Νέα

Νέα πρόκληση της κυβέρνησης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
νια, αλλά βάζουν σε προτεραιότητα πρώτα τη δική τους....... :tickedoff:

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
νια, αλλά βάζουν σε προτεραιότητα πρώτα τη δική τους....... :tickedoff:

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΣΑΚΙΑ κ νομιζουμε οτι ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ να τους υπηρετουμε,ενω ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ να μας υπηρετουν

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ας αλλάξει αυτό στις επόμενες εκλογές... γίνεται ;)..... ?????

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΣΑΚΙΑ κ νομιζουμε οτι ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ να τους υπηρετουμε,ενω ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ να μας υπηρετουν

Αι γεια σου και σε σενα..!!!

Καλα τους τα' χωσε ο Βγενοπουλος στην βουλη...Ολοι κανανε τις κοτες μετα..!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αι γεια σου και σε σενα..!!!

Καλα τους τα' χωσε ο Βγενοπουλος στην βουλη...Ολοι κανανε τις κοτες μετα..!!

Αν κρίνω απο τη συνέχεια του "χωσίματος", μάλλον ο Βγενό έκανε την κότα πάντως.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ας αλλάξει αυτό στις επόμενες εκλογές... γίνεται ;)..... ?????

Καντο Τ Ω Ρ Α ....!!!

Μην περιμενεις μεχρι τις εκλογες.

Αν ισχυουν αυτα περι αυξησεων ( διοτι οπως ειπα, θα τους παρουνε με τα γιαουρτια..), ξεκινα με μια επιστολη εντονης διαμαρτυριας προς τους βουλευτες που ψηφισες..

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Αν κρίνω απο τη συνέχεια του "χωσίματος", μάλλον ο Βγενό έκανε την κότα πάντως.
μάλλον το αντίθετο έγινε.δεν έδειξε κανένα σημάδι υποχώρησης αντίθετα τώρα έφυγε και από τον ΣΕΒ κίνηση που μόνο ως κάποιος που έχει κότσια και δεν υπολογίζει κανέναν μπορεί να εκληφθεί

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
πολυ σωστο Σταυρο..
θελω κ την αποψη σου σε αυτο που ειπα:δικαιολογειται το σθενος αυτο οταν μιλανε για αυτο το ζητημα,απο βουλευτες του ΚΚΕ ή του ΣΥΝ(για να πω την αληθεια του συν δεν ακουσα καποιον να το υπερασπιζεται)?αυτοι δεν υποτιθεται οτι ειναι οι θεματοφυλακες του εργατη?

πως νιωθει ενας εργαζομενος των 600 ευρω οταν ακουει την κανελλη να σκιζεται για μια ακομα αυξηση ?

Κατ' αρχάς, εσύ Λαπλάς, ακόμα να απαντήσεις αν δέχεσαι ως μέλη "της μεγάλης παναθηναϊκής οικογένειας" τους νεοφασίστες της ΝΟΠΟ, που ήδη αρθρογραφούν και εδώ στο σάιτ. ΤΟ ξέρω οτι είναι off topic και ζητάω συγγνώμη, αλλά θα στο θυμίζω κάθε φορά, μπας και μου απαντήσεις κάποτε.

Επί του ζητήμετος τώρα: Θεωρώ ακραίο λαϊκισμό να συνδέουμε τους βουλευτές και το μισθό τους με τους εργαζόμενους των 600 ευρώ και τα δίκαια αιτήματά τους. Εκτός αν θεωρείς οτι ο βουλευτικός μισθός πρέπει να είναι ο βασικός, του ανειδίκευτου εργάτη. Αλλά τότε ισχύουν αυτά που επισήμανε ο Σταύρος, και στα οποία -αν δεν κάνω λάθος- συμφώνησες.
Δεδομένου οτι οι βουλευτές έχουν αυξημένο κύκλο υποχρεώσεων, ταξίδια κλπ (ελπίζω να μην το αμφισβητείς κι' αυτό), θα ήθελα να μου πεις εσύ ένα ποσό με το οποίο θα συμφωνούσες να υπάρχει ως μηνιαία βουλευτική αποζημίωση. Έτσι, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι και όχι να κουβεντιάζουμε αέρα πατέρα και να στήνουμε κρεμάλες στο Σύνταγμα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μάλλον το αντίθετο έγινε.δεν έδειξε κανένα σημάδι υποχώρησης αντίθετα τώρα έφυγε και από τον ΣΕΒ κίνηση που μόνο ως κάποιος που έχει κότσια και δεν υπολογίζει κανέναν μπορεί να εκληφθεί

Συνήθως οι παράφρονες και οι έχοντες βρώμικη σχέση με το χρήμα συμπεριφέρονται αλαζονικά και χωρίς να υπολογίζουν κανέναν, πάντως.
Το λέει η ιστορία, και δη η πρόσφατη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κατ' αρχάς, εσύ Λαπλάς, ακόμα να απαντήσεις αν δέχεσαι ως μέλη "της μεγάλης παναθηναϊκής οικογένειας" τους νεοφασίστες της ΝΟΠΟ, που ήδη αρθρογραφούν και εδώ στο σάιτ. ΤΟ ξέρω οτι είναι off topic και ζητάω συγγνώμη, αλλά θα στο θυμίζω κάθε φορά, μπας και μου απαντήσεις κάποτε.

Επί του ζητήμετος τώρα: Θεωρώ ακραίο λαϊκισμό να συνδέουμε τους βουλευτές και το μισθό τους με τους εργαζόμενους των 600 ευρώ και τα δίκαια αιτήματά τους. Εκτός αν θεωρείς οτι ο βουλευτικός μισθός πρέπει να είναι ο βασικός, του ανειδίκευτου εργάτη. Αλλά τότε ισχύουν αυτά που επισήμανε ο Σταύρος, και στα οποία -αν δεν κάνω λάθος- συμφώνησες.
Δεδομένου οτι οι βουλευτές έχουν αυξημένο κύκλο υποχρεώσεων, ταξίδια κλπ (ελπίζω να μην το αμφισβητείς κι' αυτό), θα ήθελα να μου πεις εσύ ένα ποσό με το οποίο θα συμφωνούσες να υπάρχει ως μηνιαία βουλευτική αποζημίωση. Έτσι, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι και όχι να κουβεντιάζουμε αέρα πατέρα και να στήνουμε κρεμάλες στο Σύνταγμα.
μωρη ρουφιανα παλι μαλακιες λες
ασε τις αμπελοφιλοσοφιες ρε κουραδα
βαλε και την νοπο στην πατουρα σου κολογαυρε
χαχχαχα
χτες δεν στα χωσα και μου λειψες ρουφιανα

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) Δεδομένου οτι οι βουλευτές έχουν αυξημένο κύκλο υποχρεώσεων, ταξίδια κλπ (ελπίζω να μην το αμφισβητείς κι' αυτό),

2) θα ήθελα να μου πεις εσύ ένα ποσό με το οποίο θα συμφωνούσες να υπάρχει ως μηνιαία βουλευτική αποζημίωση.

1) Παπαριες καμαρωτες... !!! Ολα πληρωμενα ειναι..ακομα και η Mercedes που πανε σε αυτες τις υποχρεωσεις.

2) Να παιρνει τον ιδιο μισθο που παιρνει καποιος με τα ιδια προσοντα στο δημοσιο.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για καθίστε,
Εδώ καταργούν το ασυμβίβατο, δηλαδή θα δουλεύουν κιόλας και ταυτόχρονα έχουν φέρει και ρύθμιση που για όσο καιρό θα είναι βουλευτές οι ασφαλιστικές εισφορές θα πληρώνονται από τον προυπολογισμό δηαλδή από ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ. Δηλαδή τώρα οι άνθρωποι θα εργάζονται και ζητούν και την αύξηση. Απορώ πως βγαίνουν και λένε τέτοιες βλακείες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

δες το τοπικ εθνικισμος παναθηναικος να ξεστραβωθεις κολοπετσωμενε
κολογαυρε

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οι βουλευτές έχουν τα ίδια έξοδα με τους κοινούς πολίτες;

Βουλευτής γίνεσαι κατόπιν επιλογής ΣΟΥ. Στόχος σου υποτίθεται οτι ειναι το καλό της πατρίδας και των συμπολιτών σου.

Οποιος δε μπορεί να ακολουθησει την πολιτική, ας κάνει μια κανονική δουλειά

Ειναι πρόκληση να ανεβάζεις 60% το μισθό σου όταν ήδη έχεις ένα εξαιρετικά υψηλό μισθό (ειδικά σε σχέση με τις ώρες που δουλευεις), φοροαπαλαγές και προνόμια - σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης που κάνει ακόμα και την επιβίωση των πολιτών τους οποίος υποτίθεται οτι εκπροσωπείς και υπερασπίζεσαι

εσυ εχεις κάποια άποψη επι του θέματος;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να πληρώνουμε και τα μεταξωτά στρινγκάκια της Ράπτη και της Καιλή... :boobies:

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

δεν ειδα το ερωτημα,μονο χθες ειδα αυτο το θρεντ κ απαντησα στο τελευταιο ερωτημα καποιου για το 'φιλικο εσ εσ κ παο' που ειναι τρελο ψεμμα κ απαντησα σε αυτο,δεν εχω δει το ερωτημα σου,ουτε διαβασα το θεμα,γιατι στον αθλητισμο δεν χωρουν κοινωνικοπολιτικα

Επισκέπτης

Laplace με την εμμονή σου κατά της κυβέρνησης καταντάς γραφικός!!! :uglystupid:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εχεις να πεις κάτι σχετικό με το θέμα δανιήλ ή απλά έκανες ενα γενικό σχόλιο;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Χωρίς να παίρνω θέση στο ερώτημα που ετέθη, γιατί δεν έχω στοιχεία να το κρίνω ακόμα, ρωτάω κάτι πολύ απλό:
Οι βουλευτές έχουν τα ίδια έξοδα με τους κοινούς πολίτες;
Παρακαλώ για απαντήσεις χωρίς κραυγές και λαϊκισμούς.
Γιατί η θέση "σφάξιμο και στους 300" του θείου Σκρουτζ είναι μάλλον ανεπεξέργαστη, αυθόρμητη και χωρίς να την έχει σκεφτεί καλά.
Επίσης, αν την προεκτείνουμε, είναι και πολιτικά επικίνδυνη.

Τι λες ρε ανοητο @?
Επικινδυνος εισαι εσυ ρε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom