Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.316
Σε αυτά η Έλενα είναι εγγύηση. Δεν έχει στήσει ποτέ κανέναν. Κι εννοείται ότι δεν έχει φάει ποτέ λεφτά από κανεναν. Η μόνη που μπορείς να εμπιστευτείς σε προκαταβολή. Καμία άλλη!Τελικα βαζει κανεις προκαταβολη? Σε καινουργια με τιποτα αλλα εδω το σκεφτομαι... εχει και καποια χιλιομετρα η κοπελα. Εχει και ενα ονομα. Για πειτε...
Αυτο εχω καταλαβει απ οσο εχω διαβασει το νημα για αυτο και το σκεφτομαι. Και τολμω να πω μου αρεσε που με εβρισεΣε αυτά η Έλενα είναι εγγύηση. Δεν έχει στήσει ποτέ κανέναν. Κι εννοείται ότι δεν έχει φάει ποτέ λεφτά από κανεναν. Η μόνη που μπορείς να εμπιστευτείς σε προκαταβολή. Καμία άλλη!
υπερβολες.....Και ότι θα φάει 5-6 χριστοπαναγίες μέχρι να κλείσει ραντεβού!!!
σε τρωει ο κωλαρινος σου μαντολατε ..δεν σου φτανανε τα προχθεσινα στην αλλη ανεξαρτητηυπερβολες.....
ολα τα ξερεις κουφαλιτσα!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα παντως την Ελενα την παω με 1000!!!!!!!!!σε τρωει ο κωλαρινος σου μαντολατε ..δεν σου φτανανε τα προχθεσινα στην αλλη ανεξαρτητη
προσεχε μην βρεις παλι σε τοιχοολα τα ξερεις κουφαλιτσα!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα παντως την Ελενα την παω με 1000!!!!!!!!!
και την αλλη την ξερω ασε να λεει......ελενα αν εισαι εδω πες οτι με ξερεις να ηρεμησει το φιλαρακι μου ο βαζελος!!!προσεχε μην βρεις παλι σε τοιχο
φαντασου ποσο ναυαγια ειστε καποιοι που πατε και λετε τα νικ νειμ σας τι θα κερδισετε νομιζετε??????και την αλλη την ξερω ασε να λεει......ελενα αν εισαι εδω πες οτι με ξερεις να ηρεμησει το φιλαρακι μου ο βαζελος!!!
ΕΓΩ φιλε μου καλε δεν το λεω...το εχω το ονομα μου στο bou....δεν εχω να κρυφτω η να κρυψω τιποτα!!!!!φαντασου ποσο ναυαγια ειστε καποιοι που πατε και λετε τα νικ νειμ σας τι θα κερδισετε νομιζετε??????
δεν πιστευω να φορας και εσυ μπλουζακι με το νικ οπως εκαναν κανα 2-3 ναυαγια στο παρελθονΕΓΩ φιλε μου καλε δεν το λεω...το εχω το ονομα μου στο bou....δεν εχω να κρυφτω η να κρυψω τιποτα!!!!!
οχι ακομα επιπλεω.....αλλα εχω μπλουζακια με το ονομα μου για την δουλεια.....δεν πιστευω να φορας και εσυ μπλουζακι με το νικ οπως εκαναν κανα 2-3 ναυαγια στο παρελθον
νατο το λαβρακι το τσιμπισα αντε και εις ανωτερα με μπλουζακι να γραφει μαντολατοςακο,
οχι ακομα επιπλεω.....αλλα εχω μπλουζακια με το ονομα μου για την δουλεια.....
αυτο δυσκολο.....αλλα μπορει να σε εχω και πελατη!!!!!!!!!νατο το λαβρακι το τσιμπισα αντε και εις ανωτερα με μπλουζακι να γραφει μαντολατος
ετσι ετσιΝα ρωτήσω κάτι πρακτικό γιατί δεν μου έχει τύχει ως τώρα και δεν ξέρω; Βρίσκεις ένα σημείο πώλησης καρτών paysafe, αγοράζεις μια με το ποσό που θέλει η Έλενα για την συνάντηση μαζί σου και μετά τι; της γράφεις σε μνμ ή της λες μετά στο τηλ. κάποιον αριθμό που γράφει η κάρτα πάνω της;