- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
οχι ρε συ!!δεν ειναι παγιδα!!!εμενα δεν μου αρεσε σαν ταινια....αλλα εχεις ωραιο αβαταρ!!!
Σε ευχαριστώ. Είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακή η μορφή του Πανός.
οχι ρε συ!!δεν ειναι παγιδα!!!εμενα δεν μου αρεσε σαν ταινια....αλλα εχεις ωραιο αβαταρ!!!
θα πρεπει καποια στιγμη να φανε τιποτε ψιλες
να παρουνε χαμπαρι την πραγματικοτητα ως εχει.
θα επιστρεψει ο germaon!!Νομίζω πως γενικά πρέπει να μειώσουμε λίγο τις εντάσεις εδώ μέσα.
ʼλλο ένα αγαπητό μέλος του σάιτ που αποφάσισε να φύγει.
αν ήταν αυτός ο λόγος που έφυγε "πάω πάσο" και δεν έχω να πω τίποτα(αφού πιθανότατα δεν πρόλαβα να διαβάσω καν το τι είχε γράψει σ'αυτά που διαγράφησαν.αλλά κατά τ'άλλα,δεν διέκρινα κάποιον ιδιαίτερο λόγο για να φύγει,ο οποιοσδήποτε απ'όσους πήραν μέρος στην κουβέντα,ρε παιδιά.Κι εγώ να ήμουν στη θέση του germaon,αν οι απόψεις μου διαγράφονταν ενώ δεν προσέβαλα κανέναν,δε θα ασχολιόμουν άλλο με το forum.
εσυ πας πασο αλλα ο αλλος βρηκε ευκαιρια να την πεσει στον dark.....αν ήταν αυτός ο λόγος που έφυγε "πάω πάσο" και δεν έχω να πω τίποτα(αφού πιθανότατα δεν πρόλαβα να διαβάσω καν το τι είχε γράψει σ'αυτά που διαγράφησαν.αλλά κατά τ'άλλα,δεν διέκρινα κάποιον ιδιαίτερο λόγο για να φύγει,ο οποιοσδήποτε απ'όσους πήραν μέρος στην κουβέντα,ρε παιδιά.