hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
οκ...Τι να φαω βρε ενα ατομο??? Κανενα στολο θα ταισω??? Αυτα που θελω τα επερνα και θα τα περνω σιγα τωρα
καταλαβαμε..
οκ...Τι να φαω βρε ενα ατομο??? Κανενα στολο θα ταισω??? Αυτα που θελω τα επερνα και θα τα περνω σιγα τωρα
Βασικά το βλέπεις πολύ εγωκεντρικά το θέμα!Το πρόβλημα δεν είναι αν θα έχεις πρόβλημα εσύ ή όχι...Τι να φαω βρε ενα ατομο??? Κανενα στολο θα ταισω??? Αυτα που θελω τα επερνα και θα τα περνω σιγα τωρα
ουτε καν εγωιστικη δεν ειναι αυτη η προσεγγιση..Βασικά το βλέπεις πολύ εγωκεντρικά το θέμα!Το πρόβλημα δεν είναι αν θα έχεις πρόβλημα εσύ ή όχι...
Και πολλοί από τους ΔΥ που χάρηκες ότι τους γαμάει μπορεί να μην έχουν πρόβλημα να πάρουν αυτά που θέλουν!Τι σημαίνει αυτό?
οπως και ναχη αυτο το Τσιφλικη ΤΕΛΟΣ
Και τωρα εχουν σειρα τα φακελακια... περιμενετε
ειχε και 158
Ας περαση και σε μενα... Ελληνιδα ειμαι.... Αλλα αυτους δεν τους ανεχομε αλλο εκει πανω.... Να τους διωξη ολους... να παρη καινουργιο προσωπικο.. σε ολες τις Δημοσιες υπηρεσιες... νεα παιδια με ορεξη για δουλεια και οχι απαταιωνιες
Ότι θες λες!Εκτός του ότι δεν γίνεται αυτό...πιστεύεις ότι μετά θα γίνουν αξιοκρατικά οι προσλήψεις?ΕΛΕΟΣΑς περαση και σε μενα... Ελληνιδα ειμαι.... Αλλα αυτους δεν τους ανεχομε αλλο εκει πανω.... Να τους διωξη ολους... να παρη καινουργιο προσωπικο.. σε ολες τις Δημοσιες υπηρεσιες... νεα παιδια με ορεξη για δουλεια και οχι απαταιωνιες
Σημερα ετσι που φτασαμε ολα γινοντε.... ας κανουμε μια καινουργια Ελλαδα... Η αξιοκρατια μας μαρανε... τους ΚλεφτεςΌτι θες λες!Εκτός του ότι δεν γίνεται αυτό...πιστεύεις ότι μετά θα γίνουν αξιοκρατικά οι προσλήψεις?ΕΛΕΟΣ
εδω ο Γιωργακης λεει να της ανεβασουμε οχι να της κατεβασουμε....αχ Δαναη κατεβασε τις τιμες τωρα!
Το πρόβλημα δεν είναι οι συγκεκριμένοι!Είναι η νοοτροπία!Και οι άλλοι πτυχιούχοι που λες ότι πλένουν πιάτα...αν μπούνε στο Δημόσιο έτσι θα συμπεριφέρονται!αντε σταματαω... κατα βαθος ξερετε οτι εχω δικιο... γιατι τους εχετε ζηση ολους αυτους ολα αυτα τα χρονια και εχετε υποφερη ολοι σας με το τροπο που σας φεροντε σα νασαστε ζωα
σωστα... thanksΥ.Γ. Δείτε ΕΞΑΝΤΑΣ στη ΝΕΤ...