Αμα μοιαζεις με το αβαταρ σου πεταμε και δυο τρια πουρα, σκηνοθετει και ο Απολυτος και παμε για τις Καννες.Ενταξει με πεισατε μεσα ειμαι....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα πορνοεταιρεία;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 201
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ε ναι....Αμα μοιαζεις με το αβαταρ σου πεταμε και δυο τρια πουρα, σκηνοθετει και ο Απολυτος και παμε για τις Κανες.
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Eιπα οτι ΜΠΟΡΕΙ να ειναι πισω απο αυτον...μπορει να εχει μετοχες μπορει τιποτα μπορει κ ΟΛΑ..!Κανεις δεν ξερει εκτος κυκλου...!Α,ξέρω ποιόν λες...μου το είχαν πει κι'εμένα ως φήμη αλλά μπορεί να είναι και μαλακίες...Ότι είχαν μια κάποια συνεργασία την είχαν,γιατί είχε βγάλει κι'αυτός πορνοστάρ στα περιοδικά του όπως η Βαβάτση,αλλά αυτό απέχει πολύ απ'το να είναι δικιά του η εταιρεία.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο εύπορος ήταν κι'αυτός ο Σειρηνάκης και που βρήκε τα λεφτά...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Παίχτη δεν έχεις ιδέα απ τον χώρο αυτο και ειναι λογικο.Μια καλή τσόντα μαζί με την εκτύπωση και τη διανομή μπορεί να έχει κόστος για την Ελλάδα κάνα 200άρι χιλιάδες, αν μιλάμε για μία καλη παραγωγή και με την απαραίτητη διαφήμιση.
Υπολογίζω χαλαρα σε πωλήσεις 50 χιλιάδων τεμαχίων με 6 ευρώ το κάθε DVD
Παίρνεις 300 χιλιάρικα βγάζεις το κόστος σου κι ένα σούπερ μεροκάματο, αποφεύγεις τα κλεψίτυπα ( αφου ο μαυρος θα το πουλάει 5 ευρώ γιατί να μην παρεις το γνήσιο με 6;) και μετά απευθύνεσαι στο εξωτερικό όπου πουλάς τα δικαιώματα.
Σε μία αγορά σαν των ΗΠΑ μπορεί να εξασφαλίσεις ίσως και μισό εκατομμύριο δολάρια από δικαιώματα.
Τα νούμερα που εγραψες ειναι σε όλες τις περιπτώσεις πολύ πιο κάτω αλλά πολύ όμως.
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Στην Ελλαδα δεν αξιζει να ανοιξεις τετοια εταιρια εκτος και αν θελεις να βγαζεις τσοντο-κομωδιες και τσοντο-παρωδιες για να γελαει ο κοσμος.
Δηλαδη δεν εξιζει να ανοιξεις μια εταιρια πορνο που θα απευθυνεται στο Ελληνικο κοινο.
Στην Ελλαδα η καλυτερη η πιο καβλωτικη και πιο ομορφη πορνοσταρ του κοσμου δε θα βγαλει ουτε 1000 ευρω απο ταινιες αλλα τα διασημα μπαζα Ελληνιδες που ειναι γνωστα απο την Ελληνικη τηλεοραση θα εβγαζαν ανετα εκατομμυρια ακομα και η στανιση να εβγαζε ταινια εκατομμυρια θα εβγαζε για τοσο καμμενο και παιδικο κοινο μιλαμε στην Ελλαδα.
Δηλαδη δεν εξιζει να ανοιξεις μια εταιρια πορνο που θα απευθυνεται στο Ελληνικο κοινο.
Στην Ελλαδα η καλυτερη η πιο καβλωτικη και πιο ομορφη πορνοσταρ του κοσμου δε θα βγαλει ουτε 1000 ευρω απο ταινιες αλλα τα διασημα μπαζα Ελληνιδες που ειναι γνωστα απο την Ελληνικη τηλεοραση θα εβγαζαν ανετα εκατομμυρια ακομα και η στανιση να εβγαζε ταινια εκατομμυρια θα εβγαζε για τοσο καμμενο και παιδικο κοινο μιλαμε στην Ελλαδα.
Επισκέπτης
Παίχτη δεν έχεις ιδέα απ τον χώρο αυτο και ειναι λογικο.
Τα νούμερα που εγραψες ειναι σε όλες τις περιπτώσεις πολύ πιο κάτω αλλά πολύ όμως.
επειδή η πρόταση είναι διφορούμενη εννοείς ότι αυτά που έγραψε είναι πιο κάτω απ αυτά που παίζουν στην πιάτσα ή αυτά που παίζουν στην πιάτσα είναι πιο κάτω απ αυτά που έγραψε;
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Παίχτη δεν έχεις ιδέα απ τον χώρο αυτο και ειναι λογικο.
Πες εσύ λοιπόν σε ποιο νούμερο κάνω λάθος.
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.
Τσόντα με υπόθεση. Κόστος 200.000 ευρώ.
Γυρισμα ταινίας σκηνοθέτες - καμεραμέν - ηχολήπτες - μοντάζ - φωτισμός - ηλεκτρολόγοι κλπ αμοιβές 30.000 ευρώ
Ηθοποιοι : 50.000 ευρώ
Κόστος διαφήμισης σε όλα τα μέσα που μπορούν να διαφημίζουν πορνοταινίες 40.000 ευρώ
Κόστος εκτύπωσης για 200.000 τεμάχια DVD X 0.20 ανα τεμάχιο = 24.000 ευρά + 6.000 τα καλύματα και το χαρτί εξωφύλλου = 30.000
Συνολο 150.000 Βάλε και 30.000 απρόβλέπτα έξοδα και διακίνηση μέσω πρακτορείου Τύπου.
Λέω 200 χηνες να μαι μέσα λοιπόν.
Πάμε στις πωλήσεις.
Ο Σειρηνάκης πούλησε Τζούλια το πρωτο DVD 50 χιλιάδες κομμάτια και το δεύτερο 35.000 με 20 ευρώ!/
Δεν θα πουλήσω εγώ την υπέρτατη τσόντα με υπόθεση τον ίδιο αριθμό τεμαχίων με 6 ευρώ ;
Στα δικαιώματα του DVD ίσως να ήμουν υπερβολικός για τις ΗΠΑ, αλλά αν κλείσεις δικαιώματα σε παραδοσιακές αγορές πορνό όπως ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΊΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ και τσιμπήσεις από δυο κατομπαλα για κάθε μία αγορά ... καθάρισες.
Αν και νομίζω πως η τσόντα θα είναι τόσο καλή που θα πληρωθει και περισσότερο.
Πες μου λοιπόν τώρα σε ποια νούμερα έχω κάνει λάθος και πες τα δικά σου επιχειρήματα.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Πες εσύ λοιπόν σε ποιο νούμερο κάνω λάθος.
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.
Τσόντα με υπόθεση. Κόστος 200.000 ευρώ.
Γυρισμα ταινίας σκηνοθέτες - καμεραμέν - ηχολήπτες - μοντάζ - φωτισμός - ηλεκτρολόγοι κλπ αμοιβές 30.000 ευρώ
Ηθοποιοι : 50.000 ευρώ
Κόστος διαφήμισης σε όλα τα μέσα που μπορούν να διαφημίζουν πορνοταινίες 40.000 ευρώ
Κόστος εκτύπωσης για 200.000 τεμάχια DVD X 0.20 ανα τεμάχιο = 24.000 ευρά + 6.000 τα καλύματα και το χαρτί εξωφύλλου = 30.000
Συνολο 150.000 Βάλε και 30.000 απρόβλέπτα έξοδα και διακίνηση μέσω πρακτορείου Τύπου.
Λέω 200 χηνες να μαι μέσα λοιπόν.
Πάμε στις πωλήσεις.
Ο Σειρηνάκης πούλησε Τζούλια το πρωτο DVD 50 χιλιάδες κομμάτια και το δεύτερο 35.000 με 20 ευρώ!/
Δεν θα πουλήσω εγώ την υπέρτατη τσόντα με υπόθεση τον ίδιο αριθμό τεμαχίων με 6 ευρώ ;
Στα δικαιώματα του DVD ίσως να ήμουν υπερβολικός για τις ΗΠΑ, αλλά αν κλείσεις δικαιώματα σε παραδοσιακές αγορές πορνό όπως ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΊΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ και τσιμπήσεις από δυο κατομπαλα για κάθε μία αγορά ... καθάρισες.
Αν και νομίζω πως η τσόντα θα είναι τόσο καλή που θα πληρωθει και περισσότερο.
Πες μου λοιπόν τώρα σε ποια νούμερα έχω κάνει λάθος και πες τα δικά σου επιχειρήματα.
πάρε μια καλή κάμερα αν θέλεις να το γυρίσεις pov η τρεις αν θέλεις στατικές σκηνές (woodman casting)
το μαλί για τις κοπέλες πάει 500 - 700 το πολύ για την κάθε σκηνή...δεν θα πάρεις πορνοστάρ αλλά αματούρια. (δεν μιλάμε για Βραζυλία και Ταιλάνδη τι τιμες έχουν οι κοπέλες)
τσάμπα πράμα...
βάλε τι έξωδα θέλεις να σηκώσεις και ένα πορνοσαίτ και κάνε τον προιπολογισμό σου...
άκου εκεί 200.000 χιλιάρικα.... κούλαρε ..
υγ
όσο για την υπόθεση κάντο σαν το blair witch project...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
να το κανει θριλερ δηλαδη τυπεόσο για την υπόθεση κάντο σαν το blair witch project...
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
να το κανει θριλερ δηλαδη τυπε
ναι αλλά με .....
θα πάρουμε και τον πορνομετανάστη για serial killer.
θυμάσαι στις photo που γαμούσε την κορεάτισα τι βλέμα είχε...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα το βαλει και ο οργασμο νερος στην κατηγορια στο θρεντ τουναι αλλά με .....
θα πάρουμε και τον πορνομετανάστη για serial killer.
θυμάσαι στις photo που γαμούσε την κορεάτισα τι βλέμα είχε...
arisexuliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2011
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Βάλτε τους τύπους να σας βοηθήσουν.Που είναι και φαν του bou.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
πάρε μια καλή κάμερα αν θέλεις να το γυρίσεις pov η τρεις αν θέλεις στατικές σκηνές (woodman casting)
το μαλί για τις κοπέλες πάει 500 - 700 το πολύ για την κάθε σκηνή...δεν θα πάρεις πορνοστάρ αλλά αματούρια. (δεν μιλάμε για Βραζυλία και Ταιλάνδη τι τιμες έχουν οι κοπέλες)
τσάμπα πράμα...
βάλε τι έξωδα θέλεις να σηκώσεις και ένα πορνοσαίτ και κάνε τον προιπολογισμό σου...
άκου εκεί 200.000 χιλιάρικα.... κούλαρε ..
υγ
όσο για την υπόθεση κάντο σαν το blair witch project...
Ρε φίλε δεν θα κάνω δουλειά τύπου Σειρηνάκη.
Θα πάρω τους/τις καλύτερους ηθοποιούς, σκηνοθέτες κλπ και θα φτιάξω ταινία με αρχίδια.
Πιτσικόμικες δουλειές κάνουν όλοι. Ο ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ δεν είναι Πιτσικόμης γι αυτό κι έχει γίνει αυτός που είναι.
Όταν έχτιζα σπίτια πουλούσα σαν τρελός γιατί ήμουν ο καλύτερος.
Στο χρηματιστήριο κέρδισα γιατί είμαι ο καλύτερος.
Αν μιλάτε για τσόντα όπου η πρωταγωνίστρια θα παίρνει 500 - 700 ευρώ, ανάλογες θα είναι και οι πωλήσεις του DVD.
Εγώ θα χτυπήσω ALETTA OCEAN , LISA ANN και Nina Mercedes.
Η ταινία θα βγάζει τέτοια καύλα, που θα τον παίζουν όλοι από το εξώφυλλο
Και το καλό πράγμα το πληρώνεις. N'est ce pas?
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Εγώ θα χτυπήσω ALETTA OCEAN , LISA ANN και Nina Mercedes.
και αυτές με τόσα ξεκίνησαν...
εκτός πλάκας αυτό ισχύει,πχ η Jenna Jameson.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Αν μιλάτε για τσόντα όπου η πρωταγωνίστρια θα παίρνει 500 - 700 ευρώ, ανάλογες θα είναι και οι πωλήσεις του DVD.
ρε τύπε τσόντα θες να γυρίσεις η το avatar ?
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
ρε τύπε τσόντα θες να γυρίσεις η το avatar ?
Δεν θέλω να γυρίσω τίποτα. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνω, αυτά που βγάζω μου αρκούν.
Λέω όμως πως αν έκανα ταινία, θα την έκανα best seller. ALL TIME CLASSIC ταινία...
σαν το ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ...
ΟΣΑ ΖΜΠΡΩΧΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΣΟΣ.... !!!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Δεν θέλω να γυρίσω τίποτα. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνω, αυτά που βγάζω μου αρκούν.
Λέω όμως πως αν έκανα ταινία, θα την έκανα best seller. ALL TIME CLASSIC ταινία...
σαν το ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ...
ΟΣΑ ΖΜΠΡΩΧΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΣΟΣ.... !!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αγαπητέ μου ποδολάγνε σε όλα κάνεις λάθος .
Οι αμοιβές των ηθοποιών και το γύρισμα δεν ειναι πάνω από 30 χιλ.
Και η πιο γνωστή ευρωπαία πόρν σταρ δεν παίρνει πάνω από 2 χιλ άνα ταινία . 1000 ευρώ άνα σκηνή και αν . Οι άντρες κανένα 500αρικο.
Ενα θες δικάμερο με φώτα για 3 μέρες κανά 10ρικο με εργατικά.
Να βάλουμε και 10 post production ?
Κόστος διαφήμισης σχεδόν αμελητέο κι οχι πάνω από 10 χιλ στην χειρότερη .
Παραγωγή DVD, στα 50.000 τεμάχια η τιμή ειναι στα 10-12 λεπτα και 3·5 με μπλίστερ.
Ο σειρηνακης απ την τιμή πώλησης πάιρνει το 27%.
Τα υπόλοιπα πιάνει στο πρακτορείο γιατί ειναι έντυπο που πουλάς με δώρο το δισ κάκι.
Ας μην μπούμε στα παιχνίδια με το διαφορετικό συντελεστή ΦΠΑ και τις επιστροφές και την επανάδιακινηση γιατί θα χάσουμε .
Τηλαιοπτικά δικαιώματα στήν Ελλάδα μόνο ΝOva. Το πολυ 5 χιλ και λέω πάρα πολλα .
Αν όπως φημολογείται από πίσω ειναι ο θεοχάρης μπορει να την πουλήσει και σε κανάλια στη Ρουμανία όπου εχει δραστηριότητα .
Άντε να την πάρει κι ο συνεργάτης του ο Dorcel στη Γαλλία 2 -3 χιλ.
Αμερική πας πολυ δύσκολα ειναι διαφορετική η αγορά και δε σηκώνει το one off.
Οι πωλήσεις ειναι πολυ λίγες πια . Κάποια λεφτά βγαίνουν αφού μαζέψεις αρκετές σκηνές ( όπως τα ερασιτεχνικά του ) να πούλησεις ή revenue share σε hot movies κλπ.
Τι άλλο θες να μάθεις ;
Και η πιο γνωστή ευρωπαία πόρν σταρ δεν παίρνει πάνω από 2 χιλ άνα ταινία . 1000 ευρώ άνα σκηνή και αν . Οι άντρες κανένα 500αρικο.
Παραγωγή DVD, στα 50.000 τεμάχια η τιμή ειναι στα 10-12 λεπτα και 3·5 με μπλίστερ.
Τα υπόλοιπα πιάνει στο πρακτορείο γιατί ειναι έντυπο που πουλάς με δώρο το δισ κάκι.
Ας μην μπούμε στα παιχνίδια με το διαφορετικό συντελεστή ΦΠΑ και τις επιστροφές και την επανάδιακινηση γιατί θα χάσουμε .
Τηλαιοπτικά δικαιώματα στήν Ελλάδα μόνο ΝOva. Το πολυ 5 χιλ και λέω πάρα πολλα .
Αν όπως φημολογείται από πίσω ειναι ο θεοχάρης μπορει να την πουλήσει και σε κανάλια στη Ρουμανία όπου εχει δραστηριότητα .
Οι πωλήσεις ειναι πολυ λίγες πια . Κάποια λεφτά βγαίνουν αφού μαζέψεις αρκετές σκηνές ( όπως τα ερασιτεχνικά του ) να πούλησεις ή revenue share σε hot movies κλπ.
Τι άλλο θες να μάθεις ;
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Αγαπητέ μου ποδολάγνε σε όλα κάνεις λάθος .
Τι άλλο θες να μάθεις ;
Εχουν πεσει πολύ οι τιμές. Εχω μεινει στην εποχή που δεν υπήρχε ίντερνετ.
Ετσι κι αλλιώς δεν είχα σκοπό να εμπλακώ σε κάτι τέτοιο. Λέω καμμία μαλακία ώρες ώρες να περνάει η ώρα.
Ειναι γνωστό άλλωστε πως όποιος μπλέχτηκε με παραγωγες κινηματογράφου έφαγε πούτσα.
Αντε καληνύχτα τωρα. Πάω για νάνι. Το trade σήμερα δεν μου βγήκε και έχω τα νευρα μου.
Βρε τέκνα της κολάσεως... τι λέτε; Θα με αποτρελάνετε;
Πλέον οι μισές θέλουν να γίνουν πορνοστάρ, εμ θα την κάνεις super diva (ντάξ να ούμε, τηλε-τατάνα) εμ θα την πληρώσεις και από πάνω;
Μην τρελαίνεσαι...
Καιρός είναι πια να τις μάθετε, να αποδεχτούν να γαμιούνται ασύστολα και τζάμπα. Εμ ικανοποίηση παίρνουν, εμ λεφτά θα τις δίνουμε;
Μετά όλοι κλαίγεστε άμα η γκόμενα-γυναίκα σας, σας τα τρώει....
Πλέον οι μισές θέλουν να γίνουν πορνοστάρ, εμ θα την κάνεις super diva (ντάξ να ούμε, τηλε-τατάνα) εμ θα την πληρώσεις και από πάνω;
Μην τρελαίνεσαι...
Καιρός είναι πια να τις μάθετε, να αποδεχτούν να γαμιούνται ασύστολα και τζάμπα. Εμ ικανοποίηση παίρνουν, εμ λεφτά θα τις δίνουμε;
Μετά όλοι κλαίγεστε άμα η γκόμενα-γυναίκα σας, σας τα τρώει....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις