Νέα

Νέα πορνοεταιρεία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πιστεύετε ότι θα χωρούσε στην Ελλάδα μια δεύτερη εταιρεία πορνό μετά τη sirina ή θα έκλεινε ? Έχω εδώ και καιρό την ιδέα να μαζευόμασταν μια ομάδα ανθρώπων εδώ από το site και από οπουδήποτε αλλού και να βάζαμε όλοι μαζί λεφτά για να φτιάξουμε μια πορνοεταιρεία. Αν μοιραστεί το κεφάλαιο θα είναι πιο εύκολο... Το βλέπετε θετικά ?  Για πείτε καμιά άποψη ή καμιά ιδέα επί του θέματος !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πιστεύετε ότι θα χωρούσε στην Ελλάδα μια δεύτερη εταιρεία πορνό μετά τη sirina ή θα έκλεινε ? Έχω εδώ και καιρό την ιδέα να μαζευόμασταν μια ομάδα ανθρώπων εδώ από το site και από οπουδήποτε αλλού και να βάζαμε όλοι μαζί λεφτά για να φτιάξουμε μια πορνοεταιρεία. Αν μοιραστεί το κεφάλαιο θα είναι πιο εύκολο... Το βλέπετε θετικά ?  Για πείτε καμιά άποψη ή καμιά ιδέα επί του θέματος !

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε με υγεία!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.006
Πόντοι
34.538
Εγω θα βαλω την ......προσωπικη εργασια...

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω ειμαι μεσα παντως

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Έχω και μια πρωτοποριακή ιδέα για το πως θα προσελκύσουμε επώνυμες. Όποιος μπορεί να βοηθήσει στο θέμα ή έχει καμιά ιδέα ας μου στείλει μήνυμα..ακόμα και ο ιδιοκτήτης του site θα μπορούσε να πει τη γνώμη του.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Έχω και μια πρωτοποριακή ιδέα για το πως θα προσελκύσουμε επώνυμες. Όποιος μπορεί να βοηθήσει στο θέμα ή έχει καμιά ιδέα ας μου στείλει μήνυμα..ακόμα και ο ιδιοκτήτης του site θα μπορούσε να πει τη γνώμη του.

Θα τις γοητεύσεις και μετά θα τις βγάλεις στο κλαρί?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Πιστεύετε ότι θα χωρούσε στην Ελλάδα μια δεύτερη εταιρεία πορνό μετά τη sirina ή θα έκλεινε ? Έχω εδώ και καιρό την ιδέα να μαζευόμασταν μια ομάδα ανθρώπων εδώ από το site και από οπουδήποτε αλλού και να βάζαμε όλοι μαζί λεφτά για να φτιάξουμε μια πορνοεταιρεία. Αν μοιραστεί το κεφάλαιο θα είναι πιο εύκολο... Το βλέπετε θετικά ?  Για πείτε καμιά άποψη ή καμιά ιδέα επί του θέματος !

Ο Majestic είσαι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Να φτιαξουμε μια τριμελή επιτροπή απο πεντε-εξι ατομα?

Προσφέρομαι για νομικος συμβουλος παντως.

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Να φτιαξουμε μια τριμελή επιτροπή απο πεντε-εξι ατομα?

Προσφέρομαι για νομικος συμβουλος παντως.

Το θέμα είναι να μαζευτεί χρήμα. Πρέπει να μπουν αρκετοί γιατί με 2,3 δε γίνεται...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η πρωτη ποια ειναι;;;

Stories