nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.569
- Πόντοι
- 456
Για τις υπηρεσιες της δεν εχει κανενας παραπονο για τον χαρακτηρα της ομως αρκετοι.
ΠυρκαυλοςΠυραυλος η γυναικα....
Στο υπερφουλλλλλ...δεν υπαρχειαπόλαυσες;
Ρε φίλε μόλις ήμουν με την κοπέλα...δεν έχω κανένα παράπονο προσωπικά...έφυγα με χαμόγελο ως τα αυτιαΓια τις υπηρεσιες της δεν εχει κανενας παραπονο για τον χαρακτηρα της ομως αρκετοι.
Σε ποιο χοτέλι παιχταρά;;;Σπαρταραει... σημερινό φίλε κουνουπιδι
Πρίαμος μεταμόρφωση φίλε αρκούδα...Σε ποιο χοτέλι παιχταρά;;;
Ανεβηκε τοσο ψηλα η Ναομι?Πρίαμος μεταμόρφωση φίλε αρκούδα...
Η ίδια είχε πει νομίζω πως αν πληρωθεί η βενζίνη πάει κι αλλού!Ανεβηκε τοσο ψηλα η Ναομι?
Και από πάνω παρά ανεβηκεΑνεβηκε τοσο ψηλα η Ναομι?
Δηλαδή, πάει μέχρι το κέντρο;Η ίδια είχε πει νομίζω πως αν πληρωθεί η βενζίνη πάει κι αλλού!
Εμενα δεν μου ζήτησε κάτι έξτρα...μπορεί να είχε άλλη εκκρεμότητα εκεί κοντά και να την βολεύε...Η ίδια είχε πει νομίζω πως αν πληρωθεί η βενζίνη πάει κι αλλού!
Δεν ξέρω αδερφέ, αν θυμάμαι καλά, είχε γράψει πως το κέντρο το αποφεύγει γιατί δε θέλει να συναντά τις άλλες. Πάρ'τη τηλ.Δηλαδή, πάει μέχρι το κέντρο;
Νταξ!! Από Καλυβίων-Μαρκοπούλου μια Αττική οδός ήταν!!!Εμενα δεν μου ζήτησε κάτι έξτρα...μπορεί να είχε άλλη εκκρεμότητα εκεί κοντά και να την βολεύε...
Έστειλες 25άρα paysafe και τα υπόλοιπα κασέρι;;; Πόση ώρα;;; 1/h, 2εκτονώσεις 90/ ευραίους;;;Λοιπόν δεν ξέρω γιατί δεν ανέβηκε η κριτική μου...θα τα γράψω εδώ ώστε οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν γιατί ειλικρινά άμα δεν την γαμησετε πολύ απλά εσείς χάνετε...έχουμε και λέμε...τικ- τικ πόρτα...
Μένω παγωτο-μαλακας...η κοπέλα φοβήθηκε ότι θα την έδιωχνα...αμ δε...σιγά μην σε διώξω...είναι μουναρα- μουναρα... υπερπαραγωγή.....Χειλαρες...
Μπλα μπλα και όσο την βλέπω παρατηρώ πόσο πιο μουναρα είναι και ξεχειλίζουν οι βυζάρες... ασφυκτιούν εκεί μέσα και μαζί με αυτές έχω αρχίσει να παίρνω την ανιούσα στο παντελόνι μου..ξεκινάει πιπα-ρα...πολύ καλή φουλ καυλωτικη τα αρχιδια τα είχε μουλιασει.....εγώ να απολαμβάνω και να χώνω δάχτυλα παντού...η καύλα έχει αρχίσει να βαράει κόκκινο,τον χώνω στις βυζάρες της,και αυτή να παίζει το πανέμορφο μουνακι της..
....λέω λάστιχο...το κουμπώνει με το στόμα το μανάρι μου..respect...
Ιεραποστολικό,doggy anal κατάθεση στο στόμα...έτσι έληξε ο πρώτος γύρος...
Μπανάκι και οι δύο να ανακτήσω δυνάμεις.. πίπα και ξανά όρθιος. ... Reverse cow σε anal...το κωλοτρυπιδι στενό και η πουτσα να υποφέρει από την καύλα...συνεχίσαμε στα όρθια . .όπου ήρθε το τέλος πάλι στο όμορφο αυτό στοματακι. ....καυλωσα που τα θυμήθηκα γεια σας...
Ναι έστειλα την 25 άρα....τα υπόλοιπα 75 χέρι...μαζί με αναλ που χρεώνει +10...δεν κοιτάει ρολόι να ξέρεις....λίγο παραπάνω από 1 ώρα..Έστειλες 25άρα paysafe και τα υπόλοιπα κασέρι;;; Πόση ώρα;;; 1/h, 2εκτονώσεις 90/ ευραίους;;;
Το συν 10 ήταν μέσα στο 75 ...100 ευρώ για μια ώρα 2 εκτονώσεις μαζί με αναλ...Ναι έστειλα την 25 άρα....τα υπόλοιπα 75 χέρι...μαζί με αναλ που χρεώνει +10...δεν κοιτάει ρολόι να ξέρεις....λίγο παραπάνω από 1 ώρα..
Χωρις αναλ 90 νε αναλ 100.εγω αύριο εχω να παω στη γιατρίναΈστειλες 25άρα paysafe και τα υπόλοιπα κασέρι;;; Πόση ώρα;;; 1/h, 2εκτονώσεις 90/ ευραίους;;;