sprince190
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Σιωπή μωρή καλτακα μου υψώνεις και πνεύμαΌταν δοκιμάσεις να με ξαναπαραθεσεις καλό θα είναι να μπορείς να μιλήσεις Ελληνικά, κατάλαβες μομολο;
Σιωπή μωρή καλτακα μου υψώνεις και πνεύμαΌταν δοκιμάσεις να με ξαναπαραθεσεις καλό θα είναι να μπορείς να μιλήσεις Ελληνικά, κατάλαβες μομολο;
Δεν είναι μόνο το 10€ που έχασα αλλά και η ξενέρα και ο χρόνος για ετοιμασία. Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου να μου επιστρέψεις το 10€. Στείλε με πμ μια paysafe των 10€Ρε τύπε και 'σύ, δε νομίζεις ότι κούρασες επιτέλους; Εντάξει, το εμπεδώσαμε, θα φωνάζεις 3 χρόνια για το ψωροδεκαρικο που έχασες από δίκη σου μαλακια, να σου το στείλω κάπου να νιώσεις καλύτερα;
Πες τα συμφωνώΈπρεπε να πέφτει μπαν κανονικά για τέτοιες καυλαντες αλλά δεν...
Μουνοπανο, επειδή κάτι τέτοια πουστρακια σαν και σένα έχω συναντήσει άπειρα στη ζωή μου σε ενημερώνω ότι οι φάπες που θα τρως σύντομα εκεί έξω θα είναι η καλύτερη λύση.Σιωπή μωρή καλτακα μου υψώνεις και πνεύμα
Για σένα το είπα καθυστερημενεΠες τα συμφωνώ
Όσες φορές και να επαναλάβεις ότι ΛΕΣ ΠΩΣ έγινε 10ευρω δε θα πάρεις πίσω χωρια που όσοι έχουν ένα δράμι μυαλό μπήκαν στο νόημα από την πρώτη ανάρτηση σου.Δεν είναι μόνο το 10€ που έχασα αλλά και η ξενέρα και ο χρόνος για ετοιμασία. Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου να μου επιστρέψεις το 10€. Στείλε με πμ μια paysafe των 10€
Που να στροφάρει το ρημάδι.Για σένα το είπα καθυστερημενε
Παιχτον κι άλλο θα προκοψεις
Θα μου κάνεις αέρα αλλά τώρα για την καυλαντα ανόητε εσύ με σχολίασες για και καλά ότι πλασάρω βία και τώρα θα μου ρίξεις φάπες;;; Χαχαχα ρε μαλακά πραγματικά κάνε πέρα δεν σε βλέπωΜουνοπανο, επειδή κάτι τέτοια πουστρακια σαν και σένα έχω συναντήσει άπειρα στη ζωή μου σε ενημερώνω ότι οι φάπες που θα τρως σύντομα εκεί έξω θα είναι η καλύτερη λύση.
Και με σένα καυλαντα φαππππΓια σένα το είπα καθυστερημενε
Παιχτον κι άλλο θα προκοψεις
Έγραψα κάπου ρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ότι θα σου ρίξω ΕΓΩ φάπες; Πες πως σε περιμένει στη γωνία η ίδια η ζωή να σε γαμησει. ΒΕΒΑΙΑ, για να τα λέμε όλα, έξω από δω είσαι ΚΥΡΙΑ, δε σε παίρνει να κανείς τέτοιες "μαγκιές" όποτε μπορεί απλά να τη γλιτώσεις μες τη μιζέρια σου.Θα μου κάνεις αέρα αλλά τώρα για την καυλαντα ανόητε εσύ με σχολίασες για και καλά ότι πλασάρω βία και τώρα θα μου ρίξεις φάπες;;; Χαχαχα ρε μαλακά πραγματικά κάνε πέρα δεν σε βλέπω
Πραγματικά θα ήθελα να βγω σέντρα με κάποιον από εσάς αλλά δεν πρόκειται να εμφανιστείτε το ξέρω.Έγραψα κάπου ρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ότι θα σου ρίξω ΕΓΩ φάπες; Πες πως σε περιμένει στη γωνία η ίδια η ζωή να σε γαμησει. ΒΕΒΑΙΑ, για να τα λέμε όλα, έξω από δω είσαι ΚΥΡΙΑ, δε σε παίρνει να κανείς τέτοιες "μαγκιές" όποτε μπορεί απλά να τη γλιτώσεις μες τη μιζέρια σου.
Μπράβο τύπε, μεγάλη υπόθεση να ανασκουμπώνεσαι έστω και με τη μέθοδο της κωλοτούμπαςΠραγματικά θα ήθελα να βγω σέντρα με κάποιον από εσάς αλλά δεν πρόκειται να εμφανιστείτε το ξέρω.
Μεχρι και η ίδια η Έλενα κατάλαβε ότι καυλανταω και το γύρισε στην πλάκα στο τέλος.
Στη ζωή είστε τριτοτεταρτπι και ελπίζετε στην αγαπούλα από τα κορίτσια που σας βλέπουν μόνο σαν ευρώ σαπιπκοιλιαδες.
Καμία κωλοτούμπα δεν έκανα. Εγώ είμαι με το μέρος του δικαίου. Όταν δεν σέβεται κάποιος θα κάνω καυλαντα. Εσύ ας πούμε έχεις ψωμί. Μόνο για καυλαντα είσαι. Παιδί της φάπας που λένε. Από κοντά σε κόβω γατάκι από τα λίγα. Θα σε γλεντάω από εδώ και πέρα αραιά πυκνάΜπράβο τύπε, μεγάλη υπόθεση να ανασκουμπώνεσαι έστω και με τη μέθοδο της κωλοτούμπας
Κλωναρακο, εσύ το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να μου κλάσεις τα παπαρια. Άντε να κανείς και το "άγριο αντράκι" ΑΝΩΝΥΜΑ απέναντι σε γυναίκες. Μέχρι εκεί. Αιντε τώρα, σε βαρέθηκα.Καμία κωλοτούμπα δεν έκανα. Εγώ είμαι με το μέρος του δικαίου. Όταν δεν σέβεται κάποιος θα κάνω καυλαντα. Εσύ ας πούμε έχεις ψωμί. Μόνο για καυλαντα είσαι. Παιδί της φάπας που λένε. Από κοντά σε κόβω γατάκι από τα λίγα. Θα σε γλεντάω από εδώ και πέρα αραιά πυκνά
Μην συγχύζεσαι μελάτε σιγά το καλσόν μη το σκίσειςΚλωναρακο, εσύ το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να μου κλάσεις τα παπαρια. Άντε να κανείς και το "άγριο αντράκι" ΑΝΩΝΥΜΑ απέναντι σε γυναίκες. Μέχρι εκεί. Αιντε τώρα, σε βαρέθηκα.
Είσαι μομολος κακο ατομοΠραγματικά θα ήθελα να βγω σέντρα με κάποιον από εσάς αλλά δεν πρόκειται να εμφανιστείτε το ξέρω.
Μεχρι και η ίδια η Έλενα κατάλαβε ότι καυλανταω και το γύρισε στην πλάκα στο τέλος.
Στη ζωή είστε τριτοτεταρτπι και ελπίζετε στην αγαπούλα από τα κορίτσια που σας βλέπουν μόνο σαν ευρώ σαπιπκοιλιαδες.
Ουστ που δεν σέβομαι , καλά κάνω και βρίζω μόνιμως, άκου είσαι με το δικιο αχαχα, ανά είσαι συ με το δικιο θα κρυφτεί το δικιοΚαμία κωλοτούμπα δεν έκανα. Εγώ είμαι με το μέρος του δικαίου. Όταν δεν σέβεται κάποιος θα κάνω καυλαντα. Εσύ ας πούμε έχεις ψωμί. Μόνο για καυλαντα είσαι. Παιδί της φάπας που λένε. Από κοντά σε κόβω γατάκι από τα λίγα. Θα σε γλεντάω από εδώ και πέρα αραιά πυκνά
Το μουνι της πουτανας σου, τολμά έστω ν απλώσεις ψηλά το χεράκι σου έστω για πλάκα, οπωσ λέτε σεις οι χειριστικοι, έχεις πεθάνει και δεν το ξέρεις θα σε σκίσω και μετά θα καλέσω τα μπατσονια να σε μαζέψουν αρχιδι γαμημενοΕγώ υπερασπίζομαι όλους αυτούς που κατηγορείς και βρίζεις όλη μέρα κάθε μέρα. Είμαστε άντρες και αδερφός για αδερφό. Οι κινεδοι ας σε γλύφουν και να σε χαϊδεύουν τα αυτάκια. Έχουμε γυναίκες να αγαπάμε. Εσύ είσαι εταιρα και μόνο γαμησι και φάπα