DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Dark σε ειχα θεωρησει πιο σοβαρο ατομο...απο την αντιδραση σου αυτη στα γραφομενα του καλου φιλου germaon, αμφισβητω πλεον κατα πολυ την σοβαροτητα σου...κριμα.....
Φίλε μου ,όταν συνεχίζει κάποιος να είναι γραφικός,συνεχίζει να λέει ψέματα για τις εντυπώσεις(δες υπόθεση Παναγιωτου,στην αναλύω αν θες) δεν μπορείς να παραμένεις σοβαρός... συγνώμη.
Δέχτηκα δεκάδες επιθέσεις αυτές τις μέρες.Το πρώτο πράμα που έγραψα την Παρασκευή το πρωί στο οπαδικό θρεντ της ΑΕΚ,ήταν να προτείνω να σιγάσουν τα οπαδικά.Απάντησα μόνο σε ένα ΑΣΧΕΤΟ post περί Νικολαϊδη στο θρεντ που μιλάμε τώρα.Τα άλλα τα βλέπετε.Κανείς μα κανείς δεν έγραψε(πέραν του συγκεκριμένου τυπίσκου) ότι το γύρισα στα οπαδικά παρά μόνο άλλοι το αναέφεραν εναντίον του.Μάλιστα είπα να σταματήσουμε ως ένδειξη μνήμης & τιμής για τον Μιχαλάκη.Εξακολούθησα να δέχομαι επιθέσεις.Το θρεντ όλο είναι στην διάθεση σου.Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους Ολυμπιακόυς.ʼλλωστε έχω κάνει φίλους εδώ μέσα γαύρους κ βγαίνω μαζί τους(μπορούν να στο επιβεβαιώσουν).Αλλά σε κάποια αίσχη δεν μπορω να παραμένω μουγγός.