Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.318
καβλοκορμαρα!!!
500 μερες??? και τα ζωντανα???Hello guys!!! Θέλω να πάω διακοπές 500 μέρες με σκάφος σε όλη τη Μεσόγειο !!!! Πωπω. Θέλω να πάω διακοπές να κάθομαι ανάσκελα όλη μερα στον ήλιο να κάνω βουτιές από το κατάρτι και να μην κάνω τίποτα. Ωραια ε;;;;
Μαζί κι αυτά φυσικά500 μερες??? και τα ζωντανα???
Γιατί ευνούχους? Αφού το κορίτσι γουστάρει να κάνει σεξ. Προικισμένο πλήρωμα νομίζω θα ήθελε μαζί της ..Και να έχεις πλήρωμα 4 - 5 ευνούχους να σε υπηρετούνε…
δεν γινεται αυτοι που σε υπηρετουν να σε πηδανε. χανεται ο σεβασμος!Γιατί ευνούχους? Αφού το κορίτσι γουστάρει να κάνει σεξ. Προικισμένο πλήρωμα νομίζω θα ήθελε μαζί της ..
Ναι…, ξυπνάει κάθε πρωί και ονειρεύεται καυλωμένους επιβήτορες να την σκίζουν…Γιατί ευνούχους? Αφού το κορίτσι γουστάρει να κάνει σεξ. Προικισμένο πλήρωμα νομίζω θα ήθελε μαζί της ..
παντως εδω βλεπω χειλακια για πολυ γλυψιμο ,ποσο μου αρεσουν τα γλυφιτζουρια.Υ.Γ. Πουκετ για 2-3 μηνες απο Δεκεμβριο μονο εχω να φιλοξενησω , δυστυχως κοτερο δεν ειχα τοσο χρημα ,βεβαια τωρα που ο Αγιος Κουλης αυξησε 30 ευρω το βασικο ισως μαζεψω για κοτερο ..να εισαι καλα μια κουκλα βλεπω, κορμαρα φωτιαHello guys!!! Θέλω να πάω διακοπές 500 μέρες με σκάφος σε όλη τη Μεσόγειο !!!! Πωπω. Θέλω να πάω διακοπές να κάθομαι ανάσκελα όλη μερα στον ήλιο να κάνω βουτιές από το κατάρτι και να μην κάνω τίποτα. Ωραια ε;;;;
Είσαι πάντα πολύ γλυκός!παντως εδω βλεπω χειλακια για πολυ γλυψιμο ,ποσο μου αρεσουν τα γλυφιτζουρια.Υ.Γ. Πουκετ για 2-3 μηνες απο Δεκεμβριο μονο εχω να φιλοξενησω , δυστυχως κοτερο δεν ειχα τοσο χρημα ,βεβαια τωρα που ο Αγιος Κουλης αυξησε 30 ευρω το βασικο ισως μαζεψω για κοτερο ..να εισαι καλα μια κουκλα βλεπω, κορμαρα φωτια
Απίστευτα χειλάκια και κλειτορίδα για πολύ γλυψιμο!!!Hello guys!!! Θέλω να πάω διακοπές 500 μέρες με σκάφος σε όλη τη Μεσόγειο !!!! Πωπω. Θέλω να πάω διακοπές να κάθομαι ανάσκελα όλη μερα στον ήλιο να κάνω βουτιές από το κατάρτι και να μην κάνω τίποτα. Ωραια ε;;
α ρε Ελενα ζωαρα500 μερες??? και τα ζωντανα???
ΧιχιχιΑπίστευτα χειλάκια και κλειτορίδα για πολύ γλυψιμο!!!
θα σε δουμε ποτε??Χιχιχι
90 ευρώ για 2 άτομα παρτουζα χιχιΚαλησπέρα στην παρέα και στην Ελενα.
Μην με φάτε, το ξέρω οτι το γράφει στην υπογραφή της αλλά δεν έχω καταλάβει.
Γράφει 90€/2 τι σημαίνει?
Συγγνώμη και πάλι αν δεν το κατανόησα.