Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.318
Στη Συγγρου παραλίαΠού Ελενίτσα;
Στη Συγγρου παραλίαΠού Ελενίτσα;
Συγγρού με βότσαλα;Στη Συγγρου παραλία
ΝαιΣυγγρού με βότσαλα;
Δεν έχω ιδέα που είναι αυτό...
Απλά γαμεις.. είσαι απόλαυσηΝα ερθω να σε παρω αν ειναι
Παραλία απόμερη η θα παίρνουν και μάτι?Γεια σας, να ενημερώσω ότι τωρα αυτές τος μέρες που έρχεται ζέστη, μπορούμε να κάνουμε και ραντεβού στην παραλία. Όπως και συνοδεία σε κάθε είδους εκδήλωση , φαγητό , έξοδο, γάμους 200 ευρώ
Τέτοια ώρα μόνο ειδικές περιπτώσεις 300 ευρώ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ μέ paysafe card κι έρχομαι ναιΚανεις και τετοια ωρα ραντεβου?
Αν βάλεις λεφτά δέχομαι ότι να ναι, Buber mail αερόστατομόνο τηλέφωνα δέχεσαι σωστά? viber κτλ όχι?
οχι εννοώ για να συνεννοηθούμε πρώτα για το ραντεβού, ώρα ημέρα, μέρος κτλ κτλΑν βάλεις λεφτά δέχομαι ότι να ναι, Buber mail αερόστατο
Τι εννοείς χλμ; 10 000 έχω χλμ μονοΤελικα βαζει κανεις προκαταβολη? Σε καινουργια με τιποτα αλλα εδω το σκεφτομαι... εχει και καποια χιλιομετρα η κοπελα. Εχει και ενα ονομα. Για πειτε...
βαλε ειναι σπαθι το κοριτσι!!!Τελικα βαζει κανεις προκαταβολη? Σε καινουργια με τιποτα αλλα εδω το σκεφτομαι... εχει και καποια χιλιομετρα η κοπελα. Εχει και ενα ονομα. Για πειτε...
Στο στρωσιμο εισαι ακομα δηλαδη... θα κανονισω να παμε σε ανοιχτο δρομο να το ανοιξουμε λιγο...Τι εννοείς χλμ; 10 000 έχω χλμ μονο
κάνε όνειρα μαλάκα, ούτε να το δεις πρόκειται!Στο στρωσιμο εισαι ακομα δηλαδη... θα κανονισω να παμε σε ανοιχτο δρομο να το ανοιξουμε λιγο...
Αρχισαμε...κάνε όνειρα μαλάκα, ούτε να το δεις πρόκειται!
Έπεσες σε ζονγκ φίλε!κάνε όνειρα μαλάκα, ούτε να το δεις πρόκειται!