obelixoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2008
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ε ναι αυτή είναι μια καλημέρα..Καλημέρα αααααα.....
Ε ναι αυτή είναι μια καλημέρα..Καλημέρα αααααα.....
Μας εξιταρες την φαντασία τώρα με τη θάλασσα Έλενα, ψήθηκα και εγώ τώρα χαχαχαΠάντως υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για θάλασσα
Η αλήθεια είναι δεν έχω κάνει σεξ ποτε σε παραλία βράδυ, εχεις καβατζα που δεν φαινόμαστε? Πιστεύω θα είναι ωραίο να γαμαμε εσένα στη θαλασσα πάντως!Ψήσου συγκλονιστική εμπειρία
ε μα ναι και βέβαια! Λοιπόν οποίος θέλει καλεί , επιλεκτικά, 100 εουρος.Η αλήθεια είναι δεν έχω κάνει σεξ ποτε σε παραλία βράδυ, εχεις καβατζα που δεν φαινόμαστε? Πιστεύω θα είναι ωραίο να γαμαμε εσένα στη θαλασσα πάντως!
Καλημέρα Ελεναρα τα βράδια τι ώρα περίπου σε βολεύει για παραλία? Κατά τις 22.30 π.χ? Ψήθηκα τώρα χεχεχε μα ναι και βέβαια! Λοιπόν οποίος θέλει καλεί , επιλεκτικά, 100 εουρος.
Ναι από 21.30 ας πουμε ναιΚαλημέρα Ελεναρα τα βράδια τι ώρα περίπου σε βολεύει για παραλία? Κατά τις 22.30 π.χ? Ψήθηκα τώρα χεχεχ
Θα την τιμήσουμε τη φάση μαζί συντομα καυλιαρα, να είσαι σίγουρη!!! Καυλα θα ειναι να το κάνω μαζί σου!Ναι από 21.30 ας πουμε ναι
Γειά σου Έλενα σήμερα κατά τις 22.30 παραλία μπορείς?Παιδιά ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!! Οποίος θέλει ας πάρει τηλέφωνο καλύτερα !!!!
Νέι αμε παρε τηλΓειά σου Έλενα σήμερα κατά τις 22.30 παραλία μπορείς?
Τώρα ή σε λίγο θες?Νέι αμε παρε τηλ
σε ποιες παραλιες συχναζεις συνηθως?Ψήσου συγκλονιστική εμπειρία
Ρε τρελιάρηδες μου χρωστάτε χάρηΈλενα δεν έχω δει ποτέ να σε ρωτάνε εδώ μέσα, για σεξ σε ανοιχτό χώρο. Για παράδειγμα σε ερημική παραλία ίσως. Φαντάζομαι θα στο έχουν ζητήσει σε τηλέφωνο ή μήνυμα.
Και βασικά πέρα από τους μπίχλες, τι άλλο κουλό σου έχουν ζητήσει σε τηλέφωνο?
Κι εσείς βρε ζώα, σεξ πάτε να κάνετε, σεβαστείτε λίγο την κοπέλα. Ένα κωλομπάνιο δε σας είναι κόπος.
Χρόνια πολλά και για εχθές Έλενα, εύχομαι ό,τι επιθυμείς, κάποια στιγμή να σου έρθει.