Επισκέπτης
Ρε μάγκες μια απορία....
Αν λέμε αν....πουληθεί η Κέρκυρα στους Γερμανούς,οι Κερκυραίοι γίνονται Γερμανοί πολίτες??
Αν λέμε αν....πουληθεί η Κέρκυρα στους Γερμανούς,οι Κερκυραίοι γίνονται Γερμανοί πολίτες??
Αν δεν το χουμε καταλάβει είμαστε ώς χώρα κάτι σαν παλαιστίνιος καμικάζι - άν πατήσουμε το κουμπί θα πάρουμε πάρα πολλούς μαζί μας ... Αναρωτιέμαι μερικές φορές τι θα έκανε σήμερα ο Ανδρέας ή ο Γέρο Καραμανλής … κάτι μου λέει πάντως ότι θα είχε ξεκωλιάσει τους Ευρωπαίους διαπραγματευτικά …
Αδειάζει το νησί...και βάζουμε όρο να κατοικηθεί απόκλειστικά από Γερμανίδες!Ρε μάγκες μια απορία....
Δεκτόν.Δεν είμαστε Ολλανδία - με τους αμερικάνους να γουστάρουν διευθέτηση ελληνοτουρκικών και αναδιαμόρφωση στα βαλκάνια η Ελλάδα θα έφτανε μετά από λίγα χρόνια μέχρι την Λαμία βόρεια και μέχρι την Ευβοια ανατολικά ...
Τότε να τα πουλήσουμε στον Πούτιν ρε φίλε! ;)Αδειάζει το νησί...και βάζουμε όρο να κατοικηθεί απόκλειστικά από Γερμανίδες!
Βυζαρούδες κατά προτίμηση.Αδειάζει το νησί...και βάζουμε όρο να κατοικηθεί απόκλειστικά από Γερμανίδες!
Να εξορίσουν τις Τσέχες που έχουν μαζευτεί στη Γερμανία και το συζητάμε..Αδειάζει το νησί...και βάζουμε όρο να κατοικηθεί απόκλειστικά από Γερμανίδες!
:o :o :o :oΠαίδες χαλαρώστε...
Σε λίγο καιρό θα καταρεύσει η ΕΕ και όλα καλά...
Άλλωστε η Ελλάδα τί είχε τί έχασε..
Απλά αν είναι έξυπνη τότε θα πρέπει να προσδεθεί στη Ρωσία...
Και μέσω του πετρελαιαγωγού να ελέγξει τα Βαλκάνια...
Τώρα κανονικά ο Γιώργος θα έπρεπε να εκβιάζει τους Ευρωπαίους ότι θα φύγει απ το ευρώ και όχι να λέει έχουμε λεφτά μέχρι μέσα μαρτιου...
:o :o :o :o
Κάτσε να πάει αύριο και την Κυριακή και βλέπουμε...Παίδες χαλαρώστε...
Σε λίγο καιρό θα καταρεύσει η ΕΕ και όλα καλά...
Άλλωστε η Ελλάδα τί είχε τί έχασε..
Απλά αν είναι έξυπνη τότε θα πρέπει να προσδεθεί στη Ρωσία...
Και μέσω του πετρελαιαγωγού να ελέγξει τα Βαλκάνια...
Τώρα κανονικά ο Γιώργος θα έπρεπε να εκβιάζει τους Ευρωπαίους ότι θα φύγει απ το ευρώ και όχι να λέει έχουμε λεφτά μέχρι μέσα μαρτιου...
Κάτσε να πάει αύριο και την Κυριακή και βλέπουμε...
Νάτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, βάλε Μακρή
Πως την αντέχεις ρε πασοκόμουτρο?βάλε Μακρή
Κάτσε να πάει αύριο και την Κυριακή και βλέπουμε...
Νάτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, βάλε Μακρή
Ομολογώ οτι αυτό το έχασαΤι να μου πει ρε συ??
Έκανα ρεκορ πίεσης χθες με τη Ζαχαρέα...
Ομολογώ οτι αυτό το έχασα
Ευτυχώς το έχασαΈχει αγωνία για το μέλλον γιατί είναι μάνα κι ανησυχεί για τα παιδιά της!
Δεν έχω λόγια σου λέω.....
Έχει αγωνία για το μέλλον γιατί είναι μάνα κι ανησυχεί για τα παιδιά της!
Δεν έχω λόγια σου λέω.....