Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.232
- Πόντοι
- 4.546
Μου αρέσει ο τρόπος που σκεφτεσαι!Βεβαίως. Παπαρόδουλες. Παραπέμπει και σε φαγητό γιατί οι περισσότερες είναι και κοιλιόδουλες.
Μου αρέσει ο τρόπος που σκεφτεσαι!Βεβαίως. Παπαρόδουλες. Παραπέμπει και σε φαγητό γιατί οι περισσότερες είναι και κοιλιόδουλες.
Πουτσόδουλες φίλε μου. Βλέπουν πούτσα και κάνουν πλονζόν για να την πιάσουν. Κανονικά θα έπρεπε να τους δίνουμε ονόματα τερματοφυλάκων.Δεν ξέρω, δεν ξέρω αυτό με το "πουτσόδουλες" δεν είναι κοινώς αποδεκτό.
Ας γελάσω. Μόνο αν πρόκειται για σαλάμια, λουκάνικα, παριζακια, αγγούρια. μπανάνες, άντε καρότα και μελιτζάνες (τσακώνικες όχι φλασκες).Βεβαίως. Παπαρόδουλες. Παραπέμπει και σε φαγητό γιατί οι περισσότερες είναι και κοιλιόδουλες.
Ναι!Πουτσόδουλες φίλε μου. Βλέπουν πούτσα και κάνουν πλονζόν για να την πιάσουν. Κανονικά θα έπρεπε να τους δίνουμε ονόματα τερματοφυλάκων.
Ας γελάσω. Μόνο αν πρόκειται για σαλάμια, λουκάνικα, παριζακια, αγγούρια. μπανάνες, άντε καρότα και μελιτζάνες (τσακώνικες όχι φλασκες).
Λιώνουν για πούτσα. Αν δεν τις φουλάρεις καθημερινά 2 φορές γκιρνιαζουν συνέχεια .
ΠΟΥΤΣΟΔΟΥΛΕΣ !!!1
Ορίστε! Εγώ σας τα έλεγα.Την είδα πριν κανα μήνα σε παράστασή της.
Σε σύγκριση με άλλους "συναδέλφους" της, δε λες ότι το έχει.
Αναλώθηκε να μιλάει πολύ ώρα για πούτσες με παρουσίαση εικόνων αν θυμάμαι καλά ενός αγγουριού στο ρόλο πέους.
Τα αστεία κρύα, ξανά αναφορά στο ότι έχει κάνει ανορεξικιά και λίγο το αυτοτρολάρισμα έγια τα γκομενικα, ενώ στο τέλος πέρασε το κοινωνικό της μήνυμα.
Ήταν ντυμένη σαν Τζέσικα Ραμπιτ και τη θεωρώ καλή κάβλα.
Σίγουρα έχει κατάθλιψη και μπόλικο ναρκισσισμό.
Δηλαδη τρελη γκομενα με καταθλιψη που γαμιεται μονο με ασχημους γιατι εχει χαμηλη αυτοεκτιμηση?τι λες και ιδανικη γυναικαΤην είδα πριν κανα μήνα σε παράστασή της.
Αναλώθηκε να μιλάει πολύ ώρα για πούτσες με παρουσίαση εικόνων αν θυμάμαι καλά ενός αγγουριού στο ρόλο πέους.
Τα αστεία κρύα, ξανά αναφορά στο ότι έχει κάνει ανορεξικιά και λίγο το αυτοτρολάρισμα για τα γκομενικα της, ενώ στο τέλος πέρασε το κοινωνικό της μήνυμα.
Έλα ντε...μάλλον κάνει life style βιδεακια στο διαδίκτυο.ο εγκα που ειναι;
Κοριτσάκι που σήμερα δεν τρώει και έχει ψυχολογικά θέματα είναι η ιδανική ελεύθερη επαγγελματίας με κοινωνική καταξίωση αυριο.Την είδα πριν κανα μήνα σε παράστασή της.
Τα αστεία κρύα, ξανά αναφορά στο ότι έχει κάνει ανορεξικιά και λίγο το αυτοτρολάρισμα για τα γκομενικα της, ενώ στο τέλος πέρασε το κοινωνικό της μήνυμα.
ωραιο μουνακιΠως σας φαίνεται η Νεφέλη Μεγκ, καύλα;
Ναι ρε κ Μ αυτό το γυαλί είναι φωτιάωραιο μουνακι
Η ομορφιά είναι υποκειμενική, πάντως δεν περίμενα να έχει ειδικά αυτή τόσους fans εδώ μέσα. Από μένα ούτε σαν μυαλό, ούτε σαν προσωπικότητα, ούτε σαν εμφάνιση δεν περνάει το 2/10.
Όχι ρε φίλε είπαμε...Τι 2 στα 10..Μια χαρά έκφυλο μωράκι είναιΗ ομορφιά είναι υποκειμενική, πάντως δεν περίμενα να έχει ειδικά αυτή τόσους fans εδώ μέσα. Από μένα ούτε σαν μυαλό, ούτε σαν προσωπικότητα, ούτε σαν εμφάνιση δεν περνάει το 2/10.
Tromaxes??