Forgivebutnotforget
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 281
- Πόντοι
- 21
Γεια σου Ελενα κουκλαρα
αχχχ σ ευχαριστώ πολύ γλυκέ μου!Γεια σου Ελενα κουκλαρα
Με διώχνουν από το σπίτι αυτό είναι το δικαστήριο για όσους δεν ξέρουν. Δικαστήριο έξωσης γιατί δεν έχουν λεφτά και θέλουν να το πουλήσουν. Ελπίζω να μην αναγκαστώ να πάω, να έχω βρει ως τότε, αρχές Φεβρουαρίου είναι. Δεν θα ήθελα να πάω, να υποστώ αυτό, χωρίς λόγο το βρίσκω κι άδικο και ξεφτίλα για μένα αυτό, δεν μου αξίζει η κατάντια, να με βγάλουν σηκωτοι οι αστυνόμοι και να πάρουν τα σκυλιά ή... Φιλοζωικη... Έτσι με απείλησε ο δικηγόρος τους. Δεν βρίσκω σπίτι, γι αυτό αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν θα ήθελα συνέχεια όμως της κουβέντας επ αυτού. Παρακαλώ, σεβαστείτε το.Καλη χρονια Ελεναρα ομορφη γυναικαρα! Να εχεις μια καλη χρονια ευχομαι με υγεια πανω απο ολα και να τελειωνεις με αυτο το δικαστηριο.
Καλή Χρονιά Έλενα με υγεία , αγάπη και άπλετο φως ! Είσαι πανέμορφος άνθρωπος και τόσο θελκτική γυναίκα ! Όλα θα πάνε καλά!Καλημέρα, Χρονια Πολλα και καλή, όμορφη, χαρούμενη, επιτυχημενη, δημιουργική χρονιά σε όλο τον κόσμο. Ο καθένας να πετύχει τα όνειρα του εύχομαι. Αγάπη κι Ευτυχία!
εσυ πως περασες την πρωτοχρονια ? που πηγες?Γεια σας παιδιά! Πώς περάσατε Χριστούγεννα? πού θα πάτε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς? εύχομαι τα καλύτερα!
Καλή Χρονιά να έχεις Έλενα, και μακάρι να δωθεί καλή λύση στο θέμα του σπιτιού σου !Καλημέρα, Χρονια Πολλα και καλή, όμορφη, χαρούμενη, επιτυχημενη, δημιουργική χρονιά σε όλο τον κόσμο. Ο καθένας να πετύχει τα όνειρα του εύχομαι. Αγάπη κι Ευτυχία!
Καλημέρα!!!! Εγώ πέρασα τέλεια! Πρώτα παρακολούθησα τα πυροτεχνήματα στην Αθήνα, σε ένα μεγάλο κέντρο και μετά πήγαμε σε ένα τέλειο μπαρ στο Κολωνακι. Χθες όμως.... Χιχιχι... Το καλύτερο μου... 3 ώρες πατινάζ... Χιχι, πως είμαι? Θέλω ακόμη πολύ βέβαια...η τσάντα προκαλεί πρόβλημα στην ισορροπία, κανονικά δεν πρέπει τίποτε, αλλά δεν είχα να την αφήσω.εσυ πως περασες την πρωτοχρονια ? που πηγες?
Καλή χρονιά. Άψογη :-)
Πάρα πάρα πολύ καλή!!! Μπράβο!