Νέα

Νέα πορνοεταιρεία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
  Οι περισσότερες τσόντες ελληνικές και ξένες είναι για τον πούτσο.

Δεν υπάρχει ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟΣ.

Αξύριστα μουνιά, πλάνα κοντινά στον κώλο της άλλης και στα αρχίδια του τύπου μη χάσουμε και δεν δούμε από κοντά ότι μπαίνει το καυλί του στον κώλο της.

Αμφίβολης ποιότητας και γούστου ρούχα και παπούτσια που φοράνε οι πρωταγωνιστές.

Χάλια αδιόρθωτα.

Εγώ αντιθέτως πιστεύω πως μια καλή παραγωγή που δεν χρειάζεται να είναι και ακριβή θα ξεσκίσει να πουλάει.

Θα την πάρουνε μόνο και μόνο για συλλεκτικό κομμάτι.

Όποιος τολμήσει και βάλει ποιότητα στις πορνοταινιες θα γίνει πάμπλουτος.

αυτό ακριβώς κάνουν και οι κουλτουριάρηδες των κανών με τις.... "γήινες" ( :pipa1: ) σκηνές..
μου θύμισες αυτή την ταινία... :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
"Το σκληρό πορνό δεν διεγείρει γιατί δεν έχει "πριν" και "μετά" " -cgfucker

BINGO!

Και πριν και μετά και κατά τη διάρκεια. Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι περισσότεροι άντρες καυλώνουμε να δουμε μια γυναίκα να γδύνεται αισθησιακά.

Ποια είναι η εννοια τότε να υπάρχουν τόσα στριπτηζάδικα;

Ποιος δεν καύλωσε με το 9,5 εβδομάδες; Και το στριπτηζ της Μπάσιτζερ;

Ποιος δεν καύλωσε με το απίθανο ξεσταυρωμα ποδιών της Σαρον Στόουν στο ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ;

Τι νόημα έχει να πηγαίνει ο καμεραμάν από πίσω σε έναν γαμιά για να πάρει κοντινό την πούτσα του που μπαινοβγαίνει σε ένα μουνί;

Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια φορά που χαμε μαζευτεί κάτ φιλαράκια να δούμε μία τσόντα γερμανική...

Μπαίνει ο πρωταγωνιστής μεσα, τη βλέπει να αυτοικανοποιείται και της λέει...

"Συγνώμη, να σε γλείψω;"

Ατάκες Γκουσκούνη να γελάς... όχι τσόντας να καυλώσεις...

:2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
  Οι περισσότερες τσόντες ελληνικές και ξένες είναι για τον πούτσο.
 Δεν υπάρχει ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟΣ.
Αξύριστα μουνιά, πλάνα κοντινά στον κώλο της άλλης και στα αρχίδια του τύπου μη χάσουμε και δεν δούμε από κοντά ότι μπαίνει το καυλί του στον κώλο της.

αυτό που λες είναι σωστό αλλά αυτό φαίνεται οτι θέλει η αγορά, δυστυχώς.

είναι και η φτήνια της εποχής που ζούμε.

εσένα σε κόβω να γουστάρεις πιο πολύ την αισθητική του ελαφρού πορνό, πχ Εμμανουέλλα (τα δύο απανωτά γαμήσια στο αεροπλάνο στο Νο2) ή κάτι ιταλικά ελαφρά πορνό δεκαετίας 70, 80, με Κάρμεν Ρούσσο (τι βυζόμπαλα θεέ μου).

υπάρχει και πορνό για γυναίκες, φτιαγμένο συνήθως και από γυναίκες, δεν θυμάμαι κάτι ονόματα που είχα δει, δεν έχω δει πως είναι, μόλις τις βρω θα ανοίξω κανά θρεντάκι.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αυτό που λες είναι σωστό αλλά αυτό φαίνεται οτι θέλει η αγορά, δυστυχώς.

είναι και η φτήνια της εποχής που ζούμε.

εσένα σε κόβω να γουστάρεις πιο πολύ την αισθητική του ελαφρού πορνό, πχ Εμμανουέλλα (τα δύο απανωτά γαμήσια στο αεροπλάνο στο Νο2) ή κάτι ιταλικά ελαφρά πορνό δεκαετίας 70, 80, με Κάρμεν Ρούσσο (τι βυζόμπαλα θεέ μου).

υπάρχει και πορνό για γυναίκες, φτιαγμένο συνήθως και από γυναίκες, δεν θυμάμαι κάτι ονόματα που είχα δει, δεν έχω δει πως είναι, μόλις τις βρω θα ανοίξω κανά θρεντάκι.

Διαφωνώ. Η αγορα δεν θέλει αυτό. Η αγορά θα εκτιμήσει κάποια ποιοτική τσόντα, ακόμα και αν καταλήγει σκληρή στο τέλος.

Τσόντα με υπόθεση! το λέγαμε στα νειάτα μου κι ακόμα δεν έχει βρεθεί κανένας να το κάνει.

Δεν χρειάζεται ούτε τίποτα ευρηματικά σενάρια ούτε τα τρελά σκηνικά.

Βάλε μια τσόντα με έναν πιτσιρικά που βλέπει τη γειτόνισα να απλώνει τα ρούχα στην ταράτσα κι αυτός να καυλώνει με το βρακί της που φαίνεται. Και μετά να ονειρεύεται πως τη γαμάει, μέχρι που στο τέλος το όνειρό του γίνεται αλήθεια.

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ!

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ!

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αυτά τα σοφτ που λέτε έχουν "πεθάνει" εδώ και μια εικοσαετία διεθνώς...δεν τα βλέπει κανείς πλέον και οι περισσότεροι απ'αυτούς τους παραγωγούς που τα γύριζαν, πήγαν στο σκληρό !

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αυτά τα σοφτ που λέτε έχουν "πεθάνει" εδώ και μια εικοσαετία διεθνώς...δεν τα βλέπει κανείς πλέον και οι περισσότεροι απ'αυτούς τους παραγωγούς που τα γύριζαν, πήγαν στο σκληρό !

Δεν μιλάω για σοφτ πορνό ρε τύπε.

Αλλά πες μου εσένα σε καυλώνει να βλέπεις επί 10 λεπτά μία πουτσα να μπαινοβγαινει σε ένα μουνί;

Στο 99% των πορνοταινιών αυτό γίνεται.

Πιο αντισέξουαλ πράγμα από αυτό δεν υπα΄ρχει.

Και πως ξέρεις πως γαμάει ο πρωταγωνιστής κι δεν είναι από άλλη ταινία;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τότε θα σου πω οτι την δεκαετία του 80 και 90 οι αμερικάνικες τσόντες με Ginger Lynn, Marilyn Chambers (στην επιστροφή της στα πλατώ, Insatiable, Still Insatiable ) είχαν την πλοκή που θέλεις. H γυναίκα έπαιζε την πολιτικό που τον έπαιρνε και από τους σωφέρ της.

οι μεγάλες τσόντες με τίτλο και κανονικό καστ λοιπόν είχαν πλοκή που θέλεις.

την ζημιά νομίζω την έκανε το ίντερνετ όπου μπορείς να έχεις το κλιπάκι των 10 λεπτών, το βλέπει ο άλλος, την παίζει βλέποντας τ αρχίδια να κάνουν σπλατς σπλούτς πάνω στον κώλο και ζουν όλοι καλά και μεις καλύτερα.

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Ποιος δεν καύλωσε με το 9,5 εβδομάδες; Και το στριπτηζ της Μπάσιτζερ;

Ποιος δεν καύλωσε με το απίθανο ξεσταυρωμα ποδιών της Σαρον Στόουν στο ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ;

Φίλε μου,τότε και με το "το τρελό πάρτι του Πόρκι" καυλώναμε.Ο λόγος ήταν ότι δεν βλέπαμε τσόντες.Δεν μπορούσαμε να δούμε.Πολλοί δεν είχαν βίντεο,άλλοι δεν μπορούσαν να πάνε να νοικιάσουν.Εδώ καυλώναμε με το "ταρατατά" και με το "σωφεράκι" που αν τα πιάσεις τώρα στο χέρι γελάς.Θυμάμαι όταν μου είχε δώσει ένας φίλος κάτι τέτοια (τα είχε πάρει κρυφά από το θείο του),είχα πάθει πλάκα.Μετά με το open,το prive και κάτι "Στενές σχέσεις".Τώρα ανοίγεις τον browser και βλέπεις ότι θέλεις.Υπάρχει πλέον κορεσμός.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Ταινίες σύντομα στα περίπτερα της γειτονιάς σας...

1. ΠΟΥΤΑΝΙΚΟΣ
 2. Στο τρένο θα στον σφυρίξω δυο φορές.
 3. Μία πούτσα που τη λέγανε  WANDA (όταν μεγαλώνει γίνεται Welcome ANy Dildo in your Ass...)
 4. Κοκκινοκαυλίτσα.
 5. Σταχτοπούτσα
 6. Τα πουλιά χύνουν γαμώντας.
 7. ΚΑΥΛΑΝΤΕΡΑ
 8. Τα μαύρα παπάρια του έρωτα.
 9. Ο καλός, ο κακός και ο γαμοκωλης.
 10. ΑΝΑΚΟΝΤΑ: τΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΠΑΠΑΡΙ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Για πες τι λένε οι φήμες ? Πάντως αν είμαστε νόμιμοι δεν νομίζω ότι μπορούν να μας σταματήσουν.
Oτι απο πισω του ειναι γνωστος εκδοτης για αυτο κ η προσβαση του στα μοντέλα κ γενικα στον χωρο..!Μια προσπαθεια ομως αξιζει

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τσόντα για τον ποδολάγνο με πλοκή και μια θρυλική πορνοστάρ (θεός σχωρέστην) που ξαναγύρισε στα πορνοπλατώ σαν αρχοντομιλφ.

Συνημμένα

• 27930.jpg
    27930.jpg
    172,5 KB · Εμφανίσεις: 25

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Φίλε μου,τότε και με το "το τρελό πάρτι του Πόρκι" καυλώναμε.Ο λόγος ήταν ότι δεν βλέπαμε τσόντες.Δεν μπορούσαμε να δούμε.Πολλοί δεν είχαν βίντεο,άλλοι δεν μπορούσαν να πάνε να νοικιάσουν.Εδώ καυλώναμε με το "ταρατατά" και με το "σωφεράκι" που αν τα πιάσεις τώρα στο χέρι γελάς.Θυμάμαι όταν μου είχε δώσει ένας φίλος κάτι τέτοια (τα είχε πάρει κρυφά από το θείο του),είχα πάθει πλάκα.Μετά με το open,το prive και κάτι "Στενές σχέσεις".Τώρα ανοίγεις τον browser και βλέπεις ότι θέλεις.Υπάρχει πλέον κορεσμός.

πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ σωστός.

και τι μας θύμισες...

κορεσμός, τάπες όλα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τότε θα σου πω οτι την δεκαετία του 80 και 90 οι αμερικάνικες τσόντες με Ginger Lynn, Marilyn Chambers (στην επιστροφή της στα πλατώ, Insatiable, Still Insatiable ) είχαν την πλοκή που θέλεις. H γυναίκα έπαιζε την πολιτικό που τον έπαιρνε και από τους σωφέρ της.

οι μεγάλες τσόντες με τίτλο και κανονικό καστ λοιπόν είχαν πλοκή που θέλεις.

την ζημιά νομίζω την έκανε το ίντερνετ όπου μπορείς να έχεις το κλιπάκι των 10 λεπτών, το βλέπει ο άλλος, την παίζει βλέποντας τ αρχίδια να κάνουν σπλατς σπλούτς πάνω στον κώλο και ζουν όλοι καλά και μεις καλύτερα.

Εγω πάλι βλέπω πως ο Σειρηνάκης, με όλα αυτά τα σκουπίδια που βγαζει κονομάει.

Αρα όσο και ζημιά να κάνει τό ίντερνετ πάλι η τσοντα παιζει παιχνίδι.

Φαντάσου αν ο Σειρηνάκης βγαζει λεφτά με αυτά τα σκουπίδια, τι έχει να γίνει αν βγει μια καλή τσόντα.

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Oτι απο πισω του ειναι γνωστος εκδοτης για αυτο κ η προσβαση του στα μοντέλα κ γενικα στον χωρο..!Μια προσπαθεια ομως αξιζει

Α,ξέρω ποιόν λες...μου το είχαν πει κι'εμένα ως φήμη αλλά μπορεί να είναι και μαλακίες...Ότι είχαν μια κάποια συνεργασία την είχαν,γιατί είχε βγάλει κι'αυτός πορνοστάρ στα περιοδικά του όπως η Βαβάτση,αλλά αυτό απέχει πολύ απ'το να είναι δικιά του η εταιρεία.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο εύπορος ήταν κι'αυτός ο Σειρηνάκης και που βρήκε τα λεφτά...

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Θυμάμαι ότι πιτσιρικάς κάβλωνα και με το "venus" που έδειχνε κάποτε ο ΑΝΤ1 αργά τα βράδυα !  Οι μεγαλύτεροι θα το θυμόνται καλά...Τώρα ούτε οι πιτσιρικάδες δεν τα βλέπουν αυτά !  :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
η πρώτη μου επαφή με τσόντα ήταν η πίπα στην αυτοκρατορία των αισθήσεων... μια από τις καλλίτερες σκηνές ever στο χώρο της  :pipa1:

υγ
πολύ μπροστά από την εποχή της η ταινία.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Μια καλή τσόντα μαζί με την εκτύπωση και τη διανομή μπορεί να έχει κόστος για την Ελλάδα κάνα 200άρι χιλιάδες, αν μιλάμε για μία καλη παραγωγή και με την απαραίτητη διαφήμιση.

Υπολογίζω χαλαρα σε πωλήσεις 50 χιλιάδων τεμαχίων με 6 ευρώ το κάθε DVD

Παίρνεις 300 χιλιάρικα βγάζεις το κόστος σου κι ένα σούπερ μεροκάματο, αποφεύγεις τα κλεψίτυπα ( αφου ο μαυρος θα το πουλάει 5 ευρώ γιατί να μην παρεις το γνήσιο με 6;) και μετά απευθύνεσαι στο εξωτερικό όπου πουλάς τα δικαιώματα.

Σε μία αγορά σαν των ΗΠΑ μπορεί να εξασφαλίσεις ίσως και μισό εκατομμύριο δολάρια από δικαιώματα.

Θα παω μου φαίνεται να βρω τον Σειρηνάκη να του το προτεινω...

Αν δείτε τον ΠΟΔΟΛΑΓΝΟ δίπλα στον Σειρηνακη να ξέρετε πως την έχω κάνει την κασκαρίκα!

ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ - ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ

Ποιοτικές τσόντες - Τσόντες με υπόθεση.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
η πρώτη μου επαφή με τσόντα ήταν η πίπα στην αυτοκρατορία των αισθήσεων... μια από τις καλλίτερες σκηνές ever στο χώρο της  :pipa1:
υγ

εμένα ήταν μία ανώνυμη τσόντα στο βίντεο φίλου.

μου έκανε πλάκα ξέροντας οτι δεν είχα δει τσόντα. μου λέει έλα σπίτι, έχω πάρει μια βιντεοταινία να δούμε τα γκολ του Ηρακλή. ήταν οπαδός του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

πω πω τι γκολάρες είδαμε.

αυτό μου θυμίζει και μια ελληνική τσόντα της εποχής όπου ο πρωταγωνιστής γαμάει πισοκολλητά και λέει στην γκόμενα το αμίμητο, "σου βαράω πέναλτυ"

πούσαι ποδολάγνε.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

υγ

Ωραία ήταν και η σκηνή με τον φιλο του ΜΠΕΝΤΖΙ στην ταινία ΓΡΑΝΙΤΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝI που πηδούσανε μια Γερμανίδα.

Σεξυ καυλωτική πλάκα.

Και το γαμήσι στον κωλο του Μαρλον Μπραντο στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΓΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.

Και μια ταινία που έκανε ο Ριτσαρντ Γκηρ τον απατημένο σύζυγο. Τα γαμήσια με τον νεαρό της τύπισσας δοσμένα με απίστευτη καύλα.

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Θυμάται κανείς τις Ναστάζια Κίνσκι και Ορνέλα Μούτι ? Οι πρώτες μου σοφτ-τσοντομαλακίες στα 80ς !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom