Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
πόσα ζητάει για παραλία αυτό το ναυάγιο;
100 ! Οποίος θέλει σήμερα που καίει ο τόπος παραλία ας καλέσει άμεσα.πόσα ζητάει για παραλία αυτό το ναυάγιο;
Βουλιαγμένη;100 ! Οποίος θέλει σήμερα που καίει ο τόπος παραλία ας καλέσει άμεσα.
Κάπου ΛαγονησιΒουλιαγμένη;
τις βενζίνες μας τις βάζεις εσύ;Κάπου Λαγονησι
Σιγα μην σου παιρνει και ξαπλωστρα ρε ανθρωπετις βενζίνες μας τις βάζεις εσύ;
νερακι εβαλες στα σκυλακια ετσι??Σήμερα είμαι παραλία και μπορούμε οποίος θέλει και μεσα στην ημέρα μπάνιο βόλτα και σεξ σε παραλία παρτε τηλ οποίος θέλει μετά τις14.00. 100 εουρος
Τι λεςνερακι εβαλες στα σκυλακια ετσι??
ειμαι σιγουρος οτι εβαλες σιγα μην τα αφηνες ετσι!!!!!!!!!!!!Τι λες
ειμαι σιγουρος οτι πηγες να το παιξεις μαστερ τρολλερ αστειατορας.ειμαι σιγουρος οτι εβαλες σιγα μην τα αφηνες ετσι!!!!!!!!!!!!
ειμαι επισης σιγουρος οτι δεν ξερεις που πανε τα 4!!!!ειμαι σιγουρος οτι πηγες να το παιξεις μαστερ τρολλερ αστειατορας.
Σε ποιο ξενοδοχείο θα είσαι Έλενσ15.30 θα είμαι Αγία Παρασκευή οποίος θέλει για ραντεβού με καλεί αυτή την ώρα μόνο όχι πιο μετά για ραντεβού. Δεν θα κάνω κλήση πίσω, δεν έχω κάρτα, και δεν απαντώ μηνύματα, όποτε οποίος θέλει καλεί μόνο 15.30 . Επίσης η τιμή για κει είναι 100 ευρώ ΑΥΣΤΗΡΑ! Ραντεβού μόνο για κει η την ώρα δεν περιμένω
Για αύριο Πέμπτη αν προκύψει κάτι ενδιαφέρομαι.15.30 θα είμαι Αγία Παρασκευή οποίος θέλει για ραντεβού με καλεί αυτή την ώρα μόνο όχι πιο μετά για ραντεβού. Δεν θα κάνω κλήση πίσω, δεν έχω κάρτα, και δεν απαντώ μηνύματα, όποτε οποίος θέλει καλεί μόνο 15.30 . Επίσης η τιμή για κει είναι 100 ευρώ ΑΥΣΤΗΡΑ! Ραντεβού μόνο για κει η την ώρα δεν περιμένω
ε γράψε και μια κριτικήΡαντεβού χθες με την Έλενα... μάγκες μου, πέρασα υπέροχα!
Φίλε μου, έχει καμιά 100ριά κριτικές, τί να προσθέσω εγώ που δεν έχει καταγραφεί ήδη; Αν θεωρείται απαραίτητο για κάποιον άλλο λόγο, τον ακούω..ε γράψε και μια κριτική
, τώρα....!!!!!!..... Ιιιιιι..... Πάρε τηλΓια αύριο Πέμπτη αν προκύψει κάτι ενδιαφέρομαι.
Πάντως σ ευχαριστώ πολύ που ήρθες όμως αν είσαι συ όμως που με είπες ότι μοιάζω 45- 50 και ότι είμαι πολύ μεγάλη για σένα και δεν σου αρέσω, λες και θα μας πιάσεις γκόμενα ξέρω γω, προξενιό για παντρειά χιχι.. καταλαβαίνεις ότι that's it. Όταν σε κάποιον δεν αρέσουμε κσταλαβαινεις. Δεν μου αρέσει να με μειώνουν, δεν υπάρχει καν λόγος Παντως ευχαριστω που ήρθεςΡαντεβού χθες με την Έλενα... μάγκες μου, πέρασα υπέροχα!