Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φίλε makemyday δεν ενοχλούμαι από την παρατήρησή σου. Ίσα ίσα που χαίρομαι με το επίπεδό σου. Ωραία να το πούμε αλλιώς. Θέλω να μου πείτε όλοι εσείς που από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζετε τον Ολυμπιακό. Αυτό δε συνιστά οπαδισμό? Αυτό δεν μας απομακρύνει από το πραγματικό στόχο που είναι η βία? Επίσης, σας ακούω να λέτε το κλασικό «Όλοι έχουμε ευθύνες». Περιμένω δημόσια λοιπόν να πείτε εσείς πού έχετε ευθύνες με συγκεκριμένα παραδείγματα. Όχι αόριστα «έχουμε ευθύνες». Συγκεκριμένα. Γιατί μόνο για μια ομάδα λέτε. Εγώ είπα πιο πάνω ότι όλοι φταίνε και ο ΟΣΦΠ, και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ και κανείς δεν πρέπει να μιλάει. O άλλος πιάστηκε μόνο από την ΑΕΚ κι άρχισε να βρίζει. Και διάβασε το ποστ μου από το παλιό φόρουμ στην προηγούμενη σελίδα με τα υπογραμμισμένα γράμματα. Νομίζω θα συμφωνήσεις και είναι ενδεικτικό του επιπέδου μου.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Βλέπω το ποστ μου το υπογραμμισμένο στην προηγούμενη σελίδα σβήστηκε από κάποιον . Γιατί?

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε makemyday δεν ενοχλούμαι από την παρατήρησή σου. Ίσα ίσα που χαίρομαι με το επίπεδό σου. Ωραία να το πούμε αλλιώς. Θέλω να μου πείτε όλοι εσείς που από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζετε τον Ολυμπιακό. Αυτό δε συνιστά οπαδισμό? Αυτό δεν μας απομακρύνει από το πραγματικό στόχο που είναι η βία? Επίσης, σας ακούω να λέτε το κλασικό «Όλοι έχουμε ευθύνες». Περιμένω δημόσια λοιπόν να πείτε εσείς πού έχετε ευθύνες με συγκεκριμένα παραδείγματα. Όχι αόριστα «έχουμε ευθύνες». Συγκεκριμένα. Γιατί μόνο για μια ομάδα λέτε. Εγώ είπα πιο πάνω ότι όλοι φταίνε και ο ΟΣΦΠ, και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ και κανείς δεν πρέπει να μιλάει. O άλλος πιάστηκε μόνο από την ΑΕΚ κι άρχισε να βρίζει. Και διάβασε το ποστ μου από το παλιό φόρουμ στην προηγούμενη σελίδα με τα υπογραμμισμένα γράμματα. Νομίζω θα συμφωνήσεις και είναι ενδεικτικό του επιπέδου μου.
καλησπέρα και πάλι και από μένα.καταρχήν sorry που καθυστέρησα ν'απαντήσω,αλλά μόλις τώρα ξαναμπήκα στο site και είδα το μήνυμα που με αφορούσε.εγώ προσωπικά λοιπόν,ναι,πιστεύω πως η μοναδική "μεγάλη" ομάδα που δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα-και ποτέ-για να αποτρέψει επεισόδια,κτλ είναι ο Ολυμπιακός.απέφυγα-και θα αποφύγω να το συνεχίσω-να το αναφέρω σ'αυτό το topic γιατί είναι φυσιολογικό πως δημιουργεί αντιδράσεις-μέχρι ενός σημείου δικαιολογημένες-από φίλους του Ολυμπιακού!
και το δικαιολογώ,λοιπόν:
η ΑΕΚ-καταρχήν-(α,ξεκαθαρίζω πως είμαι Βάζελος,"τρελλός" κιόλας,με την ομάδα μου φυσικά αγωνιστικά εννοω.δεν έχω μπλέξει και ούτε πρόκειται να το κάνω σε οποιαδήποτε φασαρία,είτε για την ομάδα μου,είτε για άλλο θέμα.)η ΑΕΚ λοιπόν-για να μην γενικολογώ και φεύγω απ'το θέμα-και ειδικά ο Νικολαϊδης είναι η μοναδική ομάδα τα τελευταία χρόνια που εμπράκτως(και έχει μεγάλη σημασία αυτό)έχει κάνει κάποια πράγματα ενάντια στη βία!αυτό δεν είναι "διαπραγματεύσιμο" ούτε αμφισβητίσιμο!και δεν μας ενδιαφέρει στο κάτω κάτω,αν ο συγκεκριμένος το κάνει-ΚΑΙ-για άλλους λόγους,πέρα απ΄τους προφανείς!(επειδή το ανέφερες κάπου,σχετικά με τους λόγους που το κάνει)
  επειδή είναι πολλά όσα γράφω,στέλνω και συνεχίζω μετά

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ο Παναθηναϊκός απ΄την άλλη,εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια έχει "διαλύσει" τους οργανομένους συνδέσμους(αν και κατά καιρούς γίνονται προσπάθειες να βρεθεί κάποια λύση)και είχε "αναγνωρίσει" μόνο την ΠΑΛΕΦΙΠ,η οποία πάνω-κάτω όλοι "ξέρουμε" πως είναι μέσα από την ομάδα και σε γενικές γραμμές "ήσυχος" σύνδεσμος,χωρίς φασαρίες(σαν οργανομένος,εννοώ,συνολικά)
ο Ολυμπιακός,εκτός από το ΤVMagic,τις δηλώσεις του Κόκκαλη(και για τις αντίπαλες ομάδες,αλλά και για τους οπαδούς του)τα...σκηνικά του Θεοδωρίδη και τις προκλήσεις του,τους.....security οι οποίοι κατά κανόνα είναι από την "7"(όλοι θυμόμαστε τον μαλλιά στο κόρνερ δίπλα στον Μπασινα να τον βρίζει σε ρόλο......security)και πολλά άλλα που τώρα δεν θυμάμαι,τι έχει κάνει?ακόμα και όταν συνελήφθησαν κάποιοι στην Κρήτη αν δεν κάνω λαθος,μέχρι και οι....Βουλευτές Πειραιά υπόσχονταν να ΄κανουν κάτι για να τους βγάλουν!!!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
δεν θυμάμαι κάτι άλλο τώρα-αν και κατά καιρούς "αφηνιάζω" με πολλά ακόμα-αλλά δεν θέλω΄σ'αυτό το θέμα να αναλύσουμε ευθύνες ομάδων.το έκανα-κατά πολύ-εγώ σ'αυτά τα τελευταία μου posts και είναι λάθος,αλλά το έκανα για να δικαιολογήσω την αναφορά μου σε εσένα-τον μοναδικό,μόνο ο alex κάποια στιγμή ήταν συμπαραστάτης-που έγραφε κατά την γνώμη μου ως "Γαύρος" και όχι ως Ολυμπιακός.
τώρα,επειδή εγώ ίσως να έχω "ψαρώσει" με το σκηνικό,αν έχετε κάτι πιο "προσωπικό"(πρόβλημα)με τον Dark,τότε sorry που πήρα θέση,γιατί δεν μου έπεφτε λόγος.κανέναν σας δεν γνωρίζω και δεν έχω κανέναν άλλο λόγο να πάρω τη θέση κάποιου σε προσωπική κόντρα

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
να πω τώρα την γνώμη μου και για την "ερώτηση" σου στο να πούμε που νομίζουμε πως έχουμε ευθύνες όλοι.αλλά,φυσικά,δεν εννοούμε προσωπικά σαν "Γιώργος-Λευτέρης-Αντώνης",αλλά γενικά σαν "υπόλοιποι οπαδοί".εγώ-ένα παράδειγμα-έχω βρεθεί μπροστά σε φάση(και μάλιστα σε παντελώς αδιάφορο και "χαλαρό" αγώνα,με την PSV)που είχαμε ήδη αποκλειστεί-τότε που κερδίσαμε 4-1-κάποιος πετάει ένα μπουκάλι(η δεν θυμάμαι τι ακριβώς)και έρχονται οι security-αφού κάποιος τους υπέδειξε ποιος το πέταξε-και πάνε να τον βγάλουν έξω.και έγινε....πόλεμος!άρχισαν οι υπόλοιποι να αντιδρούν και "άσε το παιδί" και "δεν έκανε τίποτα" και τέτοια!και μιλάω για πολύ χαλαρή κατάσταση παιχνιδιού και φυσικά όχι για το πέταλο,κτλ!οι υπόλοιποι λοιπόν "μας πειράζουν το παιδί" έχουν επίσης τεράστια ευθύνη για το ότι θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο(και κάτι πολύ χειρότερο,φυσικά)αργότερα!και δεν μιλάω για "χαπακομένους" η "τρυπημένους" μόνο.αντιδρούν και "νορμάλ"

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
αποχωρώ και πάλι,παιδιά.(φίλε,θα δω αργότερα αν έχεις απαντήσει κάτι που χρειάζεται να το "δικαιολογήσω" η σχολιάσω)
καλή συνέχεια σε όλους και μακάρι να τα λέμε από'δω και πέρα για πιο..."σχετικά με το κυρίως θέμα του site" πράγματα που μας είναι και πιο ευχάριστα και χρήσιμα
τα λέμε later

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Τελικά μερικοί έχουν πολύ πλάκα. Προφανώς εγώ μιλάω άλλη γλώσσα. Η φράση «Όλοι έχουν ευθύνη» , είναι προκλητική και προάγει τον φανατισμό, ενώ η φράση «Για όλα φταίνε ο Κόκκαλης , οι υπάλληλοί του και ο Ολυμπιακός» είναι δείγμα υγιώς σκεπτόμενου οπαδού. Μάλλον οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους... Σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί κάποιοι να προκαλούνται από τις δικές σας απόψεις? Και επειδή  έμαθα στη ζωή μου ότι το επίπεδό μου είναι αρκετά υψηλό δεν επιθυμώ πλέον να συναναστρέφομαι με τυφλούς χουλιγκάνους. Προσπαθώ από τον Αύγουστο να προειδοποιήσω για τους κινδύνους της οπαδικής βεντέτας (επειδή είμαι δις παθων, τη μία ΣΟΒΑΡΑ) αλλά οι προειδοποιήσεις ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ από τους φωστήρες του αντικειμενισμού. Τί να πω. Αν έχετε τη συνείδησή σας καθαρή για το τί μπορεί να προκαλέσουν τα γραφόμενά σας μπράβο.  Για το παιδί που χάθηκε ο Θεός ας το αναπαύσει. Μια αθώα ψυχή χάθηκε. Βέβαια είχε τυπικά χαθεί(για μένα πάντα) προ πολλού όταν έμαθε να βλέπει τους ανθρώπους με γνώμονα το χρώμα της φανέλας τους. Κάθε ευτυχία στους φίλους που έκανα στο σάιτ. POLYATAKTOS, rodman, Sincity, sxsitegr, Panosmpos , fkmenace (κάθε τύχη στο Φάιναλ 4 , αν δεν περάσει ο Θρύλος),Zerotolerance, oneofus, Savalas, Antisthenis, Stavros51, nik30, Williams (πού είχε χαθεί?) , bene ,ΒiteMe , tomito
Ξέχασα κάποιον ? Σόρι. Δεν έγινε επίτηδες,.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Εμέσως πλην σαφώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα από επισημα χείλη παραδέχτηκε τις ευθύνες της για την οπαδική βία.Συγκεκριμένα,εχθές στην αθλητική εκπομπή του Σκουντή στην ΝΕΤ, ο Μώραλης,γνωστος κ μη εξαιρετέος υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός,παραδέχτηκε ότι ο ένας εκ των συλληφθέντων ήταν υπάλληλος-courier της Θρύλος Α.Ε.Επίσης παραδέχτηκε τις ευθύνες της ΠΑΕ για την χρόνια μετάδοση της γνωστής κατάπτυστης εκπομπής του ιδιωτικού τους καναλιού,αφού φάνηκε πια ότι προάγει την βία.Βέβαια ο σκοπός μετάδοσης αυτής της εκπομπής είπε,δεν ήταν αυτός,αλλά φαίνεται σε μια μειοψηφία ενεργούσε αρνητικά κ υπάρχει σκέψη για άμεσο σταματημό της.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΠΟΥ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ Κ ΤΑ MASTER ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Καλο ειναι να τα βλεπουμε ΟΛΑ!!!Και γω εχω δει την εκπομπη στο Ματζικ ενα καρο φορες αλλα ποτε δεν εχω καν βρισει ανθρωπο στο γηπεδο!!!Οταν καποιοι ειναι καφροι δεν χρειαζονται τις εκπομπες για να κανουν τη δουλεια τους!Καποτε που σπασατε στο ξυλο τον Μπακα το ειχε προαγει καμμια εκπομπη αυτο??Προσεξε και γω ειμαι υπερ να τη κοψουν την εκπομπη αφου δεν γουσταρω καν να βλεπω αυτες τις σκατοφατσες αλλα αλλο αυτο και αλλο οτι οι εκπομπες γεννανε δολοφονους!!!

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Antonis προφανώς δεν έχει βρεθεί σαν περαστικός ανάμεσα σε οργανωμένουν.Σαλόνικα έμενα δίπλα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και πιστεψέ δεν ΕΧΕΙ καμιά διαφορα αν είσαι οπαδός η όχι.
Δεν διαφωνω μαζι σου, δεν σεβονται ουτε τους αθωους. Ο εκλιπων ομως δεν ηταν αθωος. Ειναι αλλο να πηγαινεις γυρευοντας
και αλλο να σου τυχει, τοτε λεγεσαι αθωος.

Επισκέπτης
Πέραν όλων αυτών, θεωρείτε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα? Εγώ νομίζω ότι όσες πιθανότητες έχει να αλλάξει εικόνα το ελληνικό ποδόσφαιρο, άλλες τόσες πιθανότητες έχει να σταματήσει η βία.

Φανταστείτε τώρα και το ειρωνικό και τραγικό της όλης φάσης:
Πιθανόν ο νεαρός και ο άλλος που τον μαχαίρωσε, τον Ιούλιο του 2004 να ήταν μαζί σφιχταγκαλιασμένοι στην Ομόνοια... Όσοι βρεθήκανε εκεί ξέρουν.. εγώ πανηγύριζα με όποιον ήταν δίπλα μου....

Αυτή την ατάκα μου την είπε ένας φίλος και μου "κάθισε" πολύ στο στομάχι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τελικά μερικοί έχουν πολύ πλάκα. Προφανώς εγώ μιλάω άλλη γλώσσα. Η φράση «Όλοι έχουν ευθύνη» , είναι προκλητική και προάγει τον φανατισμό, ενώ η φράση «Για όλα φταίνε ο Κόκκαλης , οι υπάλληλοί του και ο Ολυμπιακός» είναι δείγμα υγιώς σκεπτόμενου οπαδού. Μάλλον οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους... Σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί κάποιοι να προκαλούνται από τις δικές σας απόψεις? Και επειδή  έμαθα στη ζωή μου ότι το επίπεδό μου είναι αρκετά υψηλό δεν επιθυμώ πλέον να συναναστρέφομαι με τυφλούς χουλιγκάνους. Προσπαθώ από τον Αύγουστο να προειδοποιήσω για τους κινδύνους της οπαδικής βεντέτας (επειδή είμαι δις παθων, τη μία ΣΟΒΑΡΑ) αλλά οι προειδοποιήσεις ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ από τους φωστήρες του αντικειμενισμού. Τί να πω. Αν έχετε τη συνείδησή σας καθαρή για το τί μπορεί να προκαλέσουν τα γραφόμενά σας μπράβο.  Για το παιδί που χάθηκε ο Θεός ας το αναπαύσει. Μια αθώα ψυχή χάθηκε. Βέβαια είχε τυπικά χαθεί(για μένα πάντα) προ πολλού όταν έμαθε να βλέπει τους ανθρώπους με γνώμονα το χρώμα της φανέλας τους. Κάθε ευτυχία στους φίλους που έκανα στο σάιτ. POLYATAKTOS, rodman, Sincity, sxsitegr, Panosmpos , fkmenace (κάθε τύχη στο Φάιναλ 4 , αν δεν περάσει ο Θρύλος),Zerotolerance, oneofus, Savalas, Antisthenis, Stavros51, nik30, Williams (πού είχε χαθεί?) , bene ,ΒiteMe , tomito
Ξέχασα κάποιον ? Σόρι. Δεν έγινε επίτηδες,.

Κλαψ,κλουψ

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Dark σε ειχα θεωρησει πιο σοβαρο ατομο...απο την αντιδραση σου αυτη στα γραφομενα του καλου φιλου germaon, αμφισβητω πλεον κατα πολυ την σοβαροτητα σου...κριμα.....

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Λεμε μονο για την εκπομπη της θυρας 7 για το κιτρινομαυρο μονοπατι με τον χατζηχριστο αυτη δεν προκαλουσε καθολου ετσι......Βρηκαν μερικοι την ευκαιρια να πουνε οτι για την βια φταιει μονοι ο ολυμπιακος και κανενας αλλος παναθηναϊκοι και αεκτζήδες ειναι παναγιες α ρε οσοι απο εσας ειστε εναντιον της βιας θα ηθελα να σας δω απο μια γωνια οταν λετε ποσο γαμαει στο ξυλο ο συνδεσμο σας.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλο ειναι να τα βλεπουμε ΟΛΑ!!!Και γω εχω δει την εκπομπη στο Ματζικ ενα καρο φορες αλλα ποτε δεν εχω καν βρισει ανθρωπο στο γηπεδο!!!Οταν καποιοι ειναι καφροι δεν χρειαζονται τις εκπομπες για να κανουν τη δουλεια τους!Καποτε που σπασατε στο ξυλο τον Μπακα το ειχε προαγει καμμια εκπομπη αυτο??Προσεξε και γω ειμαι υπερ να τη κοψουν την εκπομπη αφου δεν γουσταρω καν να βλεπω αυτες τις σκατοφατσες αλλα αλλο αυτο και αλλο οτι οι εκπομπες γεννανε δολοφονους!!!

Δημήτρη,στους 10 γαύρους που θα δουν την εκπομπή οι 8 θα γελάσουν κ οι 2 θα πωρωθούν(κυρίως λόγω έλλειψης παιδείας) κ θα πουν πάμε να τα σπάσουμε όλα κ να δείρουμε βάζελους,χανουμια κ.τ.λ.,κ.τ.λ.
Στους 10 βάζελους που θα δουν την εκπομπή,οι 8 θα γελάσουν(μπορεί κ να βρίσουν),αλλά δεν θα ξαναασχοληθούν κ οι 2 θα νευριάσουν κ θα τσαντιστούν κ θα οπλιστούν ταχέρια τους με πέτρες κ ρόπαλα.
Αυτοί οι 4 οπαδοί του γαυρου κ του βάζελου ήταν την Παρασκευή στην Παιανία.Προς θεού,δεν λέω οτι η εκπομπή τα προξένησε όλα τα κακά στον χώρο του αθλητισού κ της βίας,αλλά δεν νομίζω ότι κάνει κ κάτι σαν οπαδικό βήμα,ωστε να αποτρέψει την βία.Κ άλλες εκπομπές τετοιου είδους υπήρχαν & υπάρχουν, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.Όταν βγαίνεις στην εκπομπή με σουρωτήρια,μαϊμούδες & κότες δεν θα γελάσουν όλοι(όπως κ εγώ βέβαια).

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λεμε μονο για την εκπομπη της θυρας 7 για το κιτρινομαυρο μονοπατι με τον χατζηχριστο αυτη δεν προκαλουσε καθολου ετσι......Βρηκαν μερικοι την ευκαιρια να πουνε οτι για την βια φταιει μονοι ο ολυμπιακος και κανενας αλλος παναθηναϊκοι και αεκτζήδες ειναι παναγιες α ρε οσοι απο εσας ειστε εναντιον της βιας θα ηθελα να σας δω απο μια γωνια οταν λετε ποσο γαμαει στο ξυλο ο συνδεσμο σας.....

Προσωπικα δεν βλέπω κιτρινόμαυρο μονοπάτι.Προσωπικά για μένα δεν υπάρχει Χατζηχρήστος & ORIGINAL.Προσωπικά δεν θεωρώ ότι ο εν λόγω σύνδεσμος ή οτι άλλο λέγεται με τον συγκεκριμένο αρχηγό της όπως αυτοτιτλοφορείται,έχει κάνει κάτι για την μείωση της βίας στο γήπεδο.Προσωπικα  ΘΥΡΑ 7,ORIGINAL,ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ,ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ & ΑΚΗΣ βράζουν στο ίδιο καζάνι κ κάποια στιγμή θα έχουν ασχημα ξεμπερδέματα.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
οκ... παω στοιχιμα οτι οταν βλεπεις 2-3 απο αυτους ομως χεζεσαι..
29 σελιδες και συνεχιζεται..καθενας μπαινει λεει τι μαλακια του και φευγει..αγαπητε hiphoper και spartan king οταν περασετε την εφηβια και ηρεμησουν οι ορμονες σας θα καταλαβετε πως μερικα πραγματα απλως δεν εξηγουνται..και οι 2 απαντησεις σας ειναι ασχετες διοτι καθολου δεν μας απασχολει αν χεζομαστε η οχι μπροστα απο ενα ματσο χουλιγκαν ή αν ο χαρακτηρισμος κουραδομαγκες ειναι ασχημος..εδω μιλαμε για ενα κοινωνικο φαινομενο βιας..αν εχετε να προτεινετε καποια λυση μιληστε αλλιως μη λετε μια μαλακια στον αερα..οσο για αυτον που εσβησε το post μου πρεπει να νιωθει μεγαλος ηρωας του κυβερνοχωρου..

Επισκέπτης
Είμαι της άποψης ότι το 90% είναι ευθύνη των δημοσιογράφων. Να με συγχωρήσουν οι δημοσιογράφοι του site αλλά είστε μουνόπανα παιδιά! Όταν ένας δημοσιογράφος δυναμιτίζει το κλίμα συνέχεια, τι περιμένεις από τα άμυαλα 18χρονα, 20χρονα, 25χρονα. Έχεις απαιτήσεις από αυτά? Εσύ πρέπει να προσέχεις τι γράφεις γιατί αυτοί οι παπάρες τα παίρνουν τοις μετρητοίς! Δεν έουν την στοιχειώδη σκέψη να καταλάβουν παραπάνω από αυτό! Όλα στο βωμό του χρήματος... να πουλήσεις! Εντάξει ρε μεγάλε, θα πουλήσεις ακόμα κι αν είσαι πιο ήπιος με αυτά που γράφεις! Λες να σταματήσει ο κόσμος να αγοράζει εφημερίδες?

Γνώμη μου...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παιδιά γράφουμε απόψεις , τσακωνόμαστε, αγκαλιαζόμαστε αλλά ότι και να πούμε είναι--[πιστεύω]-- στα πλαίσια του σωστού οπαδισμού ή της πλάκας...από εκεί και πέρα ας κρατάμε τα όρια που είναι κοινώς αποδεκτά...ΤΩΡΑ  ότι και να λέμε ή γράφουμε ένα είναι το θέμα...ποιός θα πειράξει αυτούς που οργανώνουν τους ιδιωτικούς στρατούς?...μήπως η κυβέρνηση ή η αντιπολίτευση?...ποιός θα σταματήσει τους κοκκαλοβαρδινογιαννάιους και λοιπούς?.....ποιός θα τους ρίξει την ευθύνη που 100% 'εχουν για όλα αυτά?....και ας λέμε εμείς ότι θέλουμε...ΠΟΙΟΟΟΟΟΣ?......... :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom