Νέα

Νέα πιάτσα στα ΚΤΕΛ Κηφισού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apolonas1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
καταλαβα...σεξ μεσα στο αμαξι..και φαινετια πολυ καλο

Προσωπικα την πηρα εξω απο το αμαξι επειδη οπως ειπε εκανε και ζεστη.Ειχε σε εκεινο το σημειο να ακουμπαει οποτε εστησσε κωλο και δωστου :P

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
περασμα σημερα στις 12 το βραδυ ηταν η ξανθια κορασιδα μονη της..ηθελα να τη παρω αλλα μου φανηκε λιγο αποτομη..

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
περασμα σημερα στις 12 το βραδυ ηταν η ξανθια κορασιδα μονη της..ηθελα να τη παρω αλλα μου φανηκε λιγο αποτομη..

κλασσικα τυπε. δεν σεβονται τιποτα... τσαμα τα φραγκα, ειναι αγενεστατες

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
903
Πόντοι
81
πριν μιση ωρα ενα ξανθο με κοντη μαυρη κολλητη φουστα
και μποτες και ενα μελαχρινο...τουμπανα φαινονταν και τα δυο

johnnyathens

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
0
η ξανθια η συλβια με τα τατουαζ ειναι δοκιμασμενη
παλιοτερα σε στουντιο (μπουρδελο) στο γκαζι
και το καλοκαιρι στην πιατσα. εξω απο τ αμαξι οπως ειπε ο συναδελφος. ακουμπισμενη στ αμαξι

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.189
Πόντοι
506
η πιατσα ειναι στον παραδρομο του κηφισου μπροστα στα κτελ σε καποιο δρομακι εκει μεσα?

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
η πιατσα ειναι στον παραδρομο του κηφισου μπροστα στα κτελ σε καποιο δρομακι εκει μεσα?

γυρω στα 150-200μετρα μετα την εισοδο των κτελ στο παραδρομο πηγαινοντας για τη λενορμαν
το ξανθο ειναι πολυ δυνατο οπτικα αξιζει!!

GOATPENIS

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εχω περασει τρεις φορες και διαφορετικες ωρες και τις εχω πετυχει αραγμενες στην σταση του λεωφορειου ενω εχει και κοσμο η σταση!!!!! :idiot:Η ξανθια μου εχει κολλησει και ψηνομαι για δοκιμη...αλλα πολλα τα 30 ευρω γι αμαξι......ενα 20 ευρω μια χαρα θα ηταν!!!!!! Erection

parikos30

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες....καταθετω κ εγω την εμπειρια μου...εχω παει μερικες φορες εκει η μελαχρινη καλη ειναι αλλα λιγο ψυχρη μου φανηκε απο σωμα δε λεω τελεια!!!! η καλυτερη για εμενα ειναι η θεοδωρα...το ξανθο με το κοντο μαλι(προσοχη ειναι δυο ξανθα...κοστος 30 ευρω την εχω παρει 3-4 φορες κ ηταν σουπερ

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
το μελαχροινο μου φαινεται οτι παραειναι μπαμπατσικο...

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
συναγωνιστες....καταθετω κ εγω την εμπειρια μου...εχω παει μερικες φορες εκει η μελαχρινη καλη ειναι αλλα λιγο ψυχρη μου φανηκε απο σωμα δε λεω τελεια!!!! η καλυτερη για εμενα ειναι η θεοδωρα...το ξανθο με το κοντο μαλι(προσοχη ειναι δυο ξανθα...κοστος 30 ευρω την εχω παρει 3-4 φορες κ ηταν σουπερ

οντως πολυ καλη η Θεοδωρα..και αυτος ο κωλος της <3

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Έτυχε να περνάω παλιότερα απ΄ το σημείο και οι τύπισσες είχαν ένα ύφος λες και σου κάνανε χάρη, βασικά έπρεπε να τις φωνάξεις για να έρθουν να σου μιλήσουν   :headbang:  :jerking: ...

Εντωμεταξύ κάποιες κάναν μπαμ για ξεπέτες... Τώρα γι αυτή τη Θεοδώρα δεν ξέρω  τι και πώς...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.189
Πόντοι
506
αξιζει αυτην η πιατσα απο υπηρεσιες η τζαμπα τα 30?Για να μη κατεβαινιυμε τζαμπα μεχρι εκει

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Έτυχε να περνάω παλιότερα απ΄ το σημείο και οι τύπισσες είχαν ένα ύφος λες και σου κάνανε χάρη, βασικά έπρεπε να τις φωνάξεις για να έρθουν να σου μιλήσουν   :headbang:  :jerking: ...

Εντωμεταξύ κάποιες κάναν μπαμ για ξεπέτες... Τώρα γι αυτή τη Θεοδώρα δεν ξέρω  τι και πώς...

και η Θεοδωρα ιδιο στυλακι εχει μεχρι να της πεις να μπει μεσα..σαν να μη  τη νοιαζει..αλλα μετα μια χαρα ομιλιτικη ειναι

asanseras

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2017
Like
68
Πόντοι
0
επιβεβαιώνω κι εγω, εχω επισκεφτεί καποιες φορές το σημείο:
καλη πίπα η μελαχρινή, 20ευρω εξω απο το αμαξι..

asanseras

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2017
Like
68
Πόντοι
0
ξέχασα, εχει παίξει και διπλή πιπα απο Αννα (μελαχρινή) και Θεοδώρα (ξανθιά).. καβλα το σκηνικό, έχουν μια δοση ξεπέτας βέβαια αλλά το γουσταρα πολύ. Μπάτσες στα κωλομέρια η μια την άλλη..!!

minas1985grm

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ξέχασα, εχει παίξει και διπλή πιπα απο Αννα (μελαχρινή) και Θεοδώρα (ξανθιά).. καβλα το σκηνικό, έχουν μια δοση ξεπέτας βέβαια αλλά το γουσταρα πολύ. Μπάτσες στα κωλομέρια η μια την άλλη..!!
τι ωρες δουλευουν πανω κατω?

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
τι ωρες δουλευουν πανω κατω?

Βραδυ για πιο σιγουρα θα σ ελεγα να τσεκαρεις κατα τις 10-11 και καθονται εκει το πολυ μεχρι τις 2.Μην κανεις το λαθος και πας προς το τελος γιατι μπορει να πετυχεις τραβελια

asanseras

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2017
Like
68
Πόντοι
0
Κατα τις 9-10 εκεί είναι οι κοπέλες. Μετά τις 01:00 σταματάνε..

peter34x

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα πρόσφατα τυχαία, στην αρχή δεν καταλαβα τι παίζει μέχρι που μετά πήρα πρέφα και έχει κ ωραία μωρακια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom