You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα μέτρα - φοροεπιδρομή...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 97K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πάντως η αλλαγή κυβέρνησης από τη ΝΔ στο Πασόκ μου φαίνεται όλο και πιο στημένη!Σιγά να μην μπορούσε να πάρει αυτά τα μέτρα η ΝΔ!Θα υπήρχαν μεγάλες αντιδράσεις!Αντίθετα τον Γιωργάκη τον σταματάνε στον δρόμο και του λένε "Γαμήστε μας"!
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
κάπως έτσι είναιΠάντως η αλλαγή κυβέρνησης από τη ΝΔ στο Πασόκ μου φαίνεται όλο και πιο στημένη!Σιγά να μην μπορούσε να πάρει αυτά τα μέτρα η ΝΔ!Θα υπήρχαν μεγάλες αντιδράσεις!Αντίθετα τον Γιωργάκη τον σταματάνε στον δρόμο και του λένε "Γαμήστε μας"!
Πάντως η αλλαγή κυβέρνησης από τη ΝΔ στο Πασόκ μου φαίνεται όλο και πιο στημένη!Σιγά να μην μπορούσε να πάρει αυτά τα μέτρα η ΝΔ!Θα υπήρχαν μεγάλες αντιδράσεις!Αντίθετα τον Γιωργάκη τον σταματάνε στον δρόμο και του λένε "Γαμήστε μας"!
όταν οι συνδικαλιστές είναι πουλημένοι και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ....
χαιρετω το γατταροκάπως έτσι είναι
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Ρε σας είχα για έξυπνα άτομα. Δεν σας κόβει να μην μιλάτε του gap στο δρόμο;
Κάποιος μαλάκας θα πήγε να του πει ένα "γεια", και αυτός με τα ελληνικά που ξέρει θα κατάλαβε κανένα "γιες, κόψε μου ένα μισθό".
ΥΓ. Πληροφορίες ότι πασοκονεοέλληνας του συλλόγου "καθαρά παρμπρίζ" σταμάτησε το gap στο φανάρι και του είπε "αρκιγκό εσί πάρι ένα μιστό και μι σι νιάζι" ελέγχονται ως ανακριβείς...
Για αυτό έγιναν και οι εκλογές ...ξέρουν οι κυβερνώντες το "σωστό " χρόνο και πως θα τα περάσουν τα μέτρα!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν πειραζη τοσα χρονια μας γαμανε οι Δημοσιοι Υπαλληλοι..... Ας τους γαμηση τωρα και αυτους καποιος να δουν τη γλυκα... Αρκετα τοσα χρονια.... κανανε οτι θελανε.... ΤΕΛΟΣ
με 151 δεν μπορούσε...
Δεν πειραζη τοσα χρονια μας γαμανε οι Δημοσιοι Υπαλληλοι.....
εσένα και μεταφορικά και κυριολεκτικά...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
οπως και ναχη αυτο το Τσιφλικη ΤΕΛΟΣεσένα και μεταφορικά και κυριολεκτικά...
Και τωρα εχουν σειρα τα φακελακια... περιμενετε
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
με 151 δεν μπορούσε...
ειχε και 158
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Γιατί έχεις την ψευδαίσθηση ότι δεν θα γίνουν τα ίδια και στον ιδιωτικό τομέα?Δεν πειραζη τοσα χρονια μας γαμανε οι Δημοσιοι Υπαλληλοι..... Ας τους γαμηση τωρα και αυτους καποιος να δουν τη γλυκα... Αρκετα τοσα χρονια.... κανανε οτι θελανε.... ΤΕΛΟΣ
Βενζίνη δεν βάζεις?Τσιγαράκια δεν παίρνεις?Ουισκάκι δεν πίνεις? κλπ κλπ
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Απο αυτα βαζω οσο θελω και οποτε θελω δεν με υποχρεωνη κανενας.... το καπνισμα το εχω κοψη και για το ουισκακη δεν ανχωνωμε...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αααα καλά...συνεννοηθήκαμε!Απο αυτα βαζω οσο θελω και οποτε θελω δεν με υποχρεωνη κανενας.... το καπνισμα το εχω κοψη και για το ουισκακη δεν ανχωνωμε...
Τα μέτρα πάνω κάτω παλεύονται, το ΔΝΤ φυσικά και θα έρθειπαπαριες τα μετρα , ερχεται ΔΝΤ .
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
σουπερ μαρκετ δεν πας??Απο αυτα βαζω οσο θελω και οποτε θελω δεν με υποχρεωνη κανενας.... το καπνισμα το εχω κοψη και για το ουισκακη δεν ανχωνωμε...
ή και το φαι το'χεις κοψει και τη βγαζεις μονο με κουτοχορτο?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Να ευχεστε να μην παμε στο ΔΝΤ.... εκει πεφτουν αλλες πιο βαρβατες υπογραφες....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τι να φαω βρε ενα ατομο??? Κανενα στολο θα ταισω??? Αυτα που θελω τα επερνα και θα τα περνω σιγα τωρασουπερ μαρκετ δεν πας??
ή και το φαι το'χεις κοψει και τη βγαζεις μονο με κουτοχορτο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 172
- Εμφανίσεις