Νέα

Νέα Πιάτσα Ελευσίνα (Με επιφύλαξη)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fideboras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Το λοιπόν, επιστρέφοντας προς Αθήνα από Νέα Πέραμο αρχές Αυγούστου από τον παράδρομο στα πρώτα διόδια, διέκρινα ένα ξανθό, μεσαίου ύψους με καυτό κοντό σορτσάκι να προχωράει μέσα στην άγρια νύχτα. Άμεσα αναρωτήθηκα τι στο καλό συμβαίνει. Προς τα τέλη Αυγούστου ερχόμενος πάλι από την παλιά Εθνική Οδό και φτάνοντας στα φανάρια στην Ελευσίνα που κατεβαίνει προς ναυπηγεία και ευθεία συνεχίζει στον παράδρομο ξαναείδα από μακριά την ίδια τύπισσα αυτή τη φορά με κοντή ροζ φούστα να πηγαίνει προς το δρόμο των ναυπηγείων.

Άμεσα αναστροφή και επιστροφή στο σημείο, όπου ήταν σαν να εξαφανίστηκε. Κάπου εκεί ωστόσο μπήκαν κάποιες υποψίες. Μέχρι που φτάσαμε την περασμένη εβδομάδα όπου πηγαίνοντας προς Νέα Πέραμο βλέπω εκεί στα φανάρια στον κόμβο πάνω από τα ναυπηγεία δύο εργαλεία να κάθονται δίπλα στο οδόστρωμα με κοντές μαύρες φούστες και τα μπουτάκια να είναι μέσα στην τρέλα. Ωστόσο επειδή βιαζόμουν δεν μπορούσα να σταματήσω. Και στις τρεις αυτές περιπτώσεις τα σκηνικά ήταν από 8 μέχρι 9 το βράδυ.

Έχω ξαναπεράσει από το σημείο άλλες τρεις φορές, αλλά τζίφος. Το θέμα ποιο είναι. Όπως έρχεσαι από την ΠΕΟΑΚ και σταματάς στα φανάρια αν πας δεξιά το δρόμο προς τα ναυπηγεία και τα διυληστήρια, υπάρχει δομή μεταναστών, όπου έχουν έρθει πρόσφυγες από την Ουκρανία. Σε όσες βόλτες έχω κάνει στο σημείο, έχω δει περίεργες κινήσεις ατόμων με αυτοκίνητα να σταματούν δίπλα από τη δομή και να περιμένουν, ή για παράδειγμα έχω δει θηλυκές υπάρξεις να βγαίνουν εκτός και να πηγαίνουν για περπάτημα σε κοντά σημεία.

Με κάθε επιφύλαξη λοιπόν οι συναγωνιστές που είναι από Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Νεράκι, Λουτρόπυργο και λοιπά ας έχουν το νου τους μήπως δουν κάτι περίεργο στο σημείο. Ήθελα να είμαι σίγουρος πριν ποστάρω, αλλά δεν μπορώ να καλύψω το σημείο κάθε μέρα. Οπότε με κάθε επιφύλαξη ας τσεκάρουν για το ενδεχόμενο πιάτσας οι συναγωνιστές.

Παρακάτω σας δείχνω το σημείο στο χάρτη και που της είδα τελευταία φορά.

1725967606437.png

Τελευταία τροποποίηση:

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.966
Πόντοι
2.546
Και μονο που εχει ουκρανες στην περιοχη ολα ειναι πιθανα.Κ αν δεν εχουν καμια σχεση εμ αυτες οι κοπελες που εβλεπες τοτε παλι ολα καλα.Ειμαστε σχεδον 100% σιγουροι οτι κατι παιζει η ειναι καινουριες.Ισως ειναι απο αλλα μερη που αποφασισαν να πιατσαρουν εκει αποκλειστικα καθως υπαρχει και αυξημενη αναγκη στις περιοχες αυτες αλλα κσ τις περιοχες μας.Ας ελπισουμε οτι τα παιδια που μενουν πιο κοντα θα εξετασουν το μερος γιατι επιασες τη καλη.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.966
Πόντοι
2.546
Ολες οι κοπελες ηταν στο ιδιο σημειο εννοεις και τη πρωτη που αναφερεις?

kalem21asgard

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
Κάνουν πιάτσα μάγκες μένω Ασπρόπυργο και κάθε Σάββατο πάω τιμάω την Σονια ή αλλιώς για μενα τον Ουκρανό γίγαντα μια νταρντανογυναικα μου θυμίζει στο πρόσωπο την Ζήνα από την σειρά 30€ ξεκινάει η ταρίφα σχεδόν σε όλες μην περιμένετε κάτι τρελό ,αλλά όπως μου είχε πει μια ψηλή ξανθιά της οποίας δεν συγκράτησα όνομα ,άμα έχεις λεφτά κάνω τα πάντα

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.860
Πόντοι
746
Ας ενωθούν τα μέλη του ΒΟΥ να έχουμε την προσοχή μας σε αυτό το καινούργιο έργο.
Να δώσουμε ψωμί στα κορίτσια.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.860
Πόντοι
746
Yπάρχει περίπτωση να εξυπηρετούν κόσμο στην αλάνα επάνω στην στροφή εκεί που είναι ένα μαγαζί με καρπούζια.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Εγώ θα παω τη Πέμπτη για δουλεια εκεί, οπότε μπορώ να τσεκάρω βραδάκι κατά τις 8 που θα επιστρέφω. Αλλά υπάρχει κάποιο μαγαζί κοντά, κάτι να είμαστε σίγουροι για το σημείο;

OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Απλά την πρώτη φορά την είδα περίπου 100 μέτρα πιο μακριά, αλλά ουσιαστικά περίπου στον ίδιο σημείο,

Όσο για το πάγκο με τα καρπούζια νομίζω κλείνει νωρίς πλέον.

Θα ξανακάνω καταδρομική μέσα στις επόμενες ημέρες να δω τι παίζει απλά δεν θέλω να γίνω και πολύ creepy.

Όσα μέλη είναι από δυτική Αττική ας έχουν λίγο το νου τους

OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Αν έρχεσαι από Νέα Περαμο βλέπεις στα δεξιά σου τα ναυπηγεία και μια διασταύρωση εκεί καθόντουσαν τις προάλλες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, εκτός από τη δομή, όπου μπαίνεις δεξιά στη διασταύρωση και μετά από 50μ η δομή είναι στα αριστερά σου.

Πήραν κτήριο από τα ναυπηγεία για τους μετανάστες. Γράφει ναυπηγεία Ελευσίνας και έχει ένα μεγάλο πάρκινγκ απέξω.

Σημείωση η δομή είναι σχεδόν δίπλα από τη διασταύρωση μην μπερδευτεί κανείς και φτάσει μέχρι την κεντρική είσοδο των ναυπηγείων

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.529
Πόντοι
2.256
Απλά την πρώτη φορά την είδα περίπου 100 μέτρα πιο μακριά, αλλά ουσιαστικά περίπου στον ίδιο σημείο,

Όσο για το πάγκο με τα καρπούζια νομίζω κλείνει νωρίς πλέον.

Θα ξανακάνω καταδρομική μέσα στις επόμενες ημέρες να δω τι παίζει απλά δεν θέλω να γίνω και πολύ creepy.

Όσα μέλη είναι από δυτική Αττική ας έχουν λίγο το νου τους
Αν λεμε για τον ιδιο παγκο στο πλατωμα, με θεα τα ναυπηγεια αριστερα και τη Σαλαμινα απεναντι,εχει κλεισει.

Εδωσα ρομαντικο τσιμπουκι με καταποση χθες το απογευμα σε παντρεμενη κυρια που μενει στα δυτικα

OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Κάνουν πιάτσα μάγκες μένω Ασπρόπυργο και κάθε Σάββατο πάω τιμάω την Σονια ή αλλιώς για μενα τον Ουκρανό γίγαντα μια νταρντανογυναικα μου θυμίζει στο πρόσωπο την Ζήνα από την σειρά 30€ ξεκινάει η ταρίφα σχεδόν σε όλες μην περιμένετε κάτι τρελό ,αλλά όπως μου είχε πει μια ψηλή ξανθιά της οποίας δεν συγκράτησα όνομα ,άμα έχεις λεφτά κάνω τα πάντα

Τύπε τι ώρα περίπου για να είμαστε έτοιμοι και ακονισμένοι;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.860
Πόντοι
746
Αν λεμε για τον ιδιο παγκο στο πλατωμα, με θεα τα ναυπηγεια αριστερα και τη Σαλαμινα απεναντι,εχει κλεισει.

Εδωσα ρομαντικο τσιμπουκι με καταποση χθες το απογευμα σε παντρεμενη κυρια που μενει στα δυτικα
'αξιος

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.856
Πόντοι
3.446
Ισχύει είναι Ουκρανες

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
612
Πόντοι
86
Και από πού ακριβώς της ψωνίζεις φίλε ;.εκεί στην διασταύρωση;. Η κάπου αλλού ; Βγαίνουν πολλές εκεί.;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.860
Πόντοι
746
Μπορείς να γίνει ποιό συγκεκριμένος παρακαλώ.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.257
Πόντοι
2.256
Αν υπάρχει δομή κοντά, είναι πολύ πιθανό να είναι της δουλειάς. Το ίδιο γινόταν και με τις μαύρες στο Σκαραμαγκά. Αν όμως δεν υπάρχουν χοτέλια εκεί κοντά, δύσκολα θα ευδοκιμήσει!!! Το πιο κοντινό είναι στο Λουτρόπυργο νομίζω!!!

OP
OP
fideboras

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Έχει στο Σκαραμαγκά τα ξενοδοχεία. Αν βγεις εθνική από το παράδρομο είναι δέκα λεπτά. Θεωρώ ότι αξίζει αν κάνεις κάτι για πάνω από ώρα

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Εκεί κοντά είναι το camp και οι ουκρανίδες ως ήθιστε εάν καταφέρεις να συννενοηθεις μαζί τους είναι πολύ ανοιχτό μυαλες στο να προσφέρουν υπηρεσίες σεξ. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες δεν μιλάνε αγγλικά ή τα αγγλικά τους είναι τραγικά. Για όποιον συναγωνιστή μιλάει ρώσικα θα φάει με χρυσά κουτάλια αρκεί να μην τον νοιάζει η βενζίνη και ο χρόνος για να τρέχει Ελευσίνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom