Νέα

Νέα άφιξη από Οκτώβριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Νέα άφιξη από Οκτώβριο στη Συγγρού.... BABYLON...
Ήμουν Τρίπολη το σκ και γνώρισα μία κοπέλα που δουλεύει σε ένα μαγαζί εκεί και μου είπε ότι θα δουλέψει από τον επόμενο μήνα στην Αθήνα στο παραπάνω μαγαζί. Και αυτή και οι άλλες κοπέλες που μου έδειξε και θα δουλεύουν εκεί είναι πολύ καλές... Άνετα τους βάζεις 8-9........ Σε αναμονή λοιπόν....

Επισκέπτης
το μαγαζι υπαρχει ???? Αν ναι που βρισκεται (γιατι ουτε το εχω ξανακουσει)....
Αν οχι,θα παρει τη θεση καποιου αλλου μαγαζιου (αν ξερεις ποιου...)...

Επισης να δωσω μια πληροφορια...οτι μεσα στο Φθινοπωρο αν καταφερει κ παρει αδεια ο ιδιοκτητης...(αχ αυτος ο Δημαρχος της Νικαιας....)...θα ανοιξει ξανα το Κλεοπατρα (πρωην ΒΑΒΥ Ο στη Νικαια κ φυσικα πρωην Κλεοπατρα...--καμια σχεση δν θα εχει ομως το παλιο αφεντικο του ΒΑΒΥ Ο...οπτ λογικα δν θα παιζουν οι ιδιες κοπελες..)!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το μαγαζι υπαρχει ???? Αν ναι που βρισκεται (γιατι ουτε το εχω ξανακουσει)....
Αν οχι,θα παρει τη θεση καποιου αλλου μαγαζιου (αν ξερεις ποιου...)...

Επισης να δωσω μια πληροφορια...οτι μεσα στο Φθινοπωρο αν καταφερει κ παρει αδεια ο ιδιοκτητης...(αχ αυτος ο Δημαρχος της Νικαιας....)...θα ανοιξει ξανα το Κλεοπατρα (πρωην ΒΑΒΥ Ο στη Νικαια κ φυσικα πρωην Κλεοπατρα...--καμια σχεση δν θα εχει ομως το παλιο αφεντικο του ΒΑΒΥ Ο...οπτ λογικα δν θα παιζουν οι ιδιες κοπελες..)!!!

το babylon ειναι σχεδον ακριβως απεναντι απο το καινουριο ανατολη(νυν taboo) στην πλευρα της νεας σμυρνης!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Γαι να μαθαινουν οι καινουριοι και να θυμουνται οι παλιοι..
Υπηρξε λοιπον μια παραπληροφορηση.Το Κλεοπατρα στη Νικαια δεν ειχε γινει ΒΑΒΥ Ο...Το κλεοπατρα ηταν διπλα στο σαντουιτσαδικο απο την αλλη πλευρα του ΒΑΒΥ Ο,και ηταν ισογειο...

Επισκέπτης
ναι εχεις δικιο.......αλλα ο χωρος ειναι ουσιαστικα ιδιος..................εεεεε????(ενταξει μη μου πεις οτι τον διαμορφωσαν....φυσικο ηταν....)!!!

Επισκέπτης
Επισης...το μισο παλιο Κλεοπατρα ηταν τα μισα καμαρινια του ΒΑΒΥ Ο....(η αριστερη μερια...).
Κ τελος το ιδιο ατομο εχει ολοκληρο το χωρο που ηταν ΒΑΒΥ Ο κ Κλεοπατρα...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
ʼντε να δούμε τι θα είναι κι αυτό. Πάντως συνεχείς ανακατατάξεις στο στριπτιζοχάρτη της Αθήνας! Vaso τι είναι τώρα εκεί που θα ανοίξει? Έχει κάποιο άλλο μαγαζί; Δε θυμάμαι και δεν είμαι Αθήνα να ελέγξω!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ʼντε να δούμε τι θα είναι κι αυτό. Πάντως συνεχείς ανακατατάξεις στο στριπτιζοχάρτη της Αθήνας! Vaso τι είναι τώρα εκεί που θα ανοίξει? Έχει κάποιο άλλο μαγαζί; Δε θυμάμαι και δεν είμαι Αθήνα να ελέγξω!

νομιζω οτι διπλα εχει μια αντιπροσωπεια αυτοκινητων και μια ασφαλιστικη εταιρεια!ειναι στην γεφυρα της σπαρτης!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Μήπως και κάνει καμμιά κίνηση το Bodys που δεν το έβλεπα ανοιχτό τελευταία, ώς Babylon ? Δεν έχω ακούσει τίποτα, λέω εγώ τώρα. Πάνω κάτω άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς είναι αυτός ο επαγγελματικός χώρος.

Επισκέπτης
το ΒΟDY'S ειχε γινει ΒΑΒΥ Ο οπως εχω γραψει κ σε αλλο θρεντ...απ οσο γνωριζω ακομη ο χωρος παραμενει στο παληκαρι που ειχε το ΒΑΒΥ Ο...απλα τιθεται ζητημα με την αδεια του μαγαζιου αλλα υπαρχει κ προβλημα με τα γυρω μαγαζια....

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ναι αλλά μήπως το παλιό team Body's φτιάχνει νέα στέγη ώς Babylon? Να μου πείς μάντες είμαστε? Και στα παπάρια μας. Κανα φρέσκο γκομενάκι να δούμε γιατί πολλά χρόνια οι ίδιες και βαρεθήκαμε.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ναι αλλά μήπως το παλιό team Body's φτιάχνει νέα στέγη ώς Babylon? Να μου πείς μάντες είμαστε? Και στα παπάρια μας. Κανα φρέσκο γκομενάκι να δούμε γιατί πολλά χρόνια οι ίδιες και βαρεθήκαμε.
Σάφής και περιεκτικός όπως πάντα! Όντως έχουμε βαρεθεί τις ίδιες και τις ίδιες και τα ίδια show (π.χ. η τύπισσα με το σβουράκι που βγάζει σπίθες). Ενώ όλες οι πολύ καλές που γνωρίσαμε παλιά αγνοούνται...

Επισκέπτης
Κανα φρέσκο γκομενάκι να δούμε γιατί πολλά χρόνια οι ίδιες και βαρεθήκαμε.
θα συμπληρωσω στο παραπανω....να ναι κ ομορφο γιατι τα μπαζα θα πανε απατα...εχει ανεβει ο ανταγωνισμος τωρα που στο αθλημα παραμενουν οι "καλοι" κ "απαιτητικοι" πελατες...!!!
Τωρα ομως θα σας αφησω γιατι δινω Διακριτα Μαθ/κα...Θα επανελθω το βραδυ...(αχ ρε τηλεπικοινωνιες τι μου κανετε....)

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Ναί ρε παιδιά, τι  αίσχος είναι αυτό με τις αιώνιες παλιές καραβάνες που τριγυρνάνε από μαγαζί σε μαγαζί σαν τις άδικες κατάρες!! Έλεος πιά ! Αυτές και οι απαράδεκτες μαύρες (που πολλές βρωμάνε κι όλας σαν κουνάβια) μας χαλάνε τη διάθεση. Επιτέλους ας ανανεώσουν ριζικά το προσωπικό τους ! Ας φέρουν γκόμενες από κεντρική Ευρώπη, Λατινική Αμερική κοκ. Τόσο δύσκολο είναι να τις βρούν;

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Από όλα τα είδη χρειάζονται αγαπητέ. Και μαύρες και Δυτικοευρωπαίες και Ανατολικές και αν γίνεται και ΛΑτινοαμερικάνες. Ανανέωση χρειάζεται και όχι ψώνια από τα καλάθια.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Επειδή έχω χάσει επεισόδια, τελικά πότε ξανανοίγει η Ανατολή και πού?

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.102
Πόντοι
15.565
Ρε παιδιά κάθε φορά που ανοίγει ένα μαγαζί οι ίδιες και οι ίδιες πάνε .
Τώρα αν το μαγαζί ανήκει σε αλυσίδα η σε συνεργαζομενα απλά τις εναλάσουνε .
Οι ίδιες δε είναι στο κόλπο , αφού δήθεν ψυθιρίζουν συνομωτικα στους τακτικούς πελάτες για το που θα πάνε .
Αν κάποια φίρμα την κάνει για ανταγωνιστικό μαγαζί , κανένας δεν ξέρει που έχει πάει ?

Οι μαύρες με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι για κλωτσιές και κατάλληλες για τα τριτοκλασατα κολομπαρα της ακριτικής Ελλάδος .

Οι πιο μεγάλοι στο άθλημα , μήπως θυμούνται τι μωρά έπαιζαν στο diamonds & purls στην παραλιακή η στο πρώτο πρώτο sirocco στη βάρη . ?

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Από όλα τα είδη χρειάζονται αγαπητέ. Και μαύρες και Δυτικοευρωπαίες και Ανατολικές και αν γίνεται και ΛΑτινοαμερικάνες. Ανανέωση χρειάζεται και όχι ψώνια από τα καλάθια.

Ναί ρε φίλε, δεν αντιλέγω, αλλά όπως και εσύ υποθέτω θα γνωρίζεις πολύ καλά, υπάρχουν μαύρες και μαύρες. Αλλιώς είναι οι μαύρες από την δυτική Αφρική (πχ Αιθοιοπία), αλλιώς οι μαύρες της ευρώπης, αλλιώς οι μαύρες της αμερικής, αλλιώς οι μιγάδες, αλλιώς οι κρεολικού τύπου κλπ. Αυτές που κουβαλιώνται εδώ είναι η χειρότερη μπασκλασσαρία της Νιγηρίας που όταν τις ρωτάς από που είναι σού απαντάνε "από Τζαμάικα"! Έλεος !!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Είμαι λάτρης της μαύρης σάρκας και έχω πετύχει και πολύ καλά δεείγματα και στην Ελλάδα και στο Ντουμπάι όπου πήδηξα 3 απο Αιθιοπία και γειτονικές χώρες, εκεί είναι οι ομορφότερες. Αυτό με τη Τζαμάϊκα δεν το αντέχω κι εγώ και τις διώχνω, αλλά όσες λένε κάποια Αφρικανική χώρα τις τιμάω. Όσο για τη μυρωδιά το 90% μυρίζει όπως όλες οι γυναίκες (και έχω κάνει και γλυφομούνι σε πολλές), ενώ με έχουν χαλάσει πολλές Ρωσίδες με τη βλαχιά τους και την ιδρωτίλα και το πατσουλί τους.

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Είμαι λάτρης της μαύρης σάρκας και έχω πετύχει και πολύ καλά δεείγματα και στην Ελλάδα και στο Ντουμπάι όπου πήδηξα 3 απο Αιθιοπία και γειτονικές χώρες, εκεί είναι οι ομορφότερες. Αυτό με τη Τζαμάϊκα δεν το αντέχω κι εγώ και τις διώχνω, αλλά όσες λένε κάποια Αφρικανική χώρα τις τιμάω. Όσο για τη μυρωδιά το 90% μυρίζει όπως όλες οι γυναίκες (και έχω κάνει και γλυφομούνι σε πολλές), ενώ με έχουν χαλάσει πολλές Ρωσίδες με τη βλαχιά τους και την ιδρωτίλα και το πατσουλί τους.

Πάντως, αυτό που είπα με την μυρωδιά των μαύρων ισχύει και οφείλεται στην αυξημένη μελανίνη του δέρματός τους.
Γενικά όσες κατάγονται από την δυτική αφρική σίγουρα είναι ομορφότερες για τα δικά μας γούστα εφόσον άν και σκουρόχρωμες δερματικά, η κατατομή του προσώπου τους είναι μεσογειακή. (Κοινώς, δεν είναι πιθηκομούρες σάν τις άλλες).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom