Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Dark σε ειχα θεωρησει πιο σοβαρο ατομο...απο την αντιδραση σου αυτη στα γραφομενα του καλου φιλου germaon, αμφισβητω πλεον κατα πολυ την σοβαροτητα σου...κριμα.....

Φίλε μου ,όταν συνεχίζει κάποιος να είναι γραφικός,συνεχίζει να λέει ψέματα για τις εντυπώσεις(δες υπόθεση Παναγιωτου,στην αναλύω αν θες) δεν μπορείς να παραμένεις σοβαρός... συγνώμη.
Δέχτηκα δεκάδες επιθέσεις αυτές τις μέρες.Το πρώτο πράμα που έγραψα την Παρασκευή το πρωί στο οπαδικό θρεντ της ΑΕΚ,ήταν να προτείνω να σιγάσουν τα οπαδικά.Απάντησα μόνο σε ένα ΑΣΧΕΤΟ post περί Νικολαϊδη στο θρεντ που μιλάμε τώρα.Τα άλλα τα βλέπετε.Κανείς μα κανείς δεν έγραψε(πέραν του συγκεκριμένου τυπίσκου) ότι το γύρισα στα οπαδικά παρά μόνο άλλοι το αναέφεραν εναντίον του.Μάλιστα είπα να σταματήσουμε ως ένδειξη μνήμης & τιμής για τον Μιχαλάκη.Εξακολούθησα να δέχομαι επιθέσεις.Το θρεντ όλο είναι στην διάθεση σου.Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους Ολυμπιακόυς.ʼλλωστε έχω κάνει φίλους εδώ μέσα γαύρους κ βγαίνω μαζί τους(μπορούν να στο επιβεβαιώσουν).Αλλά σε κάποια αίσχη δεν μπορω να παραμένω μουγγός.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
εισαι υπερβολικος..και αν καποιος ισως δεν φερθηκε σωστα δεν ειναι αναγκη να γινεις καφρος..αποψη του και αποψη σου..και αν εχεις δικιο ενας λογος παραπανω να φερθεις διαφορετικα..τοσο καιρο ειμαστε εδω μεσα και τα κανατε λιμπα τον παναγιωτου

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε dark, μολονοτι γαυρος αλλα μη ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΣ, παρακολουθω ολα σου τα post στο site και πραγματικα το ενοουσα οταν εγραψα οτι με εξεπληξες δυσαρεστα στα γραφομενα του germaon διοτι μου ειχες δωσει αλλη εντυπωση ανθρωπου. Δεν υπερασπιζομαι κανεναν και ειμαι φαναταικα εναντια στην βια των καθε λογης χουλιγκανων--οπαδων.
Αλλα ρε φιλε, δεν σου ταιριαζει η ειρωνια , πως να το κανουμε!!!!Προτιμω να διαβαζω τα επιχειρηματα σου παρα να βλεπω ν απαντας με ειρωνιες...αυτα...

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Δημήτρη,στους 10 γαύρους που θα δουν την εκπομπή οι 8 θα γελάσουν κ οι 2 θα πωρωθούν(κυρίως λόγω έλλειψης παιδείας) κ θα πουν πάμε να τα σπάσουμε όλα κ να δείρουμε βάζελους,χανουμια κ.τ.λ.,κ.τ.λ.
Στους 10 βάζελους που θα δουν την εκπομπή,οι 8 θα γελάσουν(μπορεί κ να βρίσουν),αλλά δεν θα ξαναασχοληθούν κ οι 2 θα νευριάσουν κ θα τσαντιστούν κ θα οπλιστούν ταχέρια τους με πέτρες κ ρόπαλα.
Αυτοί οι 4 οπαδοί του γαυρου κ του βάζελου ήταν την Παρασκευή στην Παιανία.Προς θεού,δεν λέω οτι η εκπομπή τα προξένησε όλα τα κακά στον χώρο του αθλητισού κ της βίας,αλλά δεν νομίζω ότι κάνει κ κάτι σαν οπαδικό βήμα,ωστε να αποτρέψει την βία.Κ άλλες εκπομπές τετοιου είδους υπήρχαν & υπάρχουν, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.Όταν βγαίνεις στην εκπομπή με σουρωτήρια,μαϊμούδες & κότες δεν θα γελάσουν όλοι(όπως κ εγώ βέβαια).
Αν καποια στιγμη αποφασισουν οι ΠΑΕ να διαλυσουν αυτους τους καφρους θα γινει!!Αλλα δεν νομιζω οτι τις συμφερει αυτο!!Τελοσπαντων...

Υ.Γ.Μου φαινεται πρεπει να θυμηθω οτι εισαι Αεκτζης(και κουμμουνιστης :) )και να σου στησω μια ενεδρα να τα πουμε απο κοντα!!!Ουτε ενα τηλεφωνο δεν εχεις παρει τσογλανε!!!Σε φαγαν οι γκομενες!! Αντε να δω ποτε θα τα πουμε!

Επισκέπτης
αυτοι οπαδοι η μαλλον αυτα τα ζωα,ειναι οι καλυτεροι πελατες των παε καθως επισης και τα χαιδεμενα τους, τα οποια χρησιμοποιουνται σαν προσωπικος στρατος!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν καποια στιγμη αποφασισουν οι ΠΑΕ να διαλυσουν αυτους τους καφρους θα γινει!!Αλλα δεν νομιζω οτι τις συμφερει αυτο!!Τελοσπαντων...

Υ.Γ.Μου φαινεται πρεπει να θυμηθω οτι εισαι Αεκτζης(και κουμμουνιστης :) )και να σου στησω μια ενεδρα να τα πουμε απο κοντα!!!Ουτε ενα τηλεφωνο δεν εχεις παρει τσογλανε!!!Σε φαγαν οι γκομενες!! Αντε να δω ποτε θα τα πουμε!

Ημουν άρρωστος καιρό κ έχω κ άλλα προβλήματα.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.Θα σου τηλ.Εχουμε πολλά να πούμε.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Είμαι της άποψης ότι το 90% είναι ευθύνη των δημοσιογράφων. Να με συγχωρήσουν οι δημοσιογράφοι του site αλλά είστε μουνόπανα παιδιά! Όταν ένας δημοσιογράφος δυναμιτίζει το κλίμα συνέχεια, τι περιμένεις από τα άμυαλα 18χρονα, 20χρονα, 25χρονα. Έχεις απαιτήσεις από αυτά? Εσύ πρέπει να προσέχεις τι γράφεις γιατί αυτοί οι παπάρες τα παίρνουν τοις μετρητοίς! Δεν έουν την στοιχειώδη σκέψη να καταλάβουν παραπάνω από αυτό! Όλα στο βωμό του χρήματος... να πουλήσεις! Εντάξει ρε μεγάλε, θα πουλήσεις ακόμα κι αν είσαι πιο ήπιος με αυτά που γράφεις! Λες να σταματήσει ο κόσμος να αγοράζει εφημερίδες?

Γνώμη μου...

Σωστα ...  οι "οπινιον μεηκερς"  χτυπησαν  παλι'
ρε φιλε ηθελα να ξερα,  τα ατομα αυτα τι σκεφτονται
για τη παρτη τους, τη δουλεια τους,  την υποσταση τους
την ιδια στην κοινωνεια οταν  κυριολεκτικα  διαστρεβλωνουν συστηματικα την πραγματικοτητα

και ρε φιλε τι θρασος ειναι αυτο να βγαινεις μπροστα σε χιλιαδες
κοσμο και να λες ψεματα..  τα κωλοπαιδα ..

εδω θες να πεις κατι  και το μασας ξανα και ξανα

θα πρεπει καποια στιγμη  να φανε τιποτε ψιλες 
να παρουνε χαμπαρι  την πραγματικοτητα  ως  εχει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φιλε dark, μολονοτι γαυρος αλλα μη ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΣ, παρακολουθω ολα σου τα post στο site και πραγματικα το ενοουσα οταν εγραψα οτι με εξεπληξες δυσαρεστα στα γραφομενα του germaon διοτι μου ειχες δωσει αλλη εντυπωση ανθρωπου. Δεν υπερασπιζομαι κανεναν και ειμαι φαναταικα εναντια στην βια των καθε λογης χουλιγκανων--οπαδων.
Αλλα ρε φιλε, δεν σου ταιριαζει η ειρωνια , πως να το κανουμε!!!!Προτιμω να διαβαζω τα επιχειρηματα σου παρα να βλεπω ν απαντας με ειρωνιες...αυτα...

Με συγχωρείς αν σε διέψευσα.ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.Ευχαριστώ για την παρατηρηση.ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑ ΤΟ ΛΕΩ.Σταμαάω ΕΔΩ για το εν λογω θρεντ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
γιατί κακό είναι που σας κόβουν κλήσεις για κράνος?

η κλασσική ηλίθια αντίληψη του νεοέλληνα "έλα μωρέ τι το θέλω το κράνος..."

είναι δικαίωμα σου να μην υπολογίζεις το τομάρι σου και να πηγαίνεις γυρεύοντας
στο κάτω κάτω, δεν πα να κόψεις και το κεφάλι σου? πιστεύω να έχεις συνειδητοποιήσει ότι κανέναν δεν θα τον νοιάζει...

αλλά, ξέρεις πόσο μας στοιχίζουν οι ανάπηροι απο κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από μηχανές?

και άλλο να ξέρεις κάτι και να μπορείς να το αποτρέψεις και άλλο να πηγαίνεις γυρεύοντας...
να φτιαξουν τους δρομους!!!και να μην κοβουν κλησεις γι ατα δωρα του πασχα....!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Τελικά μερικοί έχουν πολύ πλάκα. Προφανώς εγώ μιλάω άλλη γλώσσα. Η φράση «Όλοι έχουν ευθύνη» , είναι προκλητική και προάγει τον φανατισμό, ενώ η φράση «Για όλα φταίνε ο Κόκκαλης , οι υπάλληλοί του και ο Ολυμπιακός» είναι δείγμα υγιώς σκεπτόμενου οπαδού. Μάλλον οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους... Σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί κάποιοι να προκαλούνται από τις δικές σας απόψεις? Και επειδή  έμαθα στη ζωή μου ότι το επίπεδό μου είναι αρκετά υψηλό δεν επιθυμώ πλέον να συναναστρέφομαι με τυφλούς χουλιγκάνους. Προσπαθώ από τον Αύγουστο να προειδοποιήσω για τους κινδύνους της οπαδικής βεντέτας (επειδή είμαι δις παθων, τη μία ΣΟΒΑΡΑ) αλλά οι προειδοποιήσεις ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ από τους φωστήρες του αντικειμενισμού. Τί να πω. Αν έχετε τη συνείδησή σας καθαρή για το τί μπορεί να προκαλέσουν τα γραφόμενά σας μπράβο.  Για το παιδί που χάθηκε ο Θεός ας το αναπαύσει. Μια αθώα ψυχή χάθηκε. Βέβαια είχε τυπικά χαθεί(για μένα πάντα) προ πολλού όταν έμαθε να βλέπει τους ανθρώπους με γνώμονα το χρώμα της φανέλας τους. Κάθε ευτυχία στους φίλους που έκανα στο σάιτ. POLYATAKTOS, rodman, Sincity, sxsitegr, Panosmpos , fkmenace (κάθε τύχη στο Φάιναλ 4 , αν δεν περάσει ο Θρύλος),Zerotolerance, oneofus, Savalas, Antisthenis, Stavros51, nik30, Williams (πού είχε χαθεί?) , bene ,ΒiteMe , tomito
Ξέχασα κάποιον ? Σόρι. Δεν έγινε επίτηδες,.
Φίλε germaon μην εγκαταλείπεις το forum επειδή σου την είπαν κάποιοι άσχετοι.Η γνώμη ενός υγειώς σκεπτόμενου ατόμου όπως εσύ έχει μεγάλη σημασία για όλους εμάς τους υπόλοιπους.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
germaon συμφωνω κ εγω μαζι με τον φιλο τον psolarosavro
μην ασχολεισε κ συνεχισε να υπερασπιζεσε αυτα που πιστευεις

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
φίλε μου germaon συμφωνώ με τον psolarosavro να μην φύγεις απο την παρέα μας έχεις την γνώμη σου την λες και την υπερασπίζεις βάση αυτόν που πιστεύεις

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Germaon oτι έγραψα στο πμ που δεν μπόρεσα να σου στείλω

Φιλάράκι με όλο τον σεβασμό μην αποχωρήσεις από το φόρουμ.
Δεν παρακολούθησα ακριβώς τι έγινε-είμαι και βάζελος- αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο.
Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα.
Καλά να περνάς φίλε!

ΥΓ: Ο Ντάρκ είναι πολύ εντάξει άτομο, και αυτός ΝΟΜΙΖΩ δεν θα'θελε να φύγεις. Αν και ΝΟΜΙΖΩ ότι άλλες είναι οι αφορμές

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ασχετο!!!ρε τομιτο σου αρεσε  ο λαβυρινθος του πανα?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ασχετο!!!ρε τομιτο σου αρεσε  ο λαβυρινθος του πανα?

Είναι ερώτηση παγίδα?
:)Ναί πάρα πολύ! Είμαι και εγώ "στρατευμένος"... ότι "παγανίζει" κατά ένα περίεργο τρόπο με αρέσει ;)
Ειδικά στο τέλος που λέει ο Παν "Να μην χυθεί αίμα αθώου"
Κολλάει και εδώ?
Ειλικρινά δεν ξέρω...

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
286
Πόντοι
5.102
βλεπω παντως οτι σχεδον κανενας δεν ριχνει ευθυνες στην  αστυνομια!!!

γιατι ρε παιδια ?οι μπατσοι δεν φταινε?δεν ηξεραν που πανε τα 200 μηχανακια στο δρομο?οι ζηταδες που τα συνοδευαν δεν ενημερωσαν?

ι μονο τους φιτιτες θα βαρανε?εκει μονο ξερουν να το παιζουν αντρες?επειδη οι φιτιτες δεν κραταμε τσεκουρια και στιλετα?

τελος παντων!!!σιγουρα ΝΟ1 ενοχος ειναι οι οικογενειες αυτων των χουλιγκαν και μετα οι παε που τα ταιζουν συνεχως ,με διαφορα μεσα  ι απλα με καυστικες δηλωσεις φανατισμου(βλεπε σωκρατη)!!

και φυσικα μετα ερχονται τα ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ καθως ειμαστε η μονη χωρα που συνεχιζει να εχει 13 εφημεριδες(απο 2 οπαδικες)!!!!και μην μου πειτε ασχετο αυτο γιατι οποιος ειναι εξυπνος θα καταλαβει ποσο και τι κακο κανουν ολες αυτες οι εφημεριδες!!αν ειναι δυνατον δηλαδη....

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
βλεπω παντως οτι σχεδον κανενας δεν ριχνει ευθυνες στην  αστυνομια!!!

γιατι ρε παιδια ?οι μπατσοι δεν φταινε?δεν ηξεραν που πανε τα 200 μηχανακια στο δρομο?οι ζηταδες που τα συνοδευαν δεν ενημερωσαν?

ι μονο τους φιτιτες θα βαρανε?εκει μονο ξερουν να το παιζουν αντρες?επειδη οι φιτιτες δεν κραταμε τσεκουρια και στιλετα?

τελος παντων!!!σιγουρα ΝΟ1 ενοχος ειναι οι οικογενειες αυτων των χουλιγκαν και μετα οι παε που τα ταιζουν συνεχως ,με διαφορα μεσα  ι απλα με καυστικες δηλωσεις φανατισμου(βλεπε σωκρατη)!!

και φυσικα μετα ερχονται τα ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ καθως ειμαστε η μονη χωρα που συνεχιζει να εχει 13 εφημεριδες(απο 2 οπαδικες)!!!!και μην μου πειτε ασχετο αυτο γιατι οποιος ειναι εξυπνος θα καταλαβει ποσο και τι κακο κανουν ολες αυτες οι εφημεριδες!!αν ειναι δυνατον δηλαδη....
φιλε αν δεις το ποστ μου ημουν ο πρωτος ο οποιος κατηγορησε την αστυνομια
βεβαια ορισμενοι εδω βιαστηκαν να με κατηγορησουν οτι βρηκα δικαιολογια λογω του οτι ειμαι ολυμπιακος!
ισως ομως δεν ξερουν ορισμενα πραγματα κ γιαυτο λενε διαφορα...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Είναι ερώτηση παγίδα?
:)Ναί πάρα πολύ! Είμαι και εγώ "στρατευμένος"... ότι "παγανίζει" κατά ένα περίεργο τρόπο με αρέσει ;)
Ειδικά στο τέλος που λέει ο Παν "Να μην χυθεί αίμα αθώου"
Κολλάει και εδώ?
Ειλικρινά δεν ξέρω...
οχι ρε συ!!δεν ειναι παγιδα!!!εμενα δεν μου αρεσε σαν ταινια....αλλα εχεις ωραιο αβαταρ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom