Νέα

Νέα πρόκληση της κυβέρνησης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σταύρο, μιας και κανείς απο τους ορισμούς που έδωσες δεν ισχύουν πια, αυτό συνεπάγεται οτι δεν έχουμε το πολίτευμα που νομίζουμε

Εχουμε μια ιδιότυπη μαφία των ολίγων που τα παίρνουν απο τους μη έχοντες και τα βάζουν στην τσέπη τους

Αν αυτό ποτέ αλλάξει, δέχομαι να μετακομίσω στο Ιράν άμεσα, αβάδιστα, αατος, φορώντας την Αμερικανικη σημαία για μπλούζα

Υ.Γ. Εχω ιερό σκοπό. Ενα μικρό μερίδιο απο τα κλεμμένα θέλω για να φέρω στην Ελλάδα την Ευα. Ξέρει ο stabit

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καλα να σας κανουνε ρε αφου ειστε μαλακες με Μ κεφαλαιο και τους γλυφετε για να μπειτε στο δημοσιο καθε τρεις και λιγο..
οποτε δεν εχετε τι να κανετε κατηγορειτε πασοκ και νδ αλλα τα ιδια σκατα ειστε ολοι :jerking:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
καλα να σας κανουνε ρε αφου ειστε μαλακες με Μ κεφαλαιο και τους γλυφετε για να μπειτε στο δημοσιο καθε τρεις και λιγο..
οποτε δεν εχετε τι να κανετε κατηγορειτε πασοκ και νδ αλλα τα ιδια σκατα ειστε ολοι :jerking:
Ενταξει ρε, θα εκτρεφουμε σκυλακια τσιαουα και θα τα πουλαμε στην Παρις Χιλτον, οπως κανεις; εσυ και δεν θα εχουμε αναγκη κανενα που(σταρ)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Σταύρο, μιας και κανείς απο τους ορισμούς που έδωσες δεν ισχύουν πια,
Κάνεις λάθος.  Η διάκριση των 3 εξουσιών (υποτίθεται ότι) ισχύει, και αυτό είναι το πολίτευμά μας.  Διάβασε το Σύνταγμα αν αμφιβάλλεις για αυτό που σου λέω.
Αυτό που δεν ισχύει πια (λόγω τεχνολογίας) είναι τα περί 4ης εξουσίας (τύπος), γιατί από τότε που καθιερώθηκε ο όρος έχουν έρθει τα πάνω-κάτω.
Ένα καλό κινηματογραφικό έργο σχετικό με το θέμα, ήταν το Network, με την Jane Fonda, αν θυμάμαι καλά.

Υ.Γ. Εχω ιερό σκοπό. Ενα μικρό μερίδιο απο τα κλεμμένα θέλω για να φέρω στην Ελλάδα την Ευα. Ξέρει ο stabit
Ακόμα κι αν δεν είναι ιερός ο σκοπός σου (αλλά ανίερος), εγώ μαζί σου στο να τη φέρεις.  Κάνε μου μόνο τη χάρη να φέρεις και τη φίλη της, την Kudna.  Το ξανάπα, 2 σε 1 συσκευασία θα μας έρθει πιό φτηνά.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ενταξει ρε, θα εκτρεφουμε σκυλακια τσιαουα και θα τα πουλαμε στην Παρις Χιλτον, οπως κανεις; εσυ και δεν θα εχουμε αναγκη κανενα που(σταρ)

αμαδε μπεις τη μαλακια σου δε γινεται ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom