KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.814
- Πόντοι
- 6.166
θα παμε παραλια σημερα ;
θα παμε παραλια σημερα ;
...ετσι κ αλλιως τον τελευταιο χρονο που αποφασισα να γραφω, εχω ανεβασει κριτικες για οποια εχω βρεθει, οποτε αν βρεθω κ με Ελενα θα ανεβασω!Ασε τι θα γραψουν οι αλλοι τρελιαρη,βλεπε αυτα που γραφεις εσυ,που τα γραφεις και ωραια. Α και που'σαι,μολις ερθεις Αθηνα,κανονισου,θα ηθελα να διαβασω την εμπειρια σου.
Αδελφέ συμφωνώ απόλυτα σε ότι γράφεις κ αλλού που βλέπω αξιόπιστος...ετσι κ αλλιως τον τελευταιο χρονο που αποφασισα να γραφω, εχω ανεβασει κριτικες για οποια εχω βρεθει, οποτε αν βρεθω κ με Ελενα θα ανεβασω!
Διαφωνεις με οσα αναφερω παραπανω ή γενικως??!?!
ωραια τα λες.εχω παρει 2 φορες.τη μια εφαγα βρισιμο γιατι ζητησα να κλεισουμε την επομενη.αφου της εδωσα καποιο δικιο πηρα την επομενη για ιδια μερα.παλι βρισιμο εφαγα.στα ραντεβου που κανετε στον μηνα βαλτε το ενα με την Ελενα.
Τυπαρα κουνουπίδι την τελευταία συνταγή του Πετρετζίκη την διάβασες;Μου ρθε ειδοποίηση οτι άνοιξε viber. Εννοείται πως έστειλα..
Βιγκαν γυρο με εμενα ναι. Και τα κουνουπιδια εχουν ψυχηΤυπαρα κουνουπίδι την τελευταία συνταγή του Πετρετζίκη την διάβασες;
Απάντησε;Ζει;Μου ρθε ειδοποίηση οτι άνοιξε viber. Εννοείται πως έστειλα..
Ε δε το είδε αλλιως θα πεσει τηλέφωνο. Αλλα το χω εγω φετίχ θέλω πρώτα να μιλαω με viber.Απάντησε;Ζει;
Ρε φίλε δεν έχει ρεύμα η κοπέλα πως θα έχει κινητό;Πρέπει άμεσα να βρει 400 ευρώ να πληρώσει να της το ξανασυνδεσουν.Ε δε το είδε αλλιως θα πεσει τηλέφωνο. Αλλα το χω εγω φετίχ θέλω πρώτα να μιλαω με viber.
Τηλέφωνο σηκώνει;;;Φιλε το εκανε μετα. Εντάξει περνάει δύσκολα καταλαβαίνω αλλα να τη βοηθήσουμε με τα ραντεβού αν ειναι και αξίζει. Αντι να κανουμε μια καταδρομικη αξίζει η κοπέλα τη δοκιμή κορμαρα εχει.
Δε μπορώ να παρω τηλέφωνο εύκολα. Εκτος απ τη δουλειά εχω και κατι αλλοΤηλέφωνο σηκώνει;;;
κ εχω καιρο να παω προς λαγονησι ευκαιρια λοιπονΦιλε το εκανε μετα. Εντάξει περνάει δύσκολα καταλαβαίνω αλλα να τη βοηθήσουμε με τα ραντεβού αν ειναι και αξίζει. Αντι να κανουμε μια καταδρομικη αξίζει η κοπέλα τη δοκιμή κορμαρα εχει.
Το κατάλαβα αδερφέΔε μπορώ να παρω τηλέφωνο εύκολα. Εκτος απ τη δουλειά εχω και κατι αλλο