Νέα

Νέα πρόκληση της κυβέρνησης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ε πεστο ντε οτι σε ενόχλησε αυτό. Τώρα γιατί είμαι σίγουρος ότι τεμπελόσκυλα σίγουρα δεν θα θεωρείς κάποιους συγκεκριμένου ιδεολογικού χώρου????? 
δική μου άποψη είναι ότι κανείς από αυτούς δεν είναι τεμπελόσκυλα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δική μου άποψη είναι ότι κανείς από αυτούς δεν είναι τεμπελόσκυλα...

Άστονε ρε Αρίωνα.
Ακόμα να καταλάβεις πόσο "μαύρος" είναι;
Τώρα μας λέει για 300 τεμπελόσκυλα, που -γενικώς- είναι όλα ίδια.
Αύριο θα μας λέει οτι χρειάζεται ένας Παπαδόπουλος, να μας ...απαλλάξει απο τα τεμπελόσκυλα.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Άστονε ρε Αρίωνα.
Ακόμα να καταλάβεις πόσο "μαύρος" είναι;
Τώρα μας λέει για 300 τεμπελόσκυλα, που -γενικώς- είναι όλα ίδια.
Αύριο θα μας λέει οτι χρειάζεται ένας Παπαδόπουλος, να μας ...απαλλάξει απο τα τεμπελόσκυλα.

"Φτιαγμένος" μπήκες πάλι ρε πρεζάκι???? Ήσουνα μαλάκας κ η πρέζα σε αποτελείωσε πουστρόπαπια, καληνύχτα κομματόσκυλο...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καληνύχτα φασιστάκο.
Αλλά δεν θα μου λες ούτε ΤΙ θα λέω, ούτε ΠΟΤΕ θα το λέω, ούτε ΠΩΣ θα το λέω.
Το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" που ονειρεύεσαι, μας τελείωσε.
Τα υπόλοιπα, που πιστοποιούν το ήθος σου και τη μηδαμινή σου παιδεία, είναι στην κρίση όλου του σάϊτ.

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΤΩΡΑ!!!

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
προσωπικα ειμαι σχεδον σιγουρος πως
αυτη η κυβερνηση εχει κατι σαν "αλαθητο"...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ντομινο αυξησεων στους μισθους δικαστων,
πρωην βουλευτων αλλα και νυν εθνοπατερων
(εν ενεργια βουλευτων)...
προβλεπει η νομοθετική ρύθμιση
που θα κατατεθει μεταξύ
του πρώτου και δεύτερου θερινού τμήματος στη Βουλη,
συμφωνα με πληροφοριες
απο το Υπ.Οικονομικων.
Οι αυξησεις θα φτασουν στο 60%,
ενω θα ανεβουν κατα πολυ
και οι Βουλευτικες αποζημειωσεις.

Σε μια Ελλαδα,που το ενα οικονομικο σκανδαλο
διαδεχεται το αλλο και οι μισοι Ελληνες
ζουν κατω απο το οριο της φτωχιας,
ενω η παιδικη εργασια γνωριζει πληρη ανθιση...
ειναι προκληση για τον λαο,
να γινονται τετοιες αυξησεις
στους Βουλευτες και τους δικαστες,
με την υπογραφη της Κυβερνηση
και την ενοχη σιωπη ΟΛΩΝ των κομματων
της αντιπολιτευσης.

Τελικα ο καθε λαος...
εχει τη δημοκρατια που του αξιζει...

ΠΡΕΖΑ TV
22-6-2008

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
η πλακα ειναι οτι το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ θα ψυφισουν υπερ!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί δε θα κάτσουμε τώρα να συζητήσουμε πόσα έξοδα έχουν και γιατί τα έχουν, θα συμφωνήσω στο ότι οι βουλευτές και οι υπουργοί πρέπει να αμείβονται εξαιρετικά αδρά, τόσο, ώστε να μην "σκανδαλίζονται" από τα λεφτά που τους "προσφέρονται" από άλλα κανάλια.

ΥΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΜΩΣ:
Ότι αν τσακώσουμε κάποιον να τα παίρνει ή να κάνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ λαμόγια, η ποινή του θα είναι ανάλογα μεγαλύτερη, όσο μεγαλύτερος είναι είναι και ο μισθός του.

Και οι διατάξεις περί παραγραφής (που έχουν ψηφίσει και ισχύουν με αποτέλεσμα ποτέ κανείς τους να μη χώνεται μέσα για τίποτα) θα είναι ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΕΣ για αυτούς, αντί για ισχυρότερες. Τα ίδια και με τη βουλευτική τους ασυλία.

Με αυτές τις προϋποθέσεις ναι, να τους πληρώνουμε καλά.  Αλλά ΜΟΝΟ με αυτές.
φιλε Σταυρο και 1.000.000 ευρω το μηνα μισθο να τους δωσεις δεν θα σταματισουνε να τα παιρνουνε!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
φιλε Σταυρο και 1.000.000 ευρω το μηνα μισθο να τους δωσεις δεν θα σταματισουνε να τα παιρνουνε!!!
Αυτό είναι μια άποψη που μπορεί να έχει βάση...  Αν δεν έχουν μία όμως, σίγουρα θα είναι πιο επιρρεπείς!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η ερώτηση είναι απλή, παραμένει, αλλά ακόμα να απαντηθεί.
Στα σοβαρά σας ενοχλεί που παίρνει έναν καλό, άντε πολύ καλό μισθό, ο βουλευτής;
Και μάλιστα ισοπεδώνοντας όλους τους βουλευτές, αποκαλώντας τους "τεμπελόσκυλα", ανεξαρτήτως του προσωπικού τους ήθους αλλά και της άποψης που καταθέτουν στην κοινωνία;
Ο Γιακουμάτος π.χ, είναι το ίδιο με τον αντιστασιακό επί χούντας; (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι που δεν ξεπουλήθηκαν κάποια στιγμή στο σύστημα, και δεν ανήκουν κατ' ανάγκην στην Αριστερά όλοι).

Αλλά ακόμα και έτσι να ήτανε, όπως τα λέτε, στα σας ενοχλεί ο μισθός των βουλευτών και δεν σας κάνουν καμμιά εντύπωση οι απολαβές των ποδοσφαιριστών (αναφέρομαι σ' αυτούς που παίζουν στις μεγάλες ομάδες, είτε λέγονται Ριβάλντο, είτε Τάσος Πάντος) ή της κάθε Μενεγάκη η Τατιάνας;

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οι βολευτές παίρνουν αποζημίωση και όχι μισθό.
Το βολευτιλίκι δεν είναι κανένα επάγγελμα, αλλά λειτούργημα.
Τώρα μαλιστα που ψηφίσανε και ΟΧΙ στο ασυμβίβαστο, δηλαδή ο καθένας
θα έχει και την δουλειά του μάλλον είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ η αύξηση που ζητούν και σίγουρα ενοχλείται ο καθένας μέσα στο τόσο ξέπλυμα εγκεφάλου ότι λεφτά δεν υπάρχουν και τέτοιεσ μαλακίες.
Βέβαια η όλη ουσία είνα ότι πέζουν οι άλλες οι αδερφάρες οι δικαστικοί.
Οι άλλοι τώρα οι σταρ με τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ, μάλλον δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το post εδώ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Fethry, θα διαφωνήσω μαζί σου.

Δεν με ενοχλεί καθόλου πόσα λεφτά παίρνει ο Ριβάλντο και ο κάθε Ριβάλντο. Υπό την έννοια ότι αυτοί παράγουν ή είναι ο κύριος μοχλός για να παραχθεί κάτι από το οποίο βγάζουν λεφτά οι ομάδες τους, οι σπόνσορες, τέλος πάντως κάποιος τρίτος. Εννοώ, ότι εάν με τον τρόπο που κλωτσάει το δέρμα ο Ριβάλντο, πλουτίζει κάποιος, τότε πρέπει να πλουτίσει και ο Ριβάλντο. Εάν τώρα έπρεπε να πλουτίζει ο οποιοσδήποτε από τον τρόπο που καταλήγει το τόπι στα δίχτυα, αυτό είναι άλλη συζήτηση και θα σε προλάβω και θα πω ότι θεωρώ γελοίο αυτό που γίνεται με τα χρήματα και τα αθλήματα, αλλά αφού είναι έτσι, τότε πρέπει να βγάζουν φράγκα και αυτοί που πραγματικά ιδρώνουν και σακατεύουν τα κορμιά τους.

Στην περίπτωση των βουλευτών ειδικά, θα έλεγα ότι συμφωνώ με τον Σταύρος51. Να παίρνουν λεφτά, πολλά λεφτά και ας μην παράγουν ανάλογα, αρκεί να μην έχουν άλλα ευεργετήματα, όπως τα έχει αναφέρει σε άλλο ποστ του ο Σταύρος51. Ειδικότερα θέματα όπως η ασυλία και τα θέματα συνταξιοδότησης βουλευτών, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Fethry, θα διαφωνήσω μαζί σου.

Δεν με ενοχλεί καθόλου πόσα λεφτά παίρνει ο Ριβάλντο και ο κάθε Ριβάλντο. Υπό την έννοια ότι αυτοί παράγουν ή είναι ο κύριος μοχλός για να παραχθεί κάτι από το οποίο βγάζουν λεφτά οι ομάδες τους, οι σπόνσορες, τέλος πάντως κάποιος τρίτος. Εννοώ, ότι εάν με τον τρόπο που κλωτσάει το δέρμα ο Ριβάλντο, πλουτίζει κάποιος, τότε πρέπει να πλουτίσει και ο Ριβάλντο. Εάν τώρα έπρεπε να πλουτίζει ο οποιοσδήποτε από τον τρόπο που καταλήγει το τόπι στα δίχτυα, αυτό είναι άλλη συζήτηση και θα σε προλάβω και θα πω ότι θεωρώ γελοίο αυτό που γίνεται με τα χρήματα και τα αθλήματα, αλλά αφού είναι έτσι, τότε πρέπει να βγάζουν φράγκα και αυτοί που πραγματικά ιδρώνουν και σακατεύουν τα κορμιά τους.

Στην περίπτωση των βουλευτών ειδικά, θα έλεγα ότι συμφωνώ με τον Σταύρος51. Να παίρνουν λεφτά, πολλά λεφτά και ας μην παράγουν ανάλογα, αρκεί να μην έχουν άλλα ευεργετήματα, όπως τα έχει αναφέρει σε άλλο ποστ του ο Σταύρος51. Ειδικότερα θέματα όπως η ασυλία και τα θέματα συνταξιοδότησης βουλευτών, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο.

Στο δεύτερο μισό της απάντησής σου, φυσικά και συμφωνώ, όπως και με το Σταύρο άλλωστε.

Πάμε εκεί που "διαφωνούμε" λοιπόν. Θεωρώ ύψιστη υποκρισία και λαϊκισμό (όχι απο σένα, να εξηγούμαι) την επιλεκτική ευαισθησία μερικών εδώ για τους μισθούς των βουλευτών, όταν κανενός απ' αυτούς δεν ιδρώνει το αυτί για απολαβές άλλων. Και ναι μεν αναγνωρίζω οτι όταν υπάρχει ένας κύκλος εργασιών που είναι χρυσοφόρος, θα πρέπει να είναι ανάλογες και οι αποδοχές αυτών που είναι κράχτες σ' αυτό τον κύκλο, και εννοώ βεβαίως τον Ριβάλντο και τον κάθε Ριβάλντο. (Αν και άλλο Ριβάλντο και άλλο Τάσος Πάντος η Λουκάς Βύντρα, το ξαναλέω). Η υπαρκτή κοινωνική πρόκληση πάντως δεν είναι τα πέντε η δέκα χιλιάρικα που παίρνει ο βουλευτής, αλλά τα πολύ περισσότερα χιλιάρικα της Τατιάνας Στεφανίδου π.χ., που όλοι θεωρούν "φυσιολογικά", ακόμα και στην περίεργη κοινωνία που ζούμε. Με ενοχλεί επίσης -και απείρως περισσότερο- η απαξίωση του ρόλου που καλείται να παίξει ο κάθε βουλευτής, ασχέτως αν -συνήθως- δεν τον παίζει. Αλλά αυτό είναι απο τα τρωτά της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, την οποία σε κάθε περίπτωση προτιμώ απο τη ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που δείχνουν να ονειρεύονται αρκετοί απο τους φωνασκούντες.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Θα μου επιτρέψεις να εξακολουθώ να θεωρώ την άποψη αυτή λαϊκίστικη.

Ακόμα, έχω θέσει εδώ και ώρες -όχι σε σένα, σε όλους- την ερώτηση: πόσος κατά τη γνώμη σας πρέπει να είναι ο μηνιαίος μισθός ενός βουλευτή;
Αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα.

Επίσης: η άποψη "ας έμεναν με τη δουλειά τους", μπορεί να ισχύει για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Αγγλίας η της Νορβηγίας, και να μας φαίνεται συμπαθητική, αλλά σίγουρα δεν γίνεται να ισχύει για τους βουλευτές.
Δεν γίνεται, σαν να λέμε, να ψηφίζεται ο προϋπολογισμός του κράτους και να λείπει ο Χ βουλευτής Μεσσηνίας π.χ επειδή την εποχή εκείνη μαζεύουν τις ελιές και το επάγγελμά του είναι αγρότης.

Δεν είδα ακόμα ΚΑΝΕΝΑΝ απ' αυτούς που κόπτονται για τα "υπέρογκα" ποσά που παίρνουν οι βουλευτές, να διαμαρτύρονται για τις απολαβές που θα έχει ένας 22χρονος νεομεταγγραφείς ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας, που μάλλον έχει πολύ λιγότερη ευθύνη εν σχέσει με το έργο που καλείται να επιτελέσει.

1)Γιατί είναι λαϊκισμός;Υποτίθεται το να υπηρετείς τη χώρα σου είναι μέγιστη τιμή.Γιατί αυτή την τιμή να την πληρώνει ο Ελληνικός λαός χρυσή;
2)1500€ μήνα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό ποσό για έναν απλό βουλευτή.Για έναν υπουργό ας είναι 3000€.Ποιο είναι το όφελος στον απλό πολίτη,από την απασχόληση,με μισθό,δεκάδων ατόμων,φίλων φυσικά,ενοικίαση γραφείων,τηλέφωνα,δωρεάν επιστολές κλπ;Αν πάω εγώ αύριο σε έναν πολιτικό να του πω τον καημό μου επειδή δεν μπορώ να πάω φθηνά στο χωριό μου (εγώ και οποιοσδήποτε) επειδή π.χ ο ΟΣΕ είναι υπό διάλυση,θα με ακούσει;Καταρχήν δε θα τον βρω.Και δε μιλάω για υπουργό,αλλά για βουλευτή.Και αν δεις τις περισσότερες συζητήσεις στη βουλή είναι 20 άτομα από όλες τις παρατάξεις.Γιατί λοιπόν να τους πληρώνω τόσα;
3)Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν τα παίρνει από εμένα,από ανώνυμες εταιρείες τα παίρνει.Οπότε δε με απασχολεί.Κι εγώ ξέρω άτομο που εργάζεται σε Α.Ε και παίρνει 3500€/μήνα,και κατά την προσωπική μου άποψη δεν τα αξίζει.Δεν τον πληρώνω όμως εγώ.Και σίγουρα η συμβολή του στην αύξηση του προϊόντος είναι μικρή.Άλλωστε εκεί έχω επιλογή να μην το αγοράσω.Φόρο για την Κανέλη και τον Κυριάκο και την Ξενογιανακοπούλου,τον Τσίπρα κλπ θα πληρώσω υποχρεωτικά.

Όταν αναφέρθηκα στην δουλειά τους,εννοούσα να μη γίνουν βουλευτές.Όχι παράλληλα να ασκούν και το επάγγελμα τους.Εκτός βέβαια αν γίνεται.Και καλά,για απουσίες να μη μιλάμε.Εάν δεν πρόκειται για ψηφοφορία σε ολομέλεια,3 και ο κούκος είναι στην αίθουσα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
....... Η υπαρκτή κοινωνική πρόκληση πάντως δεν είναι τα πέντε η δέκα χιλιάρικα που παίρνει ο βουλευτής, αλλά τα πολύ περισσότερα χιλιάρικα της Τατιάνας Στεφανίδου π.χ., που όλοι θεωρούν "φυσιολογικά", ακόμα και στην περίεργη κοινωνία που ζούμε.

Ανήκω σε αυτούς που δεν τα θεωρούν φυσιολογικά. Και ο μόνος τρόπος αντίδρασης που έχω βρει, είναι να έχω κλειστό το κουτί. Γιατί από την στιγμή που το έχεις ανοιχτό, και βλέπεις Τατιάνα κλπ, τότε αρχίσει ο χρυσοφόρος κύκλος που αναφέρεις, οπότε τα δικαιούται η κάθε Τατιάνα, καλώς ή κακώς.

Το ίδιο ισχύει και για την μπάλλα κλπ. σταμάτα (όχι εσύ, γενικά) να βλέπεις μπάλλα, να δεις για πότε θα πέσουν τα κασέ. Σταμάτα να αγοράζεις εφημερίδες, φανέλες, κασκόλ κλπ.... Π.χ. Πιστεύεις ότι θα έπεφταν όλες αυτές οι διαφημίσεις για την Εθνική μας, έαν δεν είναι γίνει της μουρλής την προηγούμενη φορά στο Euro? Θα ακούμπαγε τόσα η VF και η ΤΠ, και θα πλήρωναν τόσο τηλεοπτικό αέρα για διαφημίσεις? Δεν νομίζω. Ή γιατί π.χ. οι αθλητές ξιφασκίας δεν έχουν τα ίδια κασέ? Γιατί δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους και κανείς δεν βλέπει ή πορώνεται με την ξιφασκία. (προσωπικό μου παράπονο εκφράζω γιατί ήμουν πολύ καλός στο συγκεκριμένο άθλημα,  :( :( :().

Εκεί που γελάω, είναι όταν κάποιοι πορωμένοι παραπονιούνται για τα λεφτά ποδοσφαιριστών, τραγουδιστών, τηλεπαρουσιαστών κλπ. Εκεί έχει γέλιο, γιατί ακριβώς αυτά τα θύματα κινούν τα γρανάζια του χρυσοφόρου κύκλου με συνέπεια οι αστέρες να γίνονται χρυσοί, και κατά τη γνώμη μου δικαίως. Γιατί να μην παίρνβει όσα παίρνει η Βίσση π.χ. κάθε βράδυ, όταν όλα τα ζώα πάνε και πληρώνουν περιουσίες σε λουλούδια? Μιλάμε για λουλούδια...όχι ποτά! Ή γιατί να μην παίρνει η Ρούλα και η Τατιάνα όσα παίρνουν, όταν η Mediatel πχ (για να αναφέρω μόνο ένα μέρος του τζίρου) χρυσώνει από τα τηλεφωνήματα της κάθε κυράτσας?

Καλά κάνουν και τα τσεπώνουν.

Με ενοχλεί επίσης -και απείρως περισσότερο- η απαξίωση του ρόλου που καλείται να παίξει ο κάθε βουλευτής, ασχέτως αν -συνήθως- δεν τον παίζει. Αλλά αυτό είναι απο τα τρωτά της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, την οποία σε κάθε περίπτωση προτιμώ απο τη ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που δείχνουν να ονειρεύονται αρκετοί απο τους φωνασκούντες.

Πέραν της απαξίωσης που είναι όντως απαράδεκτη, υπάρχει και ένα "πρακτικό" ζήτημα, ειδικά εάν σκεφτείς ότι με εξαίρεση τους βουλευτές Επικρατείας, οι άλλοι είναι εκλεγμένοι, οπότε, κάποιος τους ψήφισε και τους έστειλε εκεί που πήγε, οπότε τι μιλάς κυρά μου και γκρινιάζεις?

Όπως το είπες. Αντιπροσωπευτική δημοκρατία έχουμε, οπότε τα χωνεύουμε αυτά και προχωράμε. Και εγώ δεν γούσταρα π.χ. τον Φασούλα βουλευτή, αλλά κάποιοι τον ήθελαν. Τον έφαγα στη μάπα, τι να κάνω. Και πάνω που είπα ησυχάσαμε, έγινε Δήμαρχος. Μου πέφτει λόγος να τον κράζω? Δεν νομίζω, δεν μου επιβλήθηκε, κάποιοι τον ψήφισαν. Απλή κριτική επί του έργου του λοιπόν και όχι επί του εάν μπορεί ένας καλαθοσφαιριστής να είναι βουλευτής ή δήμαρχος.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
3)Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν τα παίρνει από εμένα,από ανώνυμες εταιρείες τα παίρνει.Οπότε δε με απασχολεί.

Και οι Α.Ε. που πληρώνουν τον ποδοσφαιριστή, από που τα παίρνουν δλδ?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Τα 300 σαίνια μας έχουν καταπατήσει ομόφωνα στο Σύνταγμα και τα περί ισότητας. Πιο πολλά λεφτά να πάιρνουν, ατιμώρητοι να μένουν ότι κι αν κανουν έτσι έτσι παιδιά, το μόνο ν/δ που υπερψηφιζουν ομόφωνα - ακόμα και ο Τσίπρας δεν είναι κατι διαφορετικό όπως πλασάρει απλά έχει άλλο περιτυλιγμα - είναι το οικονομικό τους και η ατιμωρησία τους.

always horny

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μας γλιτωνει ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
Πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι το συγκεκριμενο θεμα που συζηταμε δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα κομματακι στο παζλ που εδω και πολυ καιρο εχουν ξεκινησει να ...συνθετουν οι κραταιοι και οι κατεχοντες!!!!!!!
Το προβλημα δεν ειναι οι προκλησεις που εχουν σκοπο να μεγαλωσουν το χασμα των ταξεων!!!!(οιφτωχοι φτωχοτεροι και οι πλουσιοι πλουσιοτεροι!!!!!)αλλα το οτι οταν αυτα γινοντουσαν παλιοτερα υπηρχαν αντιδρασεις!!!!!!!!Μην ξεχναμε οτι πριν απο αρκετα χρονια ολες σχεδον οι μεγαλες πολεις της ευρωπης ταλλανιζονταν απο (ταξικες) επαναστασεις!!!!
Κατι το οποιο και μονο να το σκεφτεις σημερα προκαλει γελιο...και αν το αναφερεις γινεσαι....ΓΡΑΦΙΚΟΣ!!!!!!
Μας εχουν πεταξει το κοκκαλακι της καλοπερασης(δηθεν)και το αρπαξαμε κατευθειαν!!!!
Τοτε ο κοσμος ηταν φτωχος και το ενοιωθε!!!!το ...εβλεπε!!!!γιαυτο εβγαινε στους δριμους!!!!
Σημερα????ποιος αισθανεται στα αληθει φτωχος????
Δεν αρκει να εισαι πρεπει και να αισθανεσαι κιολας!!!!μονο τοτε μπορει να αντιδρασεις!!!!!
Αρα τι κανανε οι γατοι??????για να μην εχουνε αντιδρασεις στηριχτηκανε στην δημιουργια της ''παραοικονομιας''μεσω των οργανων τους(των τραπεζων)
και παραμυθιασανε τον φτωχο κοσμακη οτι εχει περιουσια και οτι καλοπερναει.....
Ποια περιουσια???ποια σπιτια ???ποια αυτοκινητα????ολα των τραπεζων..(στην ουσια)...
Ετσι τα πετυχαν ολα!!!και σκλαβους που μια ζωη θα δουλευουν για αυτους!!!!και αυτοι(οι σκλαβοι)να μην εχουν καταλαβει οτι ειναι τετοιοι!!!!
Βαλτε στο μυαλο σας την μεση ελληνικη οικογενεια...
Αν δουλευει μονο ο αντρας πρεπει να κανει δυο δουλειες..να παιρνει 2 μισθους!!!!
Ο ενας να πηγαινει στα δανεια!!!!!και ο αλλος για την συντηρηση (σουπερ μαρκετ,βενζινες κλπ)
Ειναι η δεν ειναι ετσι?????Αρα πως θα παει αυτη η οικογενεια διακοπες?????(δεν θα παει)
Πως θα παει σε καθημερινη βαση  καπου για ''διασκεδαση''????(ΔΕΝ θα παει!!!)
Και τα λεφτα να υπηρχαν μετα απο δυο δουλειες υπαρχει ο χρονος και η διαθεση??????
Αρα (επι της ουσιας )που ειναι οι μεγαλες διαφορες του τωρα απο τον....μεσαιωνα??????
Και τοτε οι πολλοι απλα συντηρουνταν για να μπορουν να εξυπηρετουν τους λιγους....με την δουλεια τους!!!!
Δεν σας φαινεται περιεργο που οι τραπεζες πλεον σε παρακαλανε να παρεις δανειο????
Γιατι????Μα φυσικα για να σε εχουν στην.....ΥΠΗΡΕΣΙΑ τους.......
Σας κουρασα αλλα καταληγω....εχουμε φτασει πλεον στο σημειο οι λιγοι να κανουν οτι θελουν απροκαλυπτα ξεροντας οτι περα απο μια μικρη μουρμουρα η αντιδραση θα ειναι μηδενικη!!!!!!!
Αρα????οχι 60......500%επρεπε να κανουν τις ...αυξησεις!!!!!!
ΟΥΦΦΦΦΦΦΦ  ΤΕΛΕΙΩΣΑ
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Και οι Α.Ε. που πληρώνουν τον ποδοσφαιριστή, από που τα παίρνουν δλδ?

Από τις διαφημιζόμενες εταιρείες,από τα τηλεοπτικά,και από τα χρήματα των μετόχων τους.Και όπως είπα,αν αυξηθεί π.χ η συνδρομή στην nova μπορώ να μην την συνεχίσω.Τον φόρο όμως δεν μπορώ να μην τον πληρώσω.Αν εσύ ως επιχειρηματίας θελήσεις να αγοράσεις ένα κότερο και για να βρεις τα λεφτά αυξήσεις την τιμή του προϊόντος σου,έχω τη δυνατότητα να επιλέξω αν θα το πάρω ή όχι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Από τις διαφημιζόμενες εταιρείες,από τα τηλεοπτικά,και από τα χρήματα των μετόχων τους.
Πλάκα μας κάνεις τώρα? Τι σημαίνει ότι τα παίρνουν από τις διαφημιζόμενες εταιρίες? Και αυτές από που τα παίρνουν δλδ, από την χιλιαρικιά? Και τα τηλεοπτικά, από που βγαίνουν? Ειδικά αυτά της ΕΡΤ....

Τελικά, από εσένα τα παίρνουν. Αν ακολουθήσεις την αλυσίδα, σε εσένα θα καταλήξεις.

Και όπως είπα,αν αυξηθεί π.χ η συνδρομή στην nova μπορώ να μην την συνεχίσω.
Συμφωνώ

Τον φόρο όμως δεν μπορώ να μην τον πληρώσω.
Μπορείς να επιλέξεις αντιπροσώπους που δεν κάνουν τις μαλακίες που κατακρίνεις, συμπεριλαμβανομένης και της αύξησης των μισθών τους. Μπορείς ακόμη και να επιλέξεις αντιπροσώπους που πολεμάνε για την κατάργηση της φορολογίας. Εμείς τους στέλνουμε τους συγκεκριμένους εκεί που είναι, δεν πάνε από μόνοι τους, εκλεγμένοι είναι.

Και στην τελική, εάν δεν σε εκφράζει κανένας, κάνε δικό σου κόμμα. Και εάν δεις ότι δεν σε ακολουθεί κανένας, τότε μάλλον δεν συμφωνεί και κανείς μαζί σου, οπότε κάνε πραξικόπημα και άλλαξε ότι σε ενοχλεί. Δεν κάνω πλάκα, ούτε ειρωνεύομαι. Ειλικρινά θεωρώ ότι στο χέρι μας είναι να αλλάξουν κάποια πράγματα και ότι το μόνο σίγουρο για να μην αλλάξει τίποτα, είναι να παραμείνουμε στην γκρίνια.

Εγώ πάντως, FYI, είμαι υπέρ της άποψης να παίρνουν και ακόμη παραπάνω οι βουλευτές, απλά να μην έχουν άλλα benefits.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom