Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.393
Ποιο νήμα σβήστηκε?Ποιος είναι ο αντισθενης?
Εγώ είδα ότι σβήστηκε ένα νήμα για αυτόν τον λόγο και γενικά να συζητιέται
Ποιο νήμα σβήστηκε?Ποιος είναι ο αντισθενης?
Εξ όσων γνωρίζω, χωρίς βέβαια να τον ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο, το αφεντικό εδώ.Ποιος είναι ο αντισθενης?
Αδερφέ με όλο το σεβασμό αλλά δεν είναι καθόλου ωραίο αυτό.μη το συνεχίζεις σε παρακαλώ!!θεία Ελενα δεν έχεις 200 ευρώ το μήνα ;; 20 paysafe είναι σιγά
Μήπως το έσβησε μόνη τη ρωτήσατε την πήρατε τηλ?Βλ. το νήμα της Τέας στα μασάζ για παράδειγμα, που εξαφανίστηκε από τη μια μέρα στην άλλη, επειδή δεν θέλησε όπως διάβασα να σκάσει το 200άρι.
Αυτό που έγραψε ο baby face πιο πάνω. Από ότι κατάλαβα δεν ήθελε να τα πληρώσει και τις διέγραψαν το νήμα και το προφιλΠοιο νήμα σβήστηκε?
Εγώ δηλαδή θα, παω στα βρωμοστουντιο σας να, δουλεύω 10 ωρο να με γαμανε ότι να ναι? Μαλακα αλήθεια τώρα, με ξερεις εμένα? Με ξέρεις τι άτομο ειμαι τι χαρακτήρας? Κατ αρχάς εγώ με το που θα πάω θα μπουν όλοι φυλακή άρα, εκ των προτέρων κι αυτοί δεν θα με θουν. . Μάλλον δεν με ξέρεις, δεν πειράζειΑργά ή γρήγορα επειδή κόβει λόρδα θα πάει στα στούντιο. Το στομάχι με 100 ευρώ ανά πόσες μέρες δεν γεμίζει. Εκεί τουλάχιστον αξιοπρεπώς θα αμοίβεται και εμείς θα ικανοποιούμαστε τσάμπα χωρίς πολλά πολλά. Με ένα 30αρι. Εδώ είμαστε θα το δείτε πως θα πάει
Όλες οι άλλες πληρώνουν 200 ευρώ?Ναι από εκεί το είδα αλλά είχε αναφερθεί και από μια ανεξάρτητη
Με όλο το σεβασμό προς εσένα και κανένα προς αυτή. Τα θέλει ο κωλος της. Όταν δεν σέβεται μην περιμένει να τη σεβόμαστε. Εγώ θα ψυχαγωγούμε εδώ σε αυτό το νήμα. Αν ενοχλείσαι βγαλτην από την φάση και προστάτεψε τηνΑδερφέ με όλο το σεβασμό αλλά δεν είναι καθόλου ωραίο αυτό.μη το συνεχίζεις σε παρακαλώ!!
Αν σας χαλάει κάτι αφήστε την κ μην ασχολείστε μαζί της είναι πολύ απλό ρε παιδιά!
Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω Έλενα. Απλά στο έγραψα γιατί βλέπω ότι έχει γίνει ένα σούσουρο και σε περίπτωση που ισχύει ρώτησα τι θα κάνεις?Όλες οι άλλες πληρώνουν 200 ευρώ?
Ακόμα δεν είναι κάτι επιβεβαιωμένο, άσε να κάτσει η σκόνη και μετά άρχισε να ψάχνεσαι. Επί του παρόντος κράτα το σαν μια πληροφορία σε μια γωνιά του μυαλού σου. Εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σου.Όλες οι άλλες πληρώνουν 200 ευρώ?
Το δίκιο είναι κάπου στη μέση!!Με όλο το σεβασμό προς εσένα και κανένα προς αυτή. Τα θέλει ο κωλος της. Όταν δεν σέβεται μην περιμένει να τη σεβόμαστε. Εγώ θα ψυχαγωγούμε εδώ σε αυτό το νήμα. Αν ενοχλείσαι βγαλτην από την φάση και προστάτεψε την
Ποια, ρε, τι λέτε δεν κατανοώΤο δίκιο είναι κάπου στη μέση!!
Σεβαστή η γνώμη κ η άποψη του καθενός!!
Τι έγινε ρε παιδιά, ξέρετε κάτι που δεν ξέρω?Με όλο το σεβασμό προς εσένα και κανένα προς αυτή. Τα θέλει ο κωλος της. Όταν δεν σέβεται μην περιμένει να τη σεβόμαστε. Εγώ θα ψυχαγωγούμε εδώ σε αυτό το νήμα. Αν ενοχλείσαι βγαλτην από την φάση και προστάτεψε την
Εσύ είσαι κι εσύ εδώ εκ των εκπροσώπων?Ακόμα δεν είναι κάτι επιβεβαιωμένο, άσε να κάτσει η σκόνη και μετά άρχισε να ψάχνεσαι. Επί του παρόντος κράτα το σαν μια πληροφορία σε μια γωνιά του μυαλού σου. Εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σου.
Έλενα από την στιγμή που δεν σου έχουν πει κάτι εσενα μην ασχολείσαι. Αν σου πουν και ισχύει το συζητάς τότε.Εσύ είσαι κι εσύ εδώ εκ των εκπροσώπων?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν απάντησε κάνεισ, οι υπόλοιπες θα πληρώσουν, πλήρωσαν, πλήρωσαν, τι θα κάνουν?
Ρε συ , πες μου, σε ποιες, άλλες το είπαν, μιλα ανοιχτά, οι άλλες πλγρωνουν τι εγινε?Έλενα από την στιγμή που δεν σου έχουν πει κάτι εσενα μην ασχολείσαι. Αν σου πουν και ισχύει το συζητάς τότε.
Δεν είναι κανένας εκπροσώπος εδώ. Απλά σου ανεφερα τι διαβάζουμε και αν γίνει κάτι τέτοιο ή σου έχουν πει κάτι τι θα κανεις.
Ποτέ δεν θα ξαναβρεθούμε, οπότε μη στείλεις γιατί θα πάει χαμένη η κάρτα, σου αν έρθω και εισαι συ, οκ? Σεβαστό ας γίνει, μην πεις δεν σου είπαΝα σου στείλω κάρτα ςμπορειε σήμερα;