You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα μέτρα - φοροεπιδρομή...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 97K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ολοι στη τζουλια φιλε δω χαθηκε ο memosanμειωστε το δημοσιο στο μισο εδω και τωρα! Αυτο ζητάνε και αυτο πρεπει να γινει!
Ακούει κανεις στο Africa Hellas? μπααααα!! ολη στη τρομπα το εχουν ριξει...
και η λαντζα δεν ειναι κακια...Το πρόβλημα δεν είναι οι συγκεκριμένοι!Είναι η νοοτροπία!Και οι άλλοι πτυχιούχοι που λες ότι πλένουν πιάτα...αν μπούνε στο Δημόσιο έτσι θα συμπεριφέρονται!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Να σπουδαζης 10 και παραπανω χρονια για να πλενης πιατα ρε πουστη μου.... οχι δεν το δεχομε..... τοσο τεχνη θελει πια αυτη η λαντζα????
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Γιατί έχεις την ψευδαίσθηση ότι δεν θα γίνουν τα ίδια και στον ιδιωτικό τομέα?
Βενζίνη δεν βάζεις?Τσιγαράκια δεν παίρνεις?[size=30pt]Ουισκάκι δεν πίνεις?[/size] κλπ κλπ
Εεεεεεεε, βέβαια.
Χωρίς το ουϊσκάκι δεν μπορεί ο Ελλήνας.
Το ουϊσκάκι του το χρειάζεται τόσο πολύ που είμαστε η 2η χώρα στον κόσμο στην κατά κεφαλή κατανάλωση σκωτσέζικου ουΐσκυ (κάτι ιρλανδέζικα, κάτι μπέρπον δεν τα μετράμε).
Την τελευταία 20ετία οι Έλληνες έχουν πιεί μια θάλασσα ουϊσκυ, περισσότερο πιθανόν από ότι ο μισός κόσμος μαζί και βάλε.
Μέσα στο 2009 ήπιαμε σχεδόν 30 εκατομμύρια φιάλες.
30.000.000 φιάλες ρε παπάρες Έλληνες. Το 1/3 από όσο ήπιαν οι Αμερικάνοι που είναι 30 φορές περισσότερο από εμάς.
Σχεδόν 3 φιάλες τον χρόνο ήπιε το κάθε βρέφος, το κάθε νήπιο, το κάθε παιδί, ο κάθε παππούς, η κάθε γιαγιά, Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΑΜΕΡΣΟΥΔΑ.
Και δώσαμε 140 εκατομμύρια Ευρώ ΜΟΝΟΝ για ουΐσκυ. Πόσα σχολεία, πόσες βιβλιοθήκες, πόσες υποτροφίες αγόραζαν αυτά το 140 εκατομμύρια Ευρώ ρε ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ;;;
140.000.000 Ευρώ μόνον για ουΐσκυ ρε κλαψομούνηδες. Πόσα για βότκες, για τεκίλες, για μπύρες, για ούζα, για τσίπουρα, για κρασιά, για ρακές;;;;
ΠΟΣΑ ΡΕ;;;; ΠΟΣΑ ΡΕ ΑΘΛΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΟΥΙΣΚΥ;;;;;;
Που έχετε το θράσος να ζητάτε τα ρέστα από τους Γερμανούς όταν κάθε βρέφος, το κάθε νήπιο, το κάθε παιδί, ο κάθε παππούς, η κάθε γιαγιά, Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΑΜΕΡΣΟΥΔΑ έδωσε σχεδόν 15 ευρώ τον χρόνο πέρυσι για ουΐσκυ.
Αυτό είναι [size=10pt]15 ΦΟΡΕΣ[/size] παραπάνω από ότι ξόδεψε ο κάθε Γερμανός για ουΐσκυ τον χρόνο.
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΨΕΥΤΕΣ, ΑΘΛΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ, ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ,
[size=30pt]ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ[/size]
Συνημμένα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
πω πω... φαντασου ...... για τα τσιγαρα δεν αναφερθηκες φυσικα αλλα εχω περιεργια...
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΨΕΥΤΕΣ, ΑΘΛΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ, ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ,
Και σου' χω πει ρε Βολταίρο, όταν έρχεται ο Πλε στο σπίτι σου μην τον αφήνεις μόνο με τον υπολογιστή!
Έχεις ωστόσο δίκιο...
Εδώ και αρκετά χρόνια (ιδίως μετά το 1981) υπάρχει μια στρεβλή αντίληψη της έννοιας της αναγκαίας δαπάνης...
Η ελλεεινίδα θεωρεί αναγκαία δαπάνη να πηγαίνει κομμωτήριο 2-4 φορές το μήνα...
Ο ελλέεινας όταν πάει σε ταβέρνα του είναι δύσκολο να παραγγείλει ένα κυρίως πιάτο ανά άτομο, μια σαλάτα, άντε ένα ορεκτικό...Θα κάνει λογαριασμό € 40 το άτομο ακόμη σε φθηνή ταβέρνα και το κυριότερο, θα βγει και 4 φορές το μήνα..
Ο μαλακάκος γιάπης των € 800 και με το βαρύγδουπο τίτλο (third executive assistant of photocopier manager) όταν πάει σε κάποιο επώνυμο μπαρ του κολωνακίου, θεωρεί ξεφτίλα να πιεί ένα ποτάκι, άντε δύο...Πρέπει να κάνει λογαριασμό € 50...Και αν δεν πάει και 3-4 φορές τη βδομάδα να αποβάλει το στρες, θα πέσει στα μάτια της ως άνω ελλεεινίδας....
Τα παραδείγματα είναι άπειρα...
Ξέρω καλά ότι θα την πληρώσουν πολύ που δεν φταίνε και αυτοί που φταίνε είτε ήδη έχουν παρει σύνταξη ή είναι στο απυρόβλητο...
Ξέρω ότι αυτό είναι άδικο, όπως ξέρω ότι με ηπιότερα μετρα πχ το 2007 ή άμεση δραστηριοποίηση του γκαπ αμα τη εκλογή του με συγκεκριμένη δέσμη μέτρων και χωρίς να προσπαθήσει να πάρει ρεβάνς για την απογραφή ίσως να είχαμε αποφύγει κάποια σκληρά μέτρα...
Αλλά κάπου είχαμε χάσει συλλογικά το μέτρο και αυτό πληρώνουμε τώρα...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Που ειναι αυτο το χαημενο κορμι??? (ενα ειναι) παλι παρτουζες με μαυρες κανη????
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μαθατε και το Ουισκακη... τσοπανηδες....
μπρρρρρρρρρρρρ γκιτς γκιτς γκιτς ι χααααα τζωννυ γουκερΜαθατε και το Ουισκακη... τσοπανηδες....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
δεν πινετε κανενα Βαρβαγιαννη να στρωσετε??? αντε καιρος ειναι να υποστηριξετε τα ελληνικα προιοντα... Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΥΝΔΙΝΕΥΗ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ
κανουμε εξωτερικη πολιτικη ρε,δεν πινετε κανενα Βαρβαγιαννη να στρωσετε??? αντε καιρος ειναι να υποστηριξετε τα ελληνικα προιοντα... Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΥΝΔΙΝΕΥΗ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ
ελεγχουμε την οικονομια της Σκωτιας!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Και η Γερμανια τι φταιη???
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ρε ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ από το παράδειγμα πιάστηκες?Σάλτα γαμήσου κομματόσκυλο...Εεεεεεεε, βέβαια.
Το ουϊσκάκι του το χρειάζεται τόσο πολύ που είμαστε η 2η χώρα στον κόσμο στην κατά κεφαλή κατανάλωση σκωτσέζικου ουΐσκυ (κάτι ιρλανδέζικα, κάτι μπέρπον δεν τα μετράμε).
Την τελευταία 20ετία οι Έλληνες έχουν πιεί μια θάλασσα ουϊσκυ, περισσότερο πιθανόν από ότι ο μισός κόσμος μαζί και βάλε.
30.000.000 φιάλες ρε παπάρες Έλληνες. Το 1/3 από όσο ήπιαν οι Αμερικάνοι που είναι 30 φορές περισσότερο από εμάς.
Σχεδόν 3 φιάλες τον χρόνο ήπιε το κάθε βρέφος, το κάθε νήπιο, το κάθε παιδί, ο κάθε παππούς, η κάθε γιαγιά, Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΑΜΕΡΣΟΥΔΑ.
Και δώσαμε 140 εκατομμύρια Ευρώ ΜΟΝΟΝ για ουΐσκυ. Πόσα σχολεία, πόσες βιβλιοθήκες, πόσες υποτροφίες αγόραζαν αυτά το 140 εκατομμύρια Ευρώ ρε ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ;;;
140.000.000 Ευρώ μόνον για ουΐσκυ ρε κλαψομούνηδες. Πόσα για βότκες, για τεκίλες, για μπύρες, για ούζα, για τσίπουρα, για κρασιά, για ρακές;;;;
ΠΟΣΑ ΡΕ;;;; ΠΟΣΑ ΡΕ ΑΘΛΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΟΥΙΣΚΥ;;;;;;
Που έχετε το θράσος να ζητάτε τα ρέστα από τους Γερμανούς όταν κάθε βρέφος, το κάθε νήπιο, το κάθε παιδί, ο κάθε παππούς, η κάθε γιαγιά, Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΑΜΕΡΣΟΥΔΑ έδωσε σχεδόν 15 ευρώ τον χρόνο πέρυσι για ουΐσκυ.
Αυτό είναι [size=10pt]15 ΦΟΡΕΣ[/size] παραπάνω από ότι ξόδεψε ο κάθε Γερμανός για ουΐσκυ τον χρόνο.
Αν θες ΞΥΛΟ εδώ είμαι μωρή ΦΛΩΡΟΥΜΠΑ!
Εεεεεεεε, βέβαια.
"Η ενέργεια και η μαλακία είναι οι δύο άπειρες ποσότητες του σύμπαντος... Αν και για την πρώτη δεν είμαι σίγουρος 100%"
Άλμπερτ Αινστάην
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ας μαλακιστούμε λίγο ακόμα...γιατί θα κρίνεις εσύ ρε μεγάλε την κατανάλωση αλκοόλ?Γουστάρει ο άλλος και πίνει...και οι Άγγλοι που πολλοί θαυμάζετε πίνουν πολλαπλάσιες ποσότητες από εμάς!Και στην κατανάλωση σουβλακίων είμαστε πρώτοι....να βάλουμε σουβλακοφόρο?
Ας μαλακιστούμε λίγο ακόμα...γιατί θα κρίνεις εσύ ρε μεγάλε την κατανάλωση αλκοόλ?Γουστάρει ο άλλος και πίνει...και στην κατανάλωση σουβλακίων είμαστε πρώτοι....να βάλουμε σουβλακοφόρο?
Ένας σου-Βλακοφόρος δεν θα ταν άσχημος πάντως σε αυτή τη χώρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 172