Νέα

Νέα μέτρα - φοροεπιδρομή...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που σκέφτεστε να ξοδέψετε τον 14ο μισθό ??? (όσοι βεβαίως θα πάρετε...)

• Στην Πιστωτική Κάρτα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε Δάνειο

• Στα Τέλη Κυκλοφορίας

• Σε άλλες "ανελαστικές" δαπάνες (πχ ασφάλιστρα κλπ)

• Σε CG/CT

• Σε δώρα...

• Σε κάποιο ταξίδι λόγω εορτών

• Πουθενά, αποταμιεύω!

• Εορτοδάνειο θα πάρω για να την βγάλω...

• Ποιός ήρθε ???

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
παπαριες τα μετρα , ερχεται ΔΝΤ .

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάντως η αλλαγή κυβέρνησης από τη ΝΔ στο Πασόκ μου φαίνεται  όλο και πιο στημένη!Σιγά να μην μπορούσε να πάρει αυτά τα μέτρα η ΝΔ!Θα υπήρχαν μεγάλες αντιδράσεις!Αντίθετα τον Γιωργάκη τον σταματάνε στον δρόμο και του λένε "Γαμήστε μας"!  :grin:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Πάντως η αλλαγή κυβέρνησης από τη ΝΔ στο Πασόκ μου φαίνεται  όλο και πιο στημένη!Σιγά να μην μπορούσε να πάρει αυτά τα μέτρα η ΝΔ!Θα υπήρχαν μεγάλες αντιδράσεις!Αντίθετα τον Γιωργάκη τον σταματάνε στον δρόμο και του λένε "Γαμήστε μας"!  :grin:
κάπως έτσι είναι

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

όταν οι συνδικαλιστές είναι πουλημένοι και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ....

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια θα βαλουμε κανα φραγκο στο ταμειο στηριξης της ελλαδας :jerking:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Ρε σας είχα για έξυπνα άτομα. Δεν σας κόβει να μην μιλάτε του gap στο δρόμο;
Κάποιος μαλάκας θα πήγε να του πει ένα "γεια", και αυτός με τα ελληνικά που ξέρει θα κατάλαβε κανένα "γιες, κόψε μου ένα μισθό".

ΥΓ. Πληροφορίες ότι πασοκονεοέλληνας του συλλόγου "καθαρά παρμπρίζ" σταμάτησε το gap στο φανάρι και του είπε "αρκιγκό εσί πάρι ένα μιστό και μι σι νιάζι" ελέγχονται ως ανακριβείς...

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6

Για αυτό έγιναν και οι εκλογές ...ξέρουν οι κυβερνώντες το "σωστό " χρόνο και πως θα τα περάσουν τα μέτρα!  

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν πειραζη τοσα χρονια μας γαμανε οι Δημοσιοι Υπαλληλοι..... Ας τους γαμηση τωρα και αυτους καποιος να δουν τη γλυκα... Αρκετα τοσα χρονια.... κανανε οτι θελανε....   ΤΕΛΟΣ

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

με 151 δεν μπορούσε...

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν πειραζη τοσα χρονια μας γαμανε οι Δημοσιοι Υπαλληλοι..... Ας τους γαμηση τωρα και αυτους καποιος να δουν τη γλυκα... Αρκετα τοσα χρονια.... κανανε οτι θελανε....   ΤΕΛΟΣ
Γιατί έχεις την ψευδαίσθηση ότι δεν θα γίνουν τα ίδια και στον ιδιωτικό τομέα?
Βενζίνη δεν βάζεις?Τσιγαράκια δεν παίρνεις?Ουισκάκι δεν πίνεις? κλπ κλπ

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Απο αυτα βαζω οσο θελω και οποτε θελω δεν με υποχρεωνη κανενας.... το καπνισμα το εχω κοψη και για το ουισκακη δεν ανχωνωμε...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Απο αυτα βαζω οσο θελω και οποτε θελω δεν με υποχρεωνη κανενας.... το καπνισμα το εχω κοψη και για το ουισκακη δεν ανχωνωμε...
σουπερ μαρκετ δεν πας??
ή και το φαι το'χεις κοψει και τη βγαζεις μονο με κουτοχορτο?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να ευχεστε να μην παμε στο ΔΝΤ....  εκει πεφτουν  αλλες  πιο βαρβατες υπογραφες....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
σουπερ μαρκετ δεν πας??
ή και το φαι το'χεις κοψει και τη βγαζεις μονο με κουτοχορτο?
Τι να φαω βρε ενα ατομο??? Κανενα στολο θα ταισω??? Αυτα που θελω τα επερνα και θα τα περνω  σιγα τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom