zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
οχιΕγω εχω δει 2 ξανθιές και 1 μελαχροινή με τις φοβερές βυζάρες της. Η 3η ξανθιά ποια είναι; καινούργια;
οχιΕγω εχω δει 2 ξανθιές και 1 μελαχροινή με τις φοβερές βυζάρες της. Η 3η ξανθιά ποια είναι; καινούργια;
Περασμα την περασμενη εβδομαδα.Υπηρχαν τρεις ξανθιες.Διαλεξα την ψηλη με τις βυζαρες.Αλεξια αν θυμαμαι καλα το ονομα.Σεξ στο αυτοκινητο 30 Ευρωπουλα.Παει και σε ξενοδοχειο απο οτι μου ειπε με 100 Ευρω.Ολα μηχανικα με πολλα μην.Αυτα για ενημερωση.πολυ ωραιο μουνι αλλα μεχρι εκει!!!!
αυτες που λετε ειναι 4 εκει στην περιοχη... 30 για τσιμπουκι και μουνι... το ενα απαραδεκτο εμφανισιακα... ενα τουμπανακι, ενα μετριο και ενα για οσους γουσταρουν τα μεγαλα βυζια.... πριν δυο μερες εθεαθει λιγο πιο πριν (στον παραδρομο αναμεσα Π Ραλλη και καβαλας ενα τουμπανακι αλλα μαλλον πρεπει να ειναι γυφτισα απο αυτους που κατασκηνωνουν λιγο πιο πισω στην Π.Ραλλη κατω απο τη γεφυρα οποτε προσοχη μην εχουμε θεματα. Μαζι της ειναι και μια χοντρη που κανονιζει το ντιλ... αυτη απλα χαμογελαει και τριβεται... το ολο παιχνιδι γινεται στο παρκινγκ του βενζιναδικου εξω απο το οποιο την στηνουν.... αυτα απο εμενα
Τελευταια μια ξανθια στη σταση,
Και ενα αμαξι με μια ξανθια στο επομενο στενο , να καθεται μεσα σε αυτο μονιμα,
Ξερει κανεις τι παιζει με αυτην?
Οντως δυο ξανθιες εχθες στην σταση,
Η γνωστη με τις βυζαρες, Και γενικα μονο αυτο προσφερει,
Η δευτερη αγνωστη για εμενα,
Καλο κομματι φενεται με ξανθο μακρυ μαλλι , δεν σταματησα να ρωτησα και να παρω μια εικωνα απο κοντα,
Καποιος να μαε δωσει τα φωτα του?