Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Οι mods πρεπει να κλειδώσουν το θεμα γιατι εχουμε ξεφύγει εντελώς μια ψύχη έφυγε και αυτο μερικοί δεν το καταλαβάινουν πετόντας μπηχτες ο ενας για την ομαδα του αλλου ειμαστε καφροι εντελως

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν προλαβε να στεγνωσει το αιμα στην Λαυριου,ουτε να πεσει η τελευταια "φτυαρια" στον ταφο του παλληκαριου και αρχισαν εκ νεου τα οργανα...
Η αληθεια ειναι οτι το περιμενα νωριτερα...

"Κουραδομαγκες" λεει ο ενας αναφερομενος σε αντιπαλους (ενω οι "δικοι" του ειναι ...αντρες μαχαιρωνοντας και ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ 22 χρονων παιδακια)...
Με τα 10 στα 11 ασχολειται ο αλλος, ...απαιτωντας να προσκυνησουν οι υπολοιποι το ...μεγαλειο του συλλογου του, κτλπ...

Και ολα αυτα υπο το μανδυα της "σοβαροφανους" αποψης...

Ο στρουθοκαμηλισμος σε ολο του το μεγαλειο...

Αντιλαμβανεστε ,λοιπον, γιατι ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ;

Aντιλαμβανεστε ,λοιπον, οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
germaon μηπως φταίνε και οι σουπιές που έφαγε ο Τζίγκερ? ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ και δείτε τα του οικου σας πρώτα!
Eχεις δίκιο. Για όλα φταίει αυτός ο Κόκκαλης. Που ήρθε στην Ελλάδα που άνθιζε πολιτικά ,πολιτιστικά και αθλητικά και έφερε τη βια στα γήπεδα , τη ρεμούλα στην πολιτική ζωή και την αναξιποιστία στον αθλητισμό. Έχετε δίκιο... Μπράβο. Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα της βίας. Με τέτοιες απόψεις...

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για τα ματια του κοσμου ειναι αυτα,
αν ηθελε η αστυνομια θα καθαριζε τους συνδεσμους σε ανυποπτο χρονο.
Αλλα την εχουν για να φυλαει βουλευτες και δημοσιογραφους, ολους αυτους που μπορουν να εχουν και security. Απο την δικη μου γειτονια δεν περασε ποτε κανενας.
Την αλλη εβδομαδα δεν θα θυμαται κανεις τιποτα, θα μιλαμε για την τιμη του κατσικιου και της ντοματας, για αυτο να τα πουμε ολα τωρα που ειναι καιρος!

Ο Νικολαϊδης δεν εχει λογο να δινει συγχαρητηρια στον ΟΣΦΠ ουτε ειναι αυτη η δουλεια του. Και σιγουρα δεν θα αισθανθουν καλυτερα οι ΑΕΚτζιδες, μεχρι που μπορει και να τον σταυρώσουν!

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
.......
Την αλλη εβδομαδα δεν θα θυμαται κανεις τιποτα, θα μιλαμε για την τιμη του κατσικιου και της ντοματας, για αυτο να τα πουμε ολα τωρα που ειναι καιρος!
.....

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου...

Εδω ακριβως ειναι (γενικοτερα) το προβλημα...

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε μου οτι και να πουμε οσο αναλυση και να δωσουμε στο θεμα ακρη δεν θα βγαλουμε εγω πιστευω οτι πρεπει να κληδωθει για να μην υπαρξουν τσακωμοι αναμεσα στα μελη αν ηταν ολυμπιακος οπαδος νεκρος θα βριζαν οι ολυμπιακοι ετσι ειναι αυτα εγω ομως λεω αυτο και το πιστευω μερικοι που εγραψαν σε αυτο το τοπικ κατα της βιας μπορει να εχουν κανει τα χειροτερα και εδω να μου το παιζουν παναγιες για ενα αστερακι παραπανω κατω απο το nick τους ας κλειδωθει το θεμα δεν θα σταματησει το site την βια και ουτε η βια στα γηπεδα θα σταματησει να υπαρχει αντιθετως τωρα τα πραγματα θα ειναι πολυ χειροτερα εκτος γηπεδων

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ενω οι "δικοι" του ειναι ...αντρες μαχαιρωνοντας και ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ 22 χρονων παιδακια
δεν μιλαμε για καποιον αθωο περαστικο που τυχαια περνουσε απο εκει, προφανως ο συγχωρεμενος πηγε εκει για να ριξει και να μαζεψει ξυλο, απλα δεν το αντεξε. Δεν φανταζομαι να εγραφε καπου την ηλικια του.

Μου θυμιζει καποτε που ενας (του club) πεταξε μια μολοτωφ σε εναν αστυνομικο και αυτος του ανταπεδωσε με πυροβολισμο, ακομα ασχολουμαστε με την ηλικια του και τον κακο αστυνομικο που δεν ρωτησε πριν πυροβολησει την ηλικια αυτου που θα τον εκαιγε!!!!!

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν μιλαμε για καποιον αθωο περαστικο που τυχαια περνουσε απο εκει, προφανως ο συγχωρεμενος πηγε εκει για να ριξει και να μαζεψει ξυλο, απλα δεν το αντεξε.

"...απλα δεν το αντεξε.."...

Τι σημαινει "δεν το αντεξε"; Eδω τον ΕΣΦΑΞΑΝ σαν αρνι και εσυ λες οτι "απλα δεν το αντεξε"; Τι να αντεξει ρε φιλε; Τις ...μαχαιριες και τις κλοτσιες (ενω ηταν πεσμενος) στο κεφαλι του; Απο σαρκα ηταν και αυτος, οχι απο ατσαλι... O Χριστος και η Παναγια ρε παιδια...

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βρηκα το παλιό ποστ μου. Είναι στο:
.Τότε στις 4 Αυγούστου έγραψα:
"Υ.Γ. Κλείνοντας, επειδη ειλικρινά δεν εχω τίποτα να χωρίσω μαζί σου κ δεν παιρνω τόσο στα σοβαρά τα αθλητικά σου δίνω μια Φιλική και Kαλοπροαίρετη συμβουλή. Επιμένεις στο ...Λαγοί. Συμβουλή να μην μπλέξεις σε αυτόν τον πολεμο των οπαδων. Γιατί να ξέρεις σε κάθε πόλεμο ισχύει κάτι: ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. Και μπορει να ...δερνεις στα σοκάκια τους κακούς γάβρους αλλά αν μπλέκεις σε καβγάδες θα ερθει κάποτε και η μερα που γαβροι θα δειρουν εσένα. Και ειναι κριμα γιατι εχεις κανει ονειρα στη ζωη τα οποία θα τα πετάξεις στα σκουπίδια για τα...μεγαλεία των ομάδων!"

Με βρισκουν απολυτα συμφωνο τα ως ανω γραφομενα σου...

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
To οτι δεν είχαμε θύματα τόσο καιρό ήταν θέμα τύχης. Πίσω απο τα πάντα είναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Δεν εξηγήται αλλιώς. Οπάδοι του παναθηναικού την προιγούμενη εβδομάδα μπήκαν μέσα στο γήπεδο μπάσκετ σε αγώνα γυναικών επειδή έχαναν και χτύπησαν μπασκετμπολίστριες της αντίπαλης ομάδας.Το είδατε σε καμια εφημερίδα πρωτοσέλιδο ή μήπως έλεγαν για τις μεταγραφές που έρχονται...Ετσι να ΠΟΡΩΣΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.... Γαυροι χούλιγκαν κάνανε πεσίματα και στέλνανε στο ΚΑΤ οπαδούς άλλους ομάδων όταν τελειωναν τα παιχνίδια ......ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....100 Μηχανακια έκαναν βόλτες και πετύχαιναν ενα-δυο άτομα και τους έστελναν στο ΚΑΤ....ΟΙ ΜΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ? Μονιμα την ίδια διμοιρία ΜΑΤ που ο αρχηγός τους ο ματατζης είανι πιο χούλιγκαν απο όλους....

Γι'αυτα στα αρχιδια τους δημοσιογράφοι και πολιτικοι. Επρεπε να πεθάνει κάποιος ; Στα αρχίδια τους που πέθανε κάποιος οι δημοσιογράφοι βρήκαν θέμα και οι πολιτικοί βρηκαν το πως θα κάνουν να ξεχαστούν όλα τα άλλα.

Ξεκίνησαν τόσα μηχανάκια πορεία τόσα χιλιομετρα και κανεις ΜΠΑΤΣΟΣ δεν ενδιαφέρθηκε.και οταν πας στη δουλεια σου χωρις να φοράς ζώνη σου πετάγονται απο παντου ΟΙ ΚΟΤΕΣ και σε γράφουν....ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ....ΟΥΣΤ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ Η ΖΥΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ...........Η ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ;

Στην Αγγλια η Θατσερ την εποχή της ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ με τους χουλιγκανισμούς έκοψε την ευρώπη......Εδω ασχολούμαστε οτι δεν θα κόψει ευρωπη και άλλα σε παο-ολυμπιακο για να μη χάσουν ψήφους....Καλα να πάθουμε και εμεις που τους ψηφίζουμε και οταν βγαίνουν άλλοι πάνε με σημαιες και κόρνες και πανηγυρίζουν.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
To οτι δεν είχαμε θύματα τόσο καιρό ήταν θέμα τύχης. Πίσω απο τα πάντα είναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Δεν εξηγήται αλλιώς. Οπάδοι του παναθηναικού την προιγούμενη εβδομάδα μπήκαν μέσα στο γήπεδο μπάσκετ σε αγώνα γυναικών επειδή έχαναν και χτύπησαν μπασκετμπολίστριες της αντίπαλης ομάδας.Το είδατε σε καμια εφημερίδα πρωτοσέλιδο ή μήπως έλεγαν για τις μεταγραφές που έρχονται...Ετσι να ΠΟΡΩΣΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.... Γαυροι χούλιγκαν κάνανε πεσίματα και στέλνανε στο ΚΑΤ οπαδούς άλλους ομάδων όταν τελειωναν τα παιχνίδια ......ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....100 Μηχανακια έκαναν βόλτες και πετύχαιναν ενα-δυο άτομα και τους έστελναν στο ΚΑΤ....ΟΙ ΜΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ? Μονιμα την ίδια διμοιρία ΜΑΤ που ο αρχηγός τους ο ματατζης είανι πιο χούλιγκαν απο όλους....

Γι'αυτα στα αρχιδια τους δημοσιογράφοι και πολιτικοι. Επρεπε να πεθάνει κάποιος ; Στα αρχίδια τους που πέθανε κάποιος οι δημοσιογράφοι βρήκαν θέμα και οι πολιτικοί βρηκαν το πως θα κάνουν να ξεχαστούν όλα τα άλλα.

Ξεκίνησαν τόσα μηχανάκια πορεία τόσα χιλιομετρα και κανεις ΜΠΑΤΣΟΣ δεν ενδιαφέρθηκε.και οταν πας στη δουλεια σου χωρις να φοράς ζώνη σου πετάγονται απο παντου ΟΙ ΚΟΤΕΣ και σε γράφουν....ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ....ΟΥΣΤ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ Η ΖΥΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ...........Η ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ;

Στην Αγγλια η Θατσερ την εποχή της ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ με τους χουλιγκανισμούς έκοψε την ευρώπη......Εδω ασχολούμαστε οτι δεν θα κόψει ευρωπη και άλλα σε παο-ολυμπιακο για να μη χάσουν ψήφους....Καλα να πάθουμε και εμεις που τους ψηφίζουμε και οταν βγαίνουν άλλοι πάνε με σημαιες και κόρνες και πανηγυρίζουν.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

+100000

Για να δειτε πως μας δουλευουν βγαλαν πρωτοσελιδα διακοπη ολων των ομαδικων αθληματων για 15 μερες...ρε σε ποιον τα πουλατε αφου ουτος η αλλος πασχα ειναι...καραγκιοζηδες.πεθανε ενα παληκαρι και σεβασμος μηδεν δεν εχει σημασια τι χρωμα ειναι κοκκινος κιτρινος πρασινος μαυρος η αν ειχε τα μυαλλα του πανω απο το κεφαλι σημασια εχει σε αυτη την κοινωνια οι πιο μυαλομενοι να προστατευουν αυτα τα παιδια αλλα δεν γινετε ποτε και σε κανενα μηνα  που θα εχει ξεχαστει παλι τα ιδια..για να σοβαρευτουμε λιγακι γιατι αμα ειναι να παρει ο καθενας ενα οπλο και να βγουμε στους δρομους να καθαριζουμε..ειναι λυση αυτο?για μενα το ποιο σωστο ειναι αποχη απο τα γηπεδα και αποχη απο τις εκλογες μεχρι να σοβαρευτουνε και να δουνε πως εχουν αν κανουν με ανθρωπους και οχι με ζωα τις ζουγκλας.

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Είναι ελλεεινοί υποκριτές.Διακόπτουν όλα τα πρωταθλήματα γιάτι?Για την μνήμη του παιδιού?Αφου γίνει το κακό μετά για τα μάτια του κόσμου κάνουμε και μια διακοπή,όπως είχε γινει και στην Ιταλία.Κάτι δραστικό δεν γίνεται.Μόνο τέτοιες μαλακίες..

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ μια ομάδα στην Ελλάδα να παίρνει το πρωτάθλημα 10 φορές σε 11 χρόνια και να μην έχει ακούσει ούτε μια καλή κουβέντα .

Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου αλλά αυτό είναι στρουθοκαμηλισμός.Να το έπερνε λόγω του ποδοσφαίρου που παίζει πάει στο διάολο.Αλλά τα ΟΡΓΙΑ του Ολυμπιακού με την διαιτησία καμία άλλη ομάδα δεν τα έχει κάνει.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι οπάδος καμίας ομάδας αν και μου αρέσει να βλέπω καλό ποδόσφαιρο.Δυστυχώς Ελλάδα δεν υπάρχει ο όρος μια και εκεί πολιτική το εχουν κάνει.Μόνο κάτι μικρότερες ομάδες ανα καιρούς παρουσιάζουν ενδιαφέρον μόνο και μόνο για να τις τσακίσουν οι διατητές.¨Βλέπε την Νεα ʼεκ,Όφη προ 7ετιάς και άλλες πολλές που μου διαφεύγουν.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
"...απλα δεν το αντεξε.."...

Τι σημαινει "δεν το αντεξε"; Eδω τον ΕΣΦΑΞΑΝ σαν αρνι και εσυ λες οτι "απλα δεν το αντεξε"; Τι να αντεξει ρε φιλε; Τις ...μαχαιριες και τις κλοτσιες
Σημαινει πως πηγε για ξυλο, ετσι ειναι αυτα: δεν ξερει κανεις απο πριν αν θα ριξει πιο πολλες απο οσες θα φαει... Ειχε την ατυχια να μην πεσει σε διανοούμενο. Έτσι ειναι οι μάχες, δεν είσαι ποτέ σίγουρος πως θα γυρίσεις πίσω. Μην τρελαθουμε κιολας, κανενας απο τους εκατονταδες που ηταν εκει δεν ηταν αθώος, καποιοι ηταν ατυχοι γιατί πηγαν για νοσηλεια στο ΚΑΤ, και ενας ακομα περισσοτερο ατυχος. Σίγουρα ολοι ηταν ενοχοι. Και το χρώμα της φανελας τους δεν παιζει κανενα ρόλο, αυτοι για ξυλο πηγαινουν, αν ηταν καπου αλλου θα φορουσαν αλλα χρωματα.
Καλα κανουν και διακοπτουν το πρωταθλημα, θα ηταν πολυ φρεσκο να ξαναβρεθουν ολοι αυτοι στα γηπεδα μολις σε ελαχιστες μερες. Σημερα θα ειχαμε ξανα νεκρους. Ισως εν τω μεταξυ να μαζεψουν και 5-10 κρισιμους απο τους συνδεσμους πριν κανουν ακομα μεγαλυτερο κακο.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Antonis προφανώς δεν έχει βρεθεί σαν περαστικός ανάμεσα σε οργανωμένουν.Σαλόνικα έμενα δίπλα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και πιστεψέ δεν ΕΧΕΙ καμιά διαφορα αν είσαι οπαδός η όχι.Σε σταματάνε σου αδειάζουν τις τσέπες ,αν βρούν οτιδήποτε που να παρατρέπει σε άλλη ομάδα σε αρχίζουν στις σφαλιάρες και αν είσαι τυχερός και δεν έχεις κάτι την βγάζεις μόνο με απλή ληστεία...Να μην μιλήσω για ένα παπού που είχε ψιλικατζίδικο στην περιοχή και τον έιχαν σαπίσει τον άνθρωπο.Λες να ήταν 65χρόνο hooligan??

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εμέσως πλην σαφώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα από επισημα χείλη παραδέχτηκε τις ευθύνες της για την οπαδική βία.Συγκεκριμένα,εχθές στην αθλητική εκπομπή του Σκουντή στην ΝΕΤ, ο Μώραλης,γνωστος κ μη εξαιρετέος υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός,παραδέχτηκε ότι ο ένας εκ των συλληφθέντων ήταν υπάλληλος-courier της Θρύλος Α.Ε.Επίσης παραδέχτηκε τις ευθύνες της ΠΑΕ για την χρόνια μετάδοση της γνωστής κατάπτυστης εκπομπής του ιδιωτικού τους καναλιού,αφού φάνηκε πια ότι προάγει την βία.Βέβαια ο σκοπός μετάδοσης αυτής της εκπομπής είπε,δεν ήταν αυτός,αλλά φαίνεται σε μια μειοψηφία ενεργούσε αρνητικά κ υπάρχει σκέψη για άμεσο σταματημό της.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΠΟΥ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ Κ ΤΑ MASTER ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
παιδιά,δυστυχώς αρχίσαμε πάλι τα οπαδικά.και αυτό είναι οκ,αλλά ΟΧΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD!Έλεος ρε παιδιά!ας ανοίξουμε άλλο και ας τα πούμε για τα "δικά μας" και των αντιπάλων.αλλά όχι για διαιτησίες,κτλ εδώ.
*germaon,νομίζω πως-και-αυτό ξεκίνησε από δικά σου σχόλια.και έχω την εντύπωση πως γνωρίζεις τι μπορεί να "ερεθίσει" και να προκαλέσει τους άλλους.μπορείς ν'ανοίξεις άλλο thread εκθειάζοντας τον Ολυμπιακό η κάνοντας τις κρίσεις σου για Βαρδινογιάννη,Κόκκαλη,Ντέμη και πιστεύω πως θα είναι πιο "φυσιολογικό".δεν σου κάνω "υπόδειξη",δεν θέλω να έρθουμε σε προσωπική αντιπαλότητα,απλά σε ανέφερα επειδή και προχθές πάλι εσύ "αρπάχτηκες" με νικ και Dark
sorry για τα κεφαλαία,ήθελα απλά να τονίσω ιδιαίτερα το-κυρίως-πρόβλημα

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Εμέσως πλην σαφώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα από επισημα χείλη παραδέχτηκε τις ευθύνες της για την οπαδική βία.Συγκεκριμένα,εχθές στην αθλητική εκπομπή του Σκουντή στην ΝΕΤ, ο Μώραλης,γνωστος κ μη εξαιρετέος υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός,παραδέχτηκε ότι ο ένας εκ των συλληφθέντων ήταν υπάλληλος-courier της Θρύλος Α.Ε.Επίσης παραδέχτηκε τις ευθύνες της ΠΑΕ για την χρόνια μετάδοση της γνωστής κατάπτυστης εκπομπής του ιδιωτικού τους καναλιού,αφού φάνηκε πια ότι προάγει την βία.Βέβαια ο σκοπός μετάδοσης αυτής της εκπομπής είπε,δεν ήταν αυτός,αλλά φαίνεται σε μια μειοψηφία ενεργούσε αρνητικά κ υπάρχει σκέψη για άμεσο σταματημό της.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΠΟΥ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ Κ ΤΑ MASTER ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
δεν το είδα χθες αυτό,αλλά-ακόμα και τώρα-μπράβο του.τουλάχιστον παραδέχτηκε πως αυτό ήταν/είναι μία από τις αιτίες του όλου προβλήματος!έστω και τώρα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εχεις δίκιο makemyday σε αυτό που γραφεις.Όντως ο συγκεκριμένος ΕΠΙΤΗΔΕΣ τα γράφει για να ερεθιστούμε.Σε ένα τέτοιο θέμα ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να εμπλέξει τον Νικολαϊδη κ να πεί ότι ''θέλοντας ο Ντέμης να κρύψει την αγωνιστική ανυπαρξία της ΑΕΚ,το γύρισε στο να κυνηγάει οπαδούς''!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΟΝ,ΑΚΟΥΣΟΝ, το τυπάκι τι κατάφερε να ΓΡΑΨΕΙ.Βέβαια δεν άντεξα να το αφήσω ασχολίαστο κ του απάντησα με 2-3 post κ βέβαια μέχρις εκεί μου αναλογεί η ευθύνη μου.Μέχρι τα ΑΣΧΕΤΑ post του συγκεκριμένου τυπίσκου είχα γράψει 2 post για το συγκεκριμένο θέμα:το ένα που γράφτηκε κ στο συγκεκριμένο θρεντ,έλεγα ότι βαρέθηκα κ σιχάθηκα να γράφω για το συγκεκριμένο θέμα.Στο άλλο που γράφτηκε στο οπαδικό θρεντ της ΑΕΚ,έγραψα την Παρασκευή ότι λόγω των γεγονότων κ ως ελάχιστο φόρο τιμής για την μνήμη του Μιχαλάκη,προτιμου΄σα το οπαδικό μας θρεντ να σιγήσει.ΑΥΤΑ  κ οποιος θέλει μπορεί να ανατρέξει να τα δει.Χαίρομαι που ο κόσμος βλέπει ποιος δημιουργει ερεθισμούς & εντυπώσεις εδώ μεσα κ χαίρομαι που ΟΛΟΙ βλέπουν ότι κάποιοι τυπίσκοι δυστυχώς είναι ΜΙΚΡΟΙ,ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ & ΦΤΗΝΟΙ.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Επιτέλους ας μαζέψει κάποιος αυτόν τον κανίβαλο που γράφει και βρίζει επί προσωπικού στο θρεντ. Εγω απλώς εξέφρασα τις απόψεις μου. Είναι τέτοιος ο ορισμός της δημοκρατίας για μερικούς που ενοχλούνται και μόνο με το άκουσμα της άλλης άποψης. Αυτή είναι η άποψή μου. Νομίζω και με την παραπομπή μου σε πιο παλιό ποστ σχετικά με τη βία απέδειξα ποιός είναι ο αντικειμενικός και ποιός ο κανίβαλος. Και επιτέλους οι δολοφόνοι του Παναγιώτου ας σωπάσουν. Όχι άλλη ανοχή στον κανίβαλο. Κύριοι mods τί άλλο πρέπει να γίνει? Και επιτέλους γιατί η άποψη «ο Κόκκαλης  ευθύνεται για όλα» είναι υγιής κ δεν είναι κι αυτή φιτίλισμα στον οπαδισμό.
Τυπάκε μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου ούτε εμμέσως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom