diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
Κι αυτό είναι το δώρο μου για ολους εσάς.
ετσι πρεπει να ειναι ο Αη ΒΑΣΙΛΗς ...ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΣΑΙ
Κι αυτό είναι το δώρο μου για ολους εσάς.
Ε ναι... Σεξυ Santa...ετσι πρεπει να ειναι ο Αη ΒΑΣΙΛΗς ...ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΣΑΙ
Για εμενα τα Χριστουγεννα ,απο το 2005 που έχασα και το πατερα μου καιο έμεινα μονος ,πήγαινα παντα σε καποιο τροπικο μερος ,Μπαλι, Κουβα,και βεβαια,απο το 2009 μονιμια στο πανεμορφο πουκετ ,οπου ειχα μεγάλη παρεα με Ελληνες και οχι μόνο και με σχεση και περνάγαμε τελεια.Τα τελευταια 2 χρόνια, λογω κορονοιου ,αλλά φέτος λόγω οικονομικών χάλια ,δεν πηγα..,καλή ιδέα , μια τοσο όμορφη γυναίκα, θα ηταν ονειρεμένη κατάσταση ..βέβαια για εμένα μετραει πιο πολύ το οτι λατρευει τα αδεσποτάκια που φροντίζει ,αυτο σημαίνει πως υπάρχει εσωτερική ομορφιά αγνό καθαρά κάρμα ,που έχω μάθει το΄σα χρόνια στην Ασία, μακάρι να μπορεί να γίνειΚαλη βδομάδα Χριστουγέννων. Να περάσετε τέλεια!!! Εγώ μπορω να είμαι και η παρτενέρ σας για τη βραδυνη σας εορταστική έξοδο καθ όλη τη διάρκεια των εορτών.
πόσο καύλα είσαι...Κι αυτό είναι το δώρο μου για ολους εσάς.
Και δεν είσαι ο μόνος. Άτιμη ξενιτιά!!!Εαν ημουν Ελλαδα θα την ειχα κλεισει ηδη...
χιχιχι! Πληρώνεις 25 ευρώ PAYSAFE CARD που αγοράζεις απλά σε ένα περίπτερο, για booking, δίνοντας το 16 ψήφιο που γράφει πάνω, σε μένα. Τα υπόλοιπα στο hotel. Χιχι, σας έχω πρήξει, χι χι, γουστάρω. Όποιος δεν πάρει paysafe card δεν πάω.Τι ειναι αυτη η helen μας εχει πρηξει με τα paysayf και τις μαλακιες της!;;!
γεια σου βρε γυναικάρα, έτσι, με τους όρους σουχιχιχι! Πληρώνεις 25 ευρώ PAYSAFE CARD που αγοράζεις απλά σε ένα περίπτερο, για booking, δίνοντας το 16 ψήφιο που γράφει πάνω, σε μένα. Τα υπόλοιπα στο hotel. Χιχι, σας έχω πρήξει, χι χι, γουστάρω. Όποιος δεν πάρει paysafe card δεν πάω.
δεν έιναι κάτι σπουδαίο. Όταν θέλει κάποιος να δει και μία γυναίκα της προκοπής, κάνει κι αυτός κάτι. Δεν είμαστε τσιράκια, έλα δω , έλα κει., έλα την τάδε ώρα, έλα κι άμα δεν είμαι δεν με νοιάζει. Κι εγώ θέλω κάποια πράγματα να νοιώσω καλά. Τώρα, από αυτό φαίνεται και κατά πόσο κιμπάρης κι ωραίος τύπος είναι κανείς. Καταλαβαίνετε τί εννοώ. Τύποι που τους λέω για τα 25 ευρώ κι αρχίζουν δικαιολογίες, τύπου, μα μου... ε πλέον δεν μ ενδιαφέρουν. Πραγματικά, ούτε καν μπαίνω στον κόπο ν ακούσω δικαιολογίες φθηνές, τσίπικες.γεια σου βρε γυναικάρα, έτσι, με τους όρους σου
Κάποιοι στην αρχή κουμπώνονται, γιατί κάποιες κοπέλες ζητούσαν paysafe, έπαιρναν τα χρήματα κι εξαφανίζονταν, οπότε πολλοί λένε ποτέ paysafe μπροστά. Εσύ όμως είσαι άλλο, σε ξέρουν άνθρωποι, και έχεις κάθε λόγο να κρατάς την αξιοπρέπειά σου, να δείχνουμε ένα πρώτο χειροπιαστό ενδιαφέρον. Εγώ σε χαίρομαι πάρα πολύ ου παρακολουθώ πώς φέρεσαι, πώς αγωνίζεσαι για τα δικά σου πράγματα, πώς μοιράζεσαι απολαύσεις. Μαζί σου 1000%.δεν έιναι κάτι σπουδαίο. Όταν θέλει κάποιος να δει και μία γυναίκα της προκοπής, κάνει κι αυτός κάτι. Δεν είμαστε τσιράκια, έλα δω , έλα κει., έλα την τάδε ώρα, έλα κι άμα δεν είμαι δεν με νοιάζει. Κι εγώ θέλω κάποια πράγματα να νοιώσω καλά. Τώρα, από αυτό φαίνεται και κατά πόσο κιμπάρης κι ωραίος τύπος είναι κανείς. Κταλαβαίνέτε τί εννοώ. Τύποι που τους λέω για τα 25 ευρώ κι αρχίζουν δικαιολογίες, τύπου, μα μου... ε πλέον δεν μ ενδιαφέρουν. Άλλωστε τόσο καιρό που το έχω αυτό, οι άνθρωποι που με σέβονται σε αυτό είναι ωραίοι τύποι κι έτσι προχωράμε. Ε....οι υπόλοιποι...μπορούν να πάνε....αλλού.
αααα σ ευχαριστώ πολύ! Πολύ όμορφες κουβέντες. Εντάξει, ξέρω ότι δεν έχω την υπομονή στο τηλέφωνο να γλύφω και να εξηγώ, αλλά έχω μεγάλο πρόβλημα που δε βρίσκω σπίτι, κι έγινε και το δικαστήριο έξωσης και τελική ημερομηνία να φύγω 6 Φλεβάρη. Δυστυχώς, αυτό με κάνει πολύ ευάλωτη και καθόλου υπομονετική να ανέχομαι αυτούς που ενίστανται για την PAYSAFE ή ότι άλλο διότι απλώς είμαι τέρμα στην τσίτα τώρα.Κάποιοι στην αρχή κουμπώνονται, γιατί κάποιες κοπέλες ζητούσαν paysafe, έπαιρναν τα χρήματα κι εξαφανίζονταν, οπότε πολλοί λένε ποτέ paysafe μπροστά. Εσύ όμως είσαι άλλο, σε ξέρουν άνθρωποι, και έχεις κάθε λόγο να κρατάς την αξιοπρέπειά σου, να δείχνουμε ένα πρώτο χειροπιαστό ενδιαφέρον. Εγώ σε χαίρομαι πάρα πολύ ου παρακολουθώ πώς φέρεσαι, πώς αγωνίζεσαι για τα δικά σου πράγματα, πώς μοιράζεσαι απολαύσεις. Μαζί σου 1000%.
να είσαι πάντα καλά και χαρούμενη !!! χαίρομαι που εισαο θετική και δεν φτάνεις στα άκρα, άρα καταλήγεις να είσαι πιο ελεύθερη και σίγουρη επικίνδυνα γοητευτική. θα στείλω άλλη μια και ίσως σε δω κάποτε!Soustas, ευχαριστώ....αφού επιμένεις, την πήρα την κάρτα οκ. Όταν θελήσεις πάρε με τηλέφωνο για ραντεβού!!! Σ ευχαριστώ πολύ!
χιχιχι, είμαι θετική, καλέ όλο κλάψα είμαι χιχι. Δηλαδή τί άκρα να φτάσω; τί εννοείς?να είσαι πάντα καλά και χαρούμενη !!! χαίρομαι που εισαο θετική και δεν φτάνεις στα άκρα, άρα καταλήγεις να είσαι πιο ελεύθερη και σίγουρη επικίνδυνα γοητευτική. θα στείλω άλλη μια και ίσως σε δω κάποτε!
Ως το τέλος του κόσμου βρε που λέει και το άσμα χιχιχιχιχι, είμαι θετική, καλέ όλο κλάψα είμαι χιχι. Δηλαδή τί άκρα να φτάσω; τί εννοείς?
WTF? LOL!εισαο θετική και δεν φτάνεις στα άκρα, άρα καταλήγεις να είσαι πιο ελεύθερη και σίγουρη επικίνδυνα γοητευτική.
WHAT THE SHIT? A LOOSER LAUGHS!WTF? LOL!
να μην εξαπτεσαι και χαλάς την αυρα σου και την εικόνα σου . είσαι πλάσμα καλόψυχο και θερμή σαν ηφαίστειο . Καλές γιορτές με υγεία κ χαρές , αλήθεια κ δύναμη σε όλους .χιχιχι, είμαι θετική, καλέ όλο κλάψα είμαι χιχι. Δηλαδή τί άκρα να φτάσω; τί εννοείς?
Καλα Χριστούγεννα σε όλους παιδιά! Υγεία, ευτυχία κι Επιτυχίες! Πολλά Φιλιά!!!να μην εξαπτεσαι και χαλάς την αυρα σου και την εικόνα σου . είσαι πλάσμα καλόψυχο και θερμή σαν ηφαίστειο . Καλές γιορτές με υγεία κ χαρές , αλήθεια κ δύναμη σε όλους .