επειδη λογω αγωνιστικου τενις αλλα και σαν προπονητης ακομη και σημερα ,εχω διαβασει πολυ απο ψυχολογια , θα πω ετσι κατι ας πουμε καθαρα υποκειμενικο δεν ζητω αποδοχη ,αλωστε δεν ειμαι επαγγελματιας ψυχολογος.Ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου φαινεται απο το πωςσυμπεριφερεται στα ζωα αλλα και γενικοτερα στου αδυνατους.Οταν περιεγραφε και ελεγε αυτα ειναι τα παιδια μου μιλωντας για αδεσποτα ατυχα ζωακια που τα μαζεψε απο τα κρυα απο τη πεινα ,σοβαρα τωρα εσεις τι λετε για αυτο τον ανθρωπο ,πως μπορει να μην εχει μια καρδια αγνη μικρου παιδοιυ πως βρηκε τοση αγαπη και στοργη να προσφερει? .Τα υπολοιπα δεν εχουν και πολυ σημασια ,αλωστε μην ξεχναμε πως οι επαγγελματιες στη πραγματικοτητα μεχρι πως προσφερουν θα μπορουσαμε να πουμε ,αφου τοσοι και τοσοι δεν θα ηταν ευκολο να εκτονοθουν σεξουαλικα ,αλωστε δεν ειμαστε ιραν .Οσο για τον εκρηκτικο χαρακτηρα εχετε σκεφτει πως η εκρηξη μπορει να γινεται , επειδη οχι δεν ειναι τρελη ουτε γραφικη και μαλιστα μπορει και να εχει υψηλοτατη σχετικη ευφυια ,σε καποιον τομεα ,η ακομη και γενικη και επειδη καταλαβαινει πολλα και υποψιαζετε απο πριν το δουλεμα κλπ τα παιερνει τι κρανιο και ξεσπα ,βασικα καλυτερα να εχεις εναν ειλεικρινη ανθρωπο που θα σου τα χωσει καταμουτρα παρα ενα παντα χαμογελαστο αλλα πισωπλατο που ειναι ετοιμος να σου τη φερει ανα πασα στιγμη.Ο εκρηκτικος χαρακτηρας αυτο το ταπεραμεντο ειναι που τη κανει πολυ καλη στη συνευρεση οπως διαβαζουμε σε πολλες κριτικες.Ετσι λοιπον οποιος θελει ας κανει το ραντεβου η οχ,ι ενηλικες ειμαστε σε μια λεμε τωρα Δημοκρατικη χωρα τα αλλα δεν εχουν νοημα.Εγω παντως σε ανθρωπο που φερετε το ωραια σε ζωα κακη κουβεντα δεν θα πω ποτε Συγναμην μεγαλο μου βγηκε τελικα ειμαι φλυαρος και στο πληκρτολογιο μαλλον.