jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Και μια ταινία που έκανε ο Ριτσαρντ Γκηρ τον απατημένο σύζυγο. Τα γαμήσια με τον νεαρό της τύπισσας δοσμένα με απίστευτη καύλα.
Unfaithful με
Diane Lane.
Μουνάρα.
Και μια ταινία που έκανε ο Ριτσαρντ Γκηρ τον απατημένο σύζυγο. Τα γαμήσια με τον νεαρό της τύπισσας δοσμένα με απίστευτη καύλα.
Αυτος ηταν ο απολυτος μουναρος των 80ς...Θυμάται κανείς τις Ναστάζια Κίνσκι και Ορνέλα Μούτι ? Οι πρώτες μου σοφτ-τσοντομαλακίες στα 80ς !
Και το γαμήσι στον κωλο του Μαρλον Μπραντο στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΓΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.
Φίλε συμφωνώ μαζί σου 100%,δεν μπορεί να έχει το μονοπώλιο ο σειρινάκης πρέπει να υπάρχουν κι άλλοι,βέβαια για να κάνεις τέτοια πράγματα πρέπει να έχεις τα μέσα...και δεν ξέρω αν θέλουν κάποιοι να υπάρχει 2η εταιρία.Ρε σύντροφοι,πως θα βλέπατε την ιδέα να μαζευτούμε κάποιοι απο'δω και να φτιάξουμε μαζί μια τσοντοεταιρεία τύπου sirina ? Πόσα λεφτά να χρειάζεται πάνω-κάτω ?
Καταρχήν πιστεύετε ότι θα αντέξει η Ελληνική αγορά 2 εταιρείες ?
Διαφωνώ. Η αγορα δεν θέλει αυτό. Η αγορά θα εκτιμήσει κάποια ποιοτική τσόντα, ακόμα και αν καταλήγει σκληρή στο τέλος.
Τσόντα με υπόθεση! το λέγαμε στα νειάτα μου κι ακόμα δεν έχει βρεθεί κανένας να το κάνει.
ενα κανναβη σοπ να ανοιξουμε μαν......επιτρεπεται;Εγω θελω ν΄ανοιξω coffee shop στα Ολλανδικα προτυπα, αλλα προσαρμοσμενο στην εδω κατασταση. Αλλα οι μαλακες δεν δινουν αδειες. >:
παλι στο χορτο εχεις το μυαλο σου ρε ?ενα κανναβη σοπ να ανοιξουμε μαν......επιτρεπεται;
3Δ;Εγω θελω να δω τσοντα με Αγγελικουλα.
Και κανονικη δεν εχω θεμα.
Eγω θελω να δω τσοντα με τη Μιμή!!!Εγω θελω να δω τσοντα με Αγγελικουλα.
Μιλάς για τη σκηνή με το βούτυρο.
ενα κανναβη σοπ να ανοιξουμε μαν......επιτρεπεται;
Αυτο που πουλαει επιπλα και διακοσμητικα απο κανναβηΥπάρχει στην Ιπποκράτους.
Αυτο που πουλαει επιπλα και διακοσμητικα απο κανναβη
πολλα....έχεις γαμησει κανένα κομοδίνο?
Υπαρχουν πολλα ειδη κανναβης οχι μονο η ινδικη. Δεν φτιαχουν κομοδινα απο κανναβη αλλα πραγματα φτιαχνουν.έχεις καπνίσει κανένα κομοδίνο?