Μύστης
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Είναι απαραίτητο να αρέσεις σε όλους?
Αυτό δεν κατάλαβα και εγώ...
Η Nayomi μάλλον θέλει να αρέσει σε όλους..
Το παρακάνει με τη διαφήμιση...
Είναι απαραίτητο να αρέσεις σε όλους?
Απόδειξη πήρες από την εμπορική συναλλαγή πήρες?Άμα μπορούσες να την ανεβάσεις με μία φώτο για να πιστέψουμε ότι όντως έγινε το ραντεβού και δε μας λες ψέματτα!
Δεν είναι να παίζεις με αυτά γιατί μπορεί να βάλει κανείς κακοπροαίρετος το δικηγόρο του και να σου κάνει μήνυση για φοροδιαφυγή από το δημόσιο!
Ώστε τώρα δεν ξέρεις ποιος είμαι, ε; Παραθέτω τι μού έγραψες στο θρεντ αυτό στις 31/8 και σε παραδίδω στη χλεύη του φόρουμ ως κοινή ψεύτρα
« Απάντηση #1084 στις: 31/08/12, 00:12 »
Απάντηση με παράθεση
άσε κατάλαβα μόλις πριν ποιος είναι. Κάθε φορά που γράφει κάτι για να με μειώσει με παίρνει τηλέφωνο μετά και μου ζητάει διάφορα για να βγάλει κι αυτός λεφτά. Και καλά να βρεθούμε να γνωριστούμε για να σου συστήσω πελάτες κι έτσι, κι εγώ να βγάλω κανένα 50 άρικο. Και του λέω πώς θα λέω 150 σε ανθρώπους, και μετά να μαθαίνουν ό, τι χρεώνω 100 κανονικά.
Τώρα μόλις πριν πήρε να μου κάνει άλλη κερδοφόρα πρόταση. Μία άλλη φορά ολημερίς με είχε ζαλίσει στα τηλ να συναντηθούμε κι εγώ δεν ήθελα διότι ακούγεται καθυστερημένο, μάλλον γι' αυτό έγραψε ψεύτικη κριτική ό, τι τον έστησα. Λοιπόν κανόνισε νεαρέ πόσο θα συνεχίσεις να παίζεις με τις δουλειές άλλων.
Κι εμενα αν καποιος μου μιλησει για εναν τυπο στο bourdela που κραζει την Nayomi και λεει οτι τον εστησε κτλ κτλ θα καταλαβω οτι μιλαει για εσενα. Αυτο σημαινει οτι σε ξερω? Τελικα μαλον εχει δικο η Nayomi πρεπει μαλλον να εισαι καθυστερημενος.
τελικα δικε μου ποια ειναι η αληθεια??????....Αν καταλάβες αυτό, λυπάμαι πολύ για την αντιληπτική σου ικανότητα. Η ουσία των δύο αντιθετικών ποστ της Nayomi είναι η εξής: σήμερα ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει ποιός είμαι, ενώ στις 31/8 έλεγε ότι την παίρνω τηλέφωνο για να της πουλησω νταβατζηλικι, να εκβιάσω free fuck, κλπ.
Η μονη αντιφαση εδω μεσα, εισαι εσυ !!!Αν καταλάβες αυτό, λυπάμαι πολύ για την αντιληπτική σου ικανότητα. Η ουσία των δύο αντιθετικών ποστ της Nayomi είναι η εξής: σήμερα ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει ποιός είμαι, ενώ στις 31/8 έλεγε ότι την παίρνω τηλέφωνο για να της πουλησω νταβατζηλικι, να εκβιάσω free fuck, κλπ.
τελικα δικε μου ποια ειναι η αληθεια??????....
ολου του σαιτ με τον καμενο που μπλεξαμε!Η μονη αντιφαση εδω μεσα, εισαι εσυ !!!
Πάμε πάλι. Η αλήθεια είναι η εξής. Στο πρώτο ραντεβού μ' έστησε, έγραψα και κριτική. Στο δεύτερο ραντεβού ήρθε, είχαμε ένα φραστικό επεισόδιο στην αρχή (εχω παραθεσει το διαλογο τις προαλλες), κάναμε σχετικά καλό σεξ, (χωρίς να τρελαθώ), την πλήρωσα χωρίς να κάνω κάνενα παζάρι και έφυγα. Όταν στο φόρουμ έγραψα ότι "χάνει" από πρόσωπο, η λεγάμενη μου επιτέθηκε με τα άθλια ψέμματα και τις συκοφαντίες που υπάρχουν στο ποστ της τις 31/8 που παρέθεσα αντιθετικά με το σημερινό της. Τα συμπεράσματα δικά σου.
φαντάσου τι θα γινόταν εδώ μέσα αν είχες τρελαθεί ....
τυπε μαζι σου...ο πελατης εχει παντα δικιο...και το μπουρδελα εναι κατι σαν το τριπ αντβαιζορ για τα χοτελια και τα ρεστοραντ..το μπου ειναι για τις πουτανες..γραφουμε κριτικες ...Πάμε πάλι. Η αλήθεια είναι η εξής. Στο πρώτο ραντεβού μ' έστησε, έγραψα και κριτική. Στο δεύτερο ραντεβού ήρθε, είχαμε ένα φραστικό επεισόδιο στην αρχή (εχω παραθεσει το διαλογο τις προαλλες), κάναμε σχετικά καλό σεξ, (χωρίς να τρελαθώ), την πλήρωσα χωρίς να κάνω κάνενα παζάρι και έφυγα. Όταν στο φόρουμ έγραψα ότι "χάνει" από πρόσωπο, η λεγάμενη μου επιτέθηκε με τα άθλια ψέμματα και τις συκοφαντίες που υπάρχουν στο ποστ της τις 31/8 που παρέθεσα αντιθετικά με το σημερινό της. Τα συμπεράσματα δικά σου.
α ναι συγνωμη εγω βρε βλακα την ξερω την κοπελα 3 χρονια και εχω παει μαζι τησ αρκετεσ φορεσ βλακεντιε γραφικε! αντε νουμερο!Ασε μας στην ησυχία μας, εσύ. Τα call girls δεν είναι για τα κυβικά σου.
τυπε πρεπει να το παντρευτεις το κοριτσι..3 χρονια το καημενο.....α ναι συγνωμη εγω βρε βλακα την ξερω την κοπελα 3 χρονια και εχω παει μαζι τησ αρκετεσ φορεσ βλακεντιε γραφικε! αντε νουμερο!
Πάμε πάλι. Η αλήθεια είναι η εξής. Στο πρώτο ραντεβού μ' έστησε, έγραψα και κριτική. Στο δεύτερο ραντεβού ήρθε, είχαμε ένα φραστικό επεισόδιο στην αρχή (εχω παραθεσει το διαλογο τις προαλλες), κάναμε σχετικά καλό σεξ, (χωρίς να τρελαθώ), την πλήρωσα χωρίς να κάνω κάνενα παζάρι και έφυγα. Όταν στο φόρουμ έγραψα ότι "χάνει" από πρόσωπο, η λεγάμενη μου επιτέθηκε με τα άθλια ψέμματα και τις συκοφαντίες που υπάρχουν στο ποστ της τις 31/8 που παρέθεσα αντιθετικά με το σημερινό της. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Cgfucker,ακόμα και δίκιο να έχεις, το χάνεις με την ξεροκεφαλιά που σε διέπει..
Έχεις τσαντιστεί για μαλακίες κατ'εμέ.
Είναι δυνατόν να θές να κάνεις μήνυση, επειδή σε έβρισε; Coolare ρε μεγάλε λίγο...
Τι κάθεσαι και ασχολείσαι ακόμα,δεν μπορώ να καταλάβω.