Περασμα το βραδυ του Σαββατου.Δυο κοριτσια καθονταν μεσα σε ενα αυτοκινητο.Το ενα ξανθο το αλλο μελαχροινο.Πλησιασα ανοιξαν το παραθυρο.Θεοδωρα λεγοταν η ξανθια Αννα η μελαχροινη.Πολυ ωραια μουνια και τα δυο.Επελεξα θεοδωρα.Μεταβαση σε παρακειμενο χωρο.Τιποτα το ιδιαιτερο ολα με προφυλαξη και εντελως διεκπαιρεοτικα.Η μονη αισθηση που μου εμεινε οτι γαμησα ενα ωραιο μουνι.Τιμη 30 ευρω στο αμαξι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα πιάτσα στα ΚΤΕΛ Κηφισού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα apolonas1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 216
- Εμφανίσεις 110K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Πέρασμα το προηγούμενο Σάββατο από τη πιατσα ήταν η Άννα εκει...φορτώνω Πάμε στη καβαντζα χωρίς πολλά πολλά ξεκινάει στο πίσω κάθισμα το κλαρινο...τη δαχτυλιασω κ σηκωνετε κάθεται πάνω μου καθώς ανεβοκατεβαινε χώνει τις βυζαρες της στη μούρη μου...εξαιρετική..μου ζητάει να ανέβω πάνω της αρχίζω να καρφωνω κ να παίζει τη Κουβαρά της,ξαφνικά αρχίζει φωνάζει χύνω σκισε με κλπ..αρχίζω να δίνω πιο δυνατά μέχρι Που κατέθεσα...σιγά Μην έχυσε λέμε αλλά ήταν μια ωραία αίσθηση...μπράβο στο κοριτσι!!!!
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 839
- Πόντοι
- 376
Πέρασμα το προηγούμενο Σάββατο από τη πιατσα ήταν η Άννα εκει...φορτώνω Πάμε στη καβαντζα χωρίς πολλά πολλά ξεκινάει στο πίσω κάθισμα το κλαρινο...τη δαχτυλιασω κ σηκωνετε κάθεται πάνω μου καθώς ανεβοκατεβαινε χώνει τις βυζαρες της στη μούρη μου...εξαιρετική..μου ζητάει να ανέβω πάνω της αρχίζω να καρφωνω κ να παίζει τη Κουβαρά της,ξαφνικά αρχίζει φωνάζει χύνω σκισε με κλπ..αρχίζω να δίνω πιο δυνατά μέχρι Που κατέθεσα...σιγά Μην έχυσε λέμε αλλά ήταν μια ωραία αίσθηση...μπράβο στο κοριτσι!!!!
Αφού την έκανες και έχυσε.... όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες..!!
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.230
- Πόντοι
- 1.106
Τι εξω απο τ αμαξι;επιβεβαιώνω κι εγω, εχω επισκεφτεί καποιες φορές το σημείο:
καλη πίπα η μελαχρινή, 20ευρω εξω απο το αμαξι..
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδιά θυμάστε μια μεγαλοκοπελα στην λεωφόρο Αθηνών με ένα κόκκινο Toyota Corolla? Λίγο πριν την shell στο ρεύμα προς Ελευσίνα πάρκαρε!! Ωραίες εποχές γούσταρε να γαμιεται
[size=16pt]Α! το Μπάμπη που έγινε Χαρούλα λες![/size]
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Oχι ρε τυπε μην μου λες τετοια...! Δεν ηταν ΜΠΑΜΠΗΣ ρε τυπε...! ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΛΕΜΕΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΑΞΙ?[size=16pt]Α! το Μπάμπη που έγινε Χαρούλα λες![/size]
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.230
- Πόντοι
- 1.106
4
Δωσε περιγραφες!
4;περασα πριν λιγο ...4 κοπελλες εμφαισιακα καλες με βυζαρες κι ωραιο στησιμο...€30 ολα με προφυλαξη...δεν πηρα γιατι ημουν απο φαι!
Δωσε περιγραφες!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ολες φολες, καμια τρανφορμερ...ολες ομορφες με βυζια... μια μπορει ναταν και τραβεστι δεν τοψαξα! 3 ξανθιες μια μελαχροινη!
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.284
- Πόντοι
- 506
όλες? Να μη κάνω τον κόπο λες?ολες φολες, καμια τρανφορμερ...
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
φολες ολες φιλε στο σερβις....μα ΟΛΕΣ....εκει δεν εχει τιποτα για μας....ασε που μπορει να σου τυχει να ερθει στο αμαξι ο "μπαμπας" απο Αλκιβιαδου να χτυπαει τα παραθυρα να ζηταει μερτικο απο την μπεμπα την ωρα που της δινεις το παιδακι στο στομα...όλες? Να μη κάνω τον κόπο λες?
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.284
- Πόντοι
- 506
ααα. Μάλιστα. Παίζουν και τέτοια σκηνικα.φολες ολες φιλε στο σερβις....μα ΟΛΕΣ....εκει δεν εχει τιποτα για μας....ασε που μπορει να σου τυχει να ερθει στο αμαξι ο "μπαμπας" απο Αλκιβιαδου να χτυπαει τα παραθυρα να ζηταει μερτικο απο την μπεμπα την ωρα που της δινεις το παιδακι στο στομα...
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ναι...ααα. Μάλιστα. Παίζουν και τέτοια σκηνικα.
ολες ομορφες με βυζια... μια μπορει ναταν και τραβεστι δεν τοψαξα! 3 ξανθιες μια μελαχροινη!
Εγω εχω δει 2 ξανθιές και 1 μελαχροινή με τις φοβερές βυζάρες της. Η 3η ξανθιά ποια είναι; καινούργια;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου