fainomeno01
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Μήπως με μπερδεύεις με άλλον; Δεν έχουμε ξαναβρεί..
Χακερ ραπερθα ψάξω να βρω την ΙΡ σου
Μην ασχολείσαι ότι σου είπαΜήπως με μπερδεύεις με άλλον; Δεν έχουμε ξαναβρεί..
Με απειλείς συγκεκαλυμμενα? Με απειλείς, ξέρεις εσύ για μένα, ξέρεις τι είμαι, τι μπορώ, η είσαι η είσαι κάποιος από το σαιτ και με απειλείςΑκόμα δεν είναι κάτι επιβεβαιωμένο, άσε να κάτσει η σκόνη και μετά άρχισε να ψάχνεσαι. Επί του παρόντος κράτα το σαν μια πληροφορία σε μια γωνιά του μυαλού σου. Εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σου.
Τι εννοείς μιλάω για ποινικά κακουργήματα ; Γιατί είμαι χειριστική πορνη τι έκανα;; Και τι θα τα κανείς τα scripta Manet μου; Που θα τα πας ; Σε ποιον θα είμαι υπόλογη ; Τι έγινε@Helena - Nayomi με απειλείς και ανοιχτά μιλάς για ποινικά κακουργηματα. Είσαι χειριστική πορνη και όλα αυτά είναι γραπτά τα κρατάω για ότι γίνει από εδώ και πέρα είσαι υπόλογη
Εσυ τι ΟΦΕΛΟΣ έχεις και με πιλατευτείς καί με κατηγορείς όλη τη μερα σήμερα; Τι σόι χειριστικος πόρνος είσαι κει τι θέλεις;@Helena - Nayomi με απειλείς και ανοιχτά μιλάς για ποινικά κακουργηματα. Είσαι χειριστική πορνη και όλα αυτά είναι γραπτά τα κρατάω για ότι γίνει από εδώ και πέρα είσαι υπόλογη
τι αλλο θα διαβασουν τα ματακια μαςΕσυ τι ΟΦΕΛΟΣ έχεις και με πιλατευτείς καί με κατηγορείς όλη τη μερα σήμερα; Τι σόι χειριστικος πόρνος είσαι κει τι θέλεις;
Εγώ υπερασπίζομαι όλους αυτούς που κατηγορείς και βρίζεις όλη μέρα κάθε μέρα. Είμαστε άντρες και αδερφός για αδερφό. Οι κινεδοι ας σε γλύφουν και να σε χαϊδεύουν τα αυτάκια. Έχουμε γυναίκες να αγαπάμε. Εσύ είσαι εταιρα και μόνο γαμησι και φάπαΕσυ τι ΟΦΕΛΟΣ έχεις και με πιλατευτείς καί με κατηγορείς όλη τη μερα σήμερα; Τι σόι χειριστικος πόρνος είσαι κει τι θέλεις;
Ξοσφαλτσα είδα το νήμα πάνω πάνω όταν μπήκα στο σαιτ, κι έριξα μια ματιά κι έπεσα στο ποστ σας αυτό.. εσείς δηλαδή αν καταλάβα καλά τις εκδιδομενες τις χτυπάτε,γιατι αυτο γράψατε.Εγώ υπερασπίζομαι όλους αυτούς που κατηγορείς και βρίζεις όλη μέρα κάθε μέρα. Είμαστε άντρες και αδερφός για αδερφό. Οι κινεδοι ας σε γλύφουν και να σε χαϊδεύουν τα αυτάκια. Έχουμε γυναίκες να αγαπάμε. Εσύ είσαι εταιρα και μόνο γαμησι και φάπα
Αγαπητή μου κάνε στο νήμα σου την δουλίτσα και άσε εδώ να κάνουμε καυλαντα. Αστυνομικές υποθέσεις καταντήσαμε. Το ότι εδώ έχει πει τα κάκιστα για όλους η συνάδελφος σου δεν λες τίποτα. Ήρθες να μου κάνεις υπόδειξη. Διάβασε πιο πάνω τι κακία βγάζει αυτή που λέει θα στη στήσω και θα σε γαμησω. Για εκείνο μούγκα εεεε;;Ξοσφαλτσα είδα το νήμα πάνω πάνω όταν μπήκα στο σαιτ, κι έριξα μια ματιά κι έπεσα στο ποστ σας αυτό.. εσείς δηλαδή αν καταλάβα καλά τις εκδιδομενες τις χτυπάτε,γιατι αυτο γράψατε.
Εύχομαι να ήταν πάνω στα νεύρα σας ότι γραψατε(που και παλι δεν υπάρχει δικαιολογία),γιατί αν το εννοείτε,"δείχνει πρόθεση για προκληση σωματικής βλάβης"
*Η διαμάχη σας με την Έλενα δεν με αφορά και δεν παίρνω μέρος εξου και δεν την σχολιάζω,παρα μόνο την γεμάτη μίσος έκφραση σας αυτή καθαυτή ..
15:30 είχαμε ραντεβού. ποια 60 € έχασες; την ίδια ώρα που είχαμε ραντεβού κσνόνισες και με άλλον; τα λεγομενα σου έχουν μπερδευτει. αφου κανονίσαμε 15:30 μαζι, είχες κανονίσει την ίδια ώρα και με άλλον;Είχαμε ραντεβού στις 15.00 και σου είπα οπωσδήποτε να τηλεφώνησε θα στις 12.00 για επιβεβαίωση κι εσυ πηρες15.00 κι απαιτουσεσ να ερθω 17.00 μωρέ γαμημενε. Ένα αρχιδι θα πάρεις πίσω, γιατί κι εγώ ακύρωσα άλλον γιατί είχες δώσει 10 ευρώ για κλείσιμο date. Παρε ταρχιδια μ κι εσυ δώσε μου τα 60 ευρώ που έχασα από τον άλλον, άντε γαμησου αρχιδα. Δώσε τα 60 ευρώ εσυ που έχασα από τον άλλον και θα σου δώσω τα 10 πίσω. Τι είναι εγώ τσιράκι σου μηδενικό;
προτιμάς να κονομάς 10€ από paysafe χωρίς να κουνηθείς καν..Εγώ δηλαδή θα, παω στα βρωμοστουντιο σας να, δουλεύω 10 ωρο να με γαμανε ότι να ναι? Μαλακα αλήθεια τώρα, με ξερεις εμένα? Με ξέρεις τι άτομο ειμαι τι χαρακτήρας? Κατ αρχάς εγώ με το που θα πάω θα μπουν όλοι φυλακή άρα, εκ των προτέρων κι αυτοί δεν θα με θουν. . Μάλλον δεν με ξέρεις, δεν πειράζει
Τύπε, σχολείο δεν έχεις αύριο νωρίς;Αγαπητή μου κάνε στο νήμα σου την δουλίτσα και άσε εδώ να κάνουμε καυλαντα. Αστυνομικές υποθέσεις καταντήσαμε. Το ότι εδώ έχει πει τα κάκιστα για όλους η συνάδελφος σου δεν λες τίποτα. Ήρθες να μου κάνεις υπόδειξη. Διάβασε πιο πάνω τι κακία βγάζει αυτή που λέει θα στη στήσω και θα σε γαμησω. Για εκείνο μούγκα εεεε;;
...έγραψα ήδη ότι δεν παίρνω μέρος στην κόντρα που έχετε με την Έλενα, γιατί δεν με αφορα(δεν επικροτώ φυσικα τ οτι μονίμως βριζει ..)στην έκφραση σας στάθηκα και μόνο(έχω το δικαίωμα να σχολιάσω κι εκτός νηματος μου νομίζω)Αγαπητή μου κάνε στο νήμα σου την δουλίτσα και άσε εδώ να κάνουμε καυλαντα. Αστυνομικές υποθέσεις καταντήσαμε. Το ότι εδώ έχει πει τα κάκιστα για όλους η συνάδελφος σου δεν λες τίποτα. Ήρθες να μου κάνεις υπόδειξη. Διάβασε πιο πάνω τι κακία βγάζει αυτή που λέει θα στη στήσω και θα σε γαμησω. Για εκείνο μούγκα εεεε;;
Ρε τύπε και 'σύ, δε νομίζεις ότι κούρασες επιτέλους; Εντάξει, το εμπεδώσαμε, θα φωνάζεις 3 χρόνια για το ψωροδεκαρικο που έχασες από δίκη σου μαλακια, να σου το στείλω κάπου να νιώσεις καλύτερα;15:30 είχαμε ραντεβού. ποια 60 € έχασες; την ίδια ώρα που είχαμε ραντεβού κσνόνισες και με άλλον; τα λεγομενα σου έχουν μπερδευτει. αφου κανονίσαμε 15:30 μαζι, είχες κανονίσει την ίδια ώρα και με άλλον;
Τράβα ρε και εσύ αγαπούλη μην σκίσεις κανένα καλσόν. Εξαιτίας κάτι σαν και εσένα κάνουν ότι κάνουνΤύπε, σχολείο δεν έχεις αύριο νωρίς;
Έχεις άγνοια και χώνεσαι χωρίς να γνωρίζεις. Παίξε μπάλα στο νήμα σου δεν ζήτησα διάλογο μαζί σου καλό βράδυ...έγραψα ήδη ότι δεν παίρνω μέρος στην κόντρα που έχετε με την Έλενα, γιατί δεν με αφορα(δεν επικροτώ φυσικα τ οτι μονίμως βριζει ..)στην έκφραση σας στάθηκα και μόνο(έχω το δικαίωμα να σχολιάσω κι εκτός νηματος μου νομίζω)
Τεσπα,δεν θα συνεχίσω τον διάλογό έτσι κι αλλιώς..
Όταν δοκιμάσεις να με ξαναπαραθεσεις καλό θα είναι να μπορείς να μιλήσεις Ελληνικά, κατάλαβες μομολο;Τράβα ρε και εσύ αγαπούλη μην σκίσεις κανένα καλσόν. Εξαιτίας κάτι σαν και εσένα κάνουν ότι κάνουν