Κουνουπίδι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 885
- Πόντοι
- 361
Εχθές 12 παρα το βράδυ ηταν στο viber
...για να το λες! Εγω παντως τοσα χρονια, τα παρακολουθω απο τις σκιες τα πραγματα κ μολις φετος αρχισα να συμμετεχω. Δν ασχοληθηκα και ουτε προκειται να ασχοληθω με τα διαφορα νταβατζιλικια και τις πουστιες που παιζονται!Απλά πληροφοριακά και μόνον θα σου πω ότι ξέρω και μιλάω για το τι παίζει εδώ μέσα και με ποιούς...
Επειδή μάλλον είμαι μεγαλύτερος από σένα, θα σου πω κάτι και θα το κλείσω. Δυστυχώς η εποχή του αγαπητικού πέρασε ανεπιστρεπτί και περάσαμε στην εποχή του νταβατζή. Μεγάλη διαφορά. Χάος......για να το λες! Εγω παντως τοσα χρονια, τα παρακολουθω απο τις σκιες τα πραγματα κ μολις φετος αρχισα να συμμετεχω. Δν ασχοληθηκα και ουτε προκειται να ασχοληθω με τα διαφορα νταβατζιλικια και τις πουστιες που παιζονται!
Σου έστειλα viber εγω.Γεια σας, δεν έχω κάρτα πολύ να σας γράψω. Μου έδωσε μία μπαλαντέζα ο γείτονας δίπλα, να έχω ρεύμα το βράδυ κι έτσι κάνω κάποιες δουλειές. Σήμερα προσφέρθηκαν 2 άτομα, άγνωστοι που διάβασαν εδώ, να μου δώσουν λίγα λεφτά για τη ΔΕΗ κλπ. Δεν τα δέχτηκα, καθώς πλέον το θεωρώ υποτιμητικό μετά την τόση προσπάθεια να μην έχω ούτε ένα ραντεβού αυτές τις ημέρες. Καλύτερα, ίσως είναι καλύτερα να δω και την αλήθεια σας εδώ. Καλό βράδυ
Υποτιμητικό θα ηταν να τα ζήταγες οχι να στα προσφέρουν. Νιώθεις άσχημα για κάτι που μπορεί να συμβεί στο καθενα μας. Είναι λογικό να στενοχωριεσαι αλλα δε βγαίνει κατι.Γεια σας, δεν έχω κάρτα πολύ να σας γράψω. Μου έδωσε μία μπαλαντέζα ο γείτονας δίπλα, να έχω ρεύμα το βράδυ κι έτσι κάνω κάποιες δουλειές. Σήμερα προσφέρθηκαν 2 άτομα, άγνωστοι που διάβασαν εδώ, να μου δώσουν λίγα λεφτά για τη ΔΕΗ κλπ. Δεν τα δέχτηκα, καθώς πλέον το θεωρώ υποτιμητικό μετά την τόση προσπάθεια να μην έχω ούτε ένα ραντεβού αυτές τις ημέρες. Καλύτερα, ίσως είναι καλύτερα να δω και την αλήθεια σας εδώ. Moυ έμειναν 40 ευρώ να πάρω 1 σακί για τα σκυλάκια και λίγο φαγητό για μένα τις ημέρες που έρχονται. Καλό βράδυ
...η καλυτερη βοηθεια δν ειναι η οικονομικη βοηθεια αλλα το να ξεκινησουν ραντεβου κ να αρχισει η κοπελα να αποκτα παλι την αυτοπεποιθηση της και να νοιωσει ανετα κ σιγουρη ξανα!Υποτιμητικό θα ηταν να τα ζήταγες οχι να στα προσφέρουν. Νιώθεις άσχημα για κάτι που μπορεί να συμβεί στο καθενα μας. Είναι λογικό να στενοχωριεσαι αλλα δε βγαίνει κατι.
Έλενα, στις δύσκολες στιγμές λένε ότι σου μένουν οι πραγματικοί άνθρωποι που σε νοιάζονται.Γεια σας, δεν έχω κάρτα πολύ να σας γράψω. Μου έδωσε μία μπαλαντέζα ο γείτονας δίπλα, να έχω ρεύμα το βράδυ κι έτσι κάνω κάποιες δουλειές. Σήμερα προσφέρθηκαν 2 άτομα, άγνωστοι που διάβασαν εδώ, να μου δώσουν λίγα λεφτά για τη ΔΕΗ κλπ. Δεν τα δέχτηκα, καθώς πλέον το θεωρώ υποτιμητικό μετά την τόση προσπάθεια να μην έχω ούτε ένα ραντεβού αυτές τις ημέρες. Καλύτερα, ίσως είναι καλύτερα να δω και την αλήθεια σας εδώ. Moυ έμειναν 40 ευρώ από αυτά που βάλατε paysafe, να πάρω 1 σακί για τα σκυλάκια και λίγο φαγητό για μένα τις ημέρες που έρχονται. Καλό βράδυ
Οντίν μην παίρνεις κάρτα, μου πήρε το κουνουπίδι, ευχαριστώ πολύ. Αν θες μπορείς να μου στείλεις τρόφιμα χιχι. Παιδιά, με κάρτα δεν θα έχω ίντερνετ για viber. Όταν έρθε το ρεύμα, άρα και το τηλέφωνο, ίσως βάλω. Επίσης δεν είμαι σε θέση να μιλάω πολύ με κόσμο, ίσα που γράφω, παρακαλώ σεβαστείτε το, έχω άσχημες τάσεις τις 2 ημέρες, καταλαβαίνετε, αν δεν είχα τα σκυλάκια μου..... Δεν αντέχω καυλάντα, δεν αντέχω φωνές, ομιλίες, τίποτα. . Όποιος θέλεις ας πάρει τηλ για ραντεβού. Λοιπόν Καλό βράδυ δεν θα ξαναγράψω εδώ τουλάχιστον απ΄ψε , δεν έχω μονάδες....η καλυτερη βοηθεια δν ειναι η οικονομικη βοηθεια αλλα το να ξεκινησουν ραντεβου κ να αρχισει η κοπελα να αποκτα παλι την αυτοπεποιθηση της και να νοιωσει ανετα κ σιγουρη ξανα!
ΥΓ. @Helena - Nayomi ανοιξε το Viber!
Ρε hany, ΧΥΤΡΑ , πατατες γιαχνι εχει μεσα το κεφαλι σου ?στειλε μου με π.μ. εδω καμια paysafe και ασε τα λογια εσυ ! αντε και γρηγορα !
Κλήση στο κινητό. Viber δεν έχει δει ακόμαεπικοινωνια μεσω viber?
Φρέσκο είναι ρε παίχτη?Ραντεβού με το υπερόπλο...
απόλαυσες;Ραντεβού με το υπερόπλο...