS,megantoine.Πάλι σίγουρα θα ξέχασα κάποιον. Το λογαριασμό μου δε θα τον σβήσω. Δεν είμαι βασιλιάς να με παρακαλάτε και αισθάνομαι άσχημα. Μόνο με pm θα μιλάω με τους φίλους μου. Για τα μπουρδελικά έχω κατασταλλάξει. Τέρμα οι τσάρκες. Μόνο στη Σόνια και στην Ισαβέλλα από Βrazil house ʼντε και καμια Ντενίζα .Η Ισαβέλλα επιστρέφει τον Απρίλη κ θα δουλεψει εκεί για ένα μήνα.. Για το φόρουμ τί να πω... «Και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε»
τώρα και να.....ήθελε κανείς να σου πει πως είχες άδικο-εκ των πραγμάτων-δεν μπορεί))))))Σιγά που θα έφευγε.Επείδη ανησυχήσατε & κλαίγατε.ʼντε γεια χαρά & καλό μεσημέρι.Φαίνεται τελικά ότι τα ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ,πιάνουν... ;)
Πείτε μου τι έχουν προσφέρει τα οπαδικά στο site εκτος απο τσακωμούς, βρισίδια, παρεξηγήσει ς και εκνευρισμού ς ?
Ειλικρινά γέλασα . Χαιρετώ τον Λαμπρό Έλληνα Ανώτερο Αξιωματικό και μέλλοντα αρχηγό ΓΕΕΘΑ. (και πρωθυπουργό εύχομαι ;) ) Εις τας διαταγάς σας.Το φίλο Germaon θα τον διατάξω εγώ να μη φύγει,λόγω επαγγέλματος...
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
savala ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η φώτο ρε φίλε! μεγαλο RESPECT στα αδέλφια της ΡΟΜΑ!
Αγαπητοι μου μουνοφιλοι,
μηπως μαθατε αν εγινε ή επικειται να γινει συναντηση -τυπου Παιανιας-οπαδων για συνεχεια της βεντετας επι το χειροτερον?
ρε οι ρωμαιοι με τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?οι οπαδοι της ρομα σε μια κινηση αποχαιρετισμου του νεκρου οπαδου μας
www.imageshack.gr/viewer.php?file=nmo1tljkzmnffmmi5tdy.jpg] [/URL]