Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.132
δεν έχω να φάω πάλι κλπ....ορίστε!
ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΣΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΟΣΚΥΛΟ. Στ αρχίδια μ τι λες. εγώ δεν έχω να φάω. ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣΣυγνωμη αλλα μας περνας για χαζους? πουτανα που βγαζει μαυρα λεφτα και υποτιθεται εχει μια Α' πελατεια δεν εχει ουτε να αγορασει ενα ψωμι ?!
Και αν ισχυει αυτο που λες και οντως δεν εχεις λεφτα για ψωμι τοτε σημαινει δεν εχεις ραντεβου και αν δεν εχεις ραντεβου σημαινει οτι κατι τρεχει με σενα.
Μηπως τους βριζεις ολους και αποφευγουν να σε συναντησουν?
Κατι δεν στεκει καλα εδω περα.
Αναμενω επικο βρισιδι. Δεν περιμενω κατι αλλο.
Γιατι για διαλογο....
ελα κεντρο να σε κερασω ενα φαλαφελδεν έχω να φάω πάλι κλπ....ορίστε!
τί έγινε εδώ, νταβατζάκος? απειλούμε? αλήθεια? a ok. Θα δεις. Όποιος με απειελεί έμμεσα ή άμεσα ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ! Ο χειρότερος ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ. Την ΕΒΑΨΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ! Τέλοος η κουβέντα. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ! Κακώς μηδενικό που παίρνεις το βάρος όλου του site σε αυτό που είπ[εςμτώρα. Τη γάμησες μαλάκα σοβαρά σου μιλάω. Δικό σου είναι το site? τη γάμησες και δεν το ξέρεις. σοβαρα! ΝΤΑΒΑΤΖΑΚΟΣ χωρίς να του δώσουν καμία εξουσιοδότηση εδώ. ΤΗ ΓΑΜΗΣΕ3Σ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΜΕΝΑ!Βρε Ελενα , πριν απο κανα 2μηνο που ειχες προβληματα , σε στηριξαμε και ανεβηκες λιγο , αλλα εσυ μετα το γραψες το νημα και αυτα πληρωνονται
Πρεπει να μπαινεις , να εισαι ευγενικη , ασχετα με τον καθε μαλακα, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΟΥ
Ρε συ που την ειδες την απειλη, να μπαινεις στο νημα σου ειπα !!!!!!!τί έγινε εδώ, νταβατζάκος? απειλούμε? αλήθεια? a ok. Θα δεις. Όποιος με απειελεί έμμεσα ή άμεσα ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ! Τέλοος η κουβέντα. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!
ουστ, , κανείς δεν με απειλεί εμένα! το τί θα κάνω είναι δική μου δουλειά, εσύ είσαι νταβατζής που υποδεικνύεις δώ πράγματα χωρίς καν να είναι δικό σου το μαγαζί. πέθανες. Άν θα ήταν δικό σου ίσως και να χες το μδικαίωμα να πεις . ίσως λέω και πάλι. ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ! Παίρνεις το μέρος όλων εδώ και λες σε μένα τί να κάνω μαλάκα? τρελάθηκες? YΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ, σοβαρτά σου λέω. ου τί θα γίνει μαλάκα! Κανείς δεν με απειλεί εμένα και σε ξένο αχυρώνα.Ρε συ που την ειδες την απειλη, να μπαινεις στο νημα σου ειπα !!!!!!!
Ρε συ που την ειδες την απειλη, να μπαινεις στο νημα σου ειπα !!!!!!!
Και εγώ θέλω να μένω στη Βουλιαγμένη μπροστά στη θάλασσα με 1000€ ενοίκιο αλλά αυτό είναι ανέφικτο. Ας ήμαστε λίγο ρεαλιστέςΈχει το θεμα με το σπίτι
Σε αυτό έχεις δίκιοΚαι εγώ θέλω να μένω στη Βουλιαγμένη μπροστά στη θάλασσα με 1000€ ενοίκιο αλλά αυτό είναι ανέφικτο. Ας ήμαστε λίγο ρεαλιστές
Φυσικά κι έχω θέμα στο μυαλό, είμαι πολύ πιο έξυπνη από κάτι άχρηστους σαν κι εσένα, αλλά δεν το κάνω θέμα. Πάρτε να πηδηχτειτε, δεν βοήθησε κανείς σας, στ αρχιδια μου. Σιγά μη σας χρωστάω που με καυλαντιζετε τζάμπε εδώ , έλεος μακακες. Άκου. Όχι στόμα, και κλωτσιές έχω, σιχάματα. Δεν βοηθήσατε 2 μήνες και θέλετε και να σας παίρνω και πίπες. Ουστ αρχιδθαΕντάξει... το κορίτσι εχει θεμα... στο μυαλο... βλεπει παντου εχθρους... για αυτο κ τους βριζει ολους...(σε λιγο κ εμενα...)
Κριμα...
γιατι ειναι κορμαρα...
κ με πολυ καλες υπηρεσιες οπως λενε...
αλλα με τετοιο μυαλο.. κ στομα... ποιος θα διακινδύνευε ραντεβου μαζι της....!!
εάν κάνεις ραντεβού μαζί της θα δεις ότι η κοπέλα είναι σούπερ και δεν έχει καμία σχέση με το πως αντιμετωπίζει όσους την εκνευρίζουν εδώ μέσα...Εντάξει... το κορίτσι εχει θεμα... στο μυαλο... βλεπει παντου εχθρους... για αυτο κ τους βριζει ολους...(σε λιγο κ εμενα...)
Κριμα...
γιατι ειναι κορμαρα...
κ με πολυ καλες υπηρεσιες οπως λενε...
αλλα με τετοιο μυαλο.. κ στομα... ποιος θα διακινδύνευε ραντεβου μαζι της....!!
Α σ ευχαριστώ παρά πολύ, έτσι είναι. Είναι κακοί όλοι τους δεν βοηθάει κάνεις μπρος.εάν κάνεις ραντεβού μαζί της θα δεις ότι η κοπέλα είναι σούπερ και δεν έχει καμία σχέση με το πως αντιμετωπίζει όσους την εκνευρίζουν εδώ μέσα...
Γιατί δεν βάζεις κανά φίλο σου να σχολιάσει πόσο έχεις αδυνατήσει ή να ανεβάσει καμιά φώτο σου από ραντεβού, ώστε να κάνεις επίκληση στο "συναίσθημα" των μελών του forum;Γεια σας! συγνώμη που συμπεριφέρομαι έτσι, είμαι κουρασμένη και απελπισμένη λίγο. Συγνώμη. Eίμαι μόνη μου.