Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
οχι ρε συ!!δεν ειναι παγιδα!!!εμενα δεν μου αρεσε σαν ταινια....αλλα εχεις ωραιο αβαταρ!!!

Σε ευχαριστώ. Είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακή η μορφή του Πανός.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάνας:τερατόμορφη ανθρωποειδές θεότητα,που προήλθε από ερωτική συνεύρεση βοσκού με τράγο(εξού κ η μορφή που έχει).''Γεννήθηκε'' στο Μαίναλο της Αρκαδίας.

Πάλι βρήκα ο μαλάκας ευκαιρία για ιστορία-μυθολογία

Επισκέπτης
θα πρεπει καποια στιγμη  να φανε τιποτε ψιλες 
να παρουνε χαμπαρι  την πραγματικοτητα  ως  εχει.

Λοιπόν, αυτό που (πολύ ορθά λες) έχει γίνει και αρκετές φορές κιόλας. Τις έχουν φάει, τους έχουν σπάσει κάμερες κτλ, κτλ. Και τι γίνεται μετά? Όλα αυτά τα μουνόπανα αρχίζουν να κράζουν τους πάντες, από τους πολιτικούς μέχρι την αστυνομία, γιατί ΔΗΘΕΝ τους "φιμώνουν", καταργούν την ελευθερία του Τύπου κι όλες αυτές τις παπαριές. Εγώ πάντως ΠΟΛΥ χαίρομαι όταν σπάνε την μούρη του δημοσιογράφου (και την κάμερά του!!!).

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Παραθέτω εδώ το πμ που δεν μπόρεσα να στείλω στον germaon.
φαινεται πως έχει διαγράψει το λογαριασμό του.

''''Φίλε germaon γειά σου.
Διάβασα το θρεντ όπου αρπάχτηκες με τον dark.
O dark σε σχόλιο άλλου χρήστη  παραδέχτηκε ότι υπερέβαλλε.
Νομίζω (και θα λυπηθώ), ότι είναι υπερβολικό να σταματήσεις από το φόρουμ, για κάτι που ειπώθηκε σε μια στιγμή φόρτισης.
Ξέρω ότι μπορείς να σκεφτείς πιο ψύχραιμα από αυτό.
Δεν πιστεύω ειλικρινά ότι αυτή είναι σωστή κίνηση εκ μέρους σου.
Όλοι σε συμπαθούμε, και νομίζω ότι πρέπει να αναθεωρήσεις.
Αν παρόλα αυτά επιμένεις, τότε να σαι καλά, και να περνάς ακόμα καλύτερα.''''

dark, έχεις να προσθέσεις κάτι μήπως ;

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Νομίζω πως γενικά πρέπει να μειώσουμε λίγο τις εντάσεις εδώ μέσα.
ʼλλο ένα αγαπητό μέλος του σάιτ που αποφάσισε να φύγει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γεια σου φίλε johnnydmax(με το όνομα που παραπέμπει στο αμάξι που πάει στην Ανταρκτική).Λοιπόν ο Germaon,έφυγε καθαρά λόγω του ότι είδε ότι κάποιοι - πιθανόν mods- του διέγραψαν μηνύματα.ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ,ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ.Νομίζω ο εγωισμός του-κ καλά θα έκανε-δεν θα τον άφηνε να φύγει εξαιτίας μου.Δήλωσα ότι κακώς παρασύρθηκα κ έγραψα-απάντησα περί Ντέμη στο συγκεκριμένο ''λεπτό'' topic.Επίσης δήλωσα ότι κακώς ειρωνεύτηκα τον Germaon,όταν είπε ότι απεχώρησε.Τώρα όσον αφορά την αποχώρηση του,που σε καμμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με μένα,προσωπικά ούτε κρύο ,ούτε ζέστη.

Πάντως μην στενοχωριέστε πολύ.Εδώ θα είναι κ ΠΑΛΙ γρήγορα.ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ.ΜΑ ΟΛΟΙ.Είναι ζήτημα πάλι κανά-δυο ημερών.Όταν επανέλθει ο Germaon,πάλι ούτε κρύο θα μου κάνει,ούτε ζεστη.

Κ βέβαια συμφωνω μαζί σου ,ότι πρέπει να σταματήσουν οι εντ΄σαεις.Κάποιοι όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ,με περιμένουν στην γωνία.Θα προσπαθήσω να βάλω ''στεγανά'' στο τι γράφω & να σταματήσω να απαντάω σε προκλήσεις-ψεύδη.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6

Κ βέβαια συμφωνω μαζί σου ,ότι πρέπει να σταματήσουν οι εντ΄σαεις.Κάποιοι όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ,με περιμένουν στην γωνία.Θα προσπαθήσω να βάλω ''στεγανά'' στο τι γράφω & να σταματήσω να απαντάω σε προκλήσεις-ψεύδη.[/color]
[/quote] εαν γινεται αυτο θα πρεπει να σκεφτεις τοτε...
μηπως εχεις δωσει δικαιωματα????μηπως εισαι εριστικος?ειρωνικος???

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
dark να εισαι οπως εισαι!!!εντασεις στα αθλητικα υπαρχουν και θα υπαρχουν!!!να μην βριζεις και ολα οκ!!και στο φιναλε δεν ειχες σε ολα αδικο απο οσα ειπες!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οπου σε προκαλουν και οπου λενε ψεματα για την αρρωστια μας να απαντας αν δεν εχω απαντησει εγω!!!!!!

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ερειστικός,προκλητικός και επικίνδυνα άσχετος είναι ο σκοτεινός .δεν σέβεται τίποτα ούτε στην χειρότερη στιγμή το έχει καταντήσει κλειστό κλάμπ...ντροπή και αίσχος....πάντα με καβάτζα όμως

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
dark να συνεχισεις!!!!!σου το εγραψα και ποιο πανω....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χαίρομαι που μερικοί ''φίλοι'' εξακολουθούν να σέβονται την ζωή που χάθηκε,ενω το φόρουμ βρίθει από topic όπου μπορεί κανείς να προβεί σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς ή οπαδικούς.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και με ''αξιοσεβαστα'' αβαταρ....

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τα ιδια Παντελακη μου,τα ιδια Παντελη μου...

Επισκέπτης
Κι εγώ να ήμουν στη θέση του germaon,αν οι απόψεις μου διαγράφονταν ενώ δεν προσέβαλα κανέναν,δε θα ασχολιόμουν άλλο με το forum.Προσπάθησα να του στείλω pm αλλά πρέπει να έχει διαγραφεί ο λογαριαμός του.Ελπίζω πάντως να αλλάξει γνώμη και να επιστρέψει.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Κι εγώ να ήμουν στη θέση του germaon,αν οι απόψεις μου διαγράφονταν ενώ δεν προσέβαλα κανέναν,δε θα ασχολιόμουν άλλο με το forum.
αν ήταν αυτός ο λόγος που έφυγε "πάω πάσο" και δεν έχω να πω τίποτα(αφού πιθανότατα δεν πρόλαβα να διαβάσω καν το τι είχε γράψει σ'αυτά που διαγράφησαν.αλλά κατά τ'άλλα,δεν διέκρινα κάποιον ιδιαίτερο λόγο για να φύγει,ο οποιοσδήποτε απ'όσους πήραν μέρος στην κουβέντα,ρε παιδιά.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αν ήταν αυτός ο λόγος που έφυγε "πάω πάσο" και δεν έχω να πω τίποτα(αφού πιθανότατα δεν πρόλαβα να διαβάσω καν το τι είχε γράψει σ'αυτά που διαγράφησαν.αλλά κατά τ'άλλα,δεν διέκρινα κάποιον ιδιαίτερο λόγο για να φύγει,ο οποιοσδήποτε απ'όσους πήραν μέρος στην κουβέντα,ρε παιδιά.
εσυ πας πασο αλλα ο αλλος βρηκε ευκαιρια να την πεσει στον dark.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom