Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Οποίος θέλει να πηδήξει το πουρό , μου δίνει εμένα τη προκαταβολή κ του κανονίζω εγω τα ραντεβου
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τύπε..Μα τι εκανα ρε παιδιά για να εχω αυτην την αντιμετώπιση?
Α ευχαριστώ πολύ. Πως κι αυτή η αλλαγή στάσης απέναντι μου?Πέρα από το κράξιμο όμως,να πούμε και μερικά καλά...
Από παλιά μέλη στο κουρμπέτι, η Έλενα με τις προκαταβολές,κ.λ.π. έχει αποδειχθεί αξιόπιστη,επίσης από τα ίδια μέλη,
ιδρώνει τη φανέλα..
Επίσης ανεβάζει φωτογραφίες,ακόμη και βίντεο, που είναι πρόσφατα,σε αντίθεση με άλλες που παίζουν μπάλα εδώ μέσα με τις ίδιες φωτογραφίες επί χρόνια ολόκληρα ή άλλες με φωτογραφίες που είναι τίγκα στο photoshop..
Υπερβολικό σε βρίσκω… Η κοπέλα επιτίθεται (με άσχημο τρόπο δυστυχώς) όταν της μιλάνε άσχημα… Αν δεν μιλάτε άσχημα τότε δεν ενοχλεί κανέναν!!!@ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ σε 3...2...1...ετοιμασου κι εσυ για γαμωσταυριδι!!
Ποτε θα καταλάβετε μερικοί;;
Η τυπισσα δε γουστάρει ουτε τα αντερα της!!!
και όταν δεν της μιλάνε άσχημα, πίστεψε με!Υπερβολικό σε βρίσκω… Η κοπέλα επιτίθεται (με άσχημο τρόπο δυστυχώς) όταν της μιλάνε άσχημα… Αν δεν μιλάτε άσχημα τότε δεν ενοχλεί κανέναν!!!
Σε πιστεύω. Απλά είπα ότι έχω δει… Δυστυχώς δεν παρακολουθώ 100% το νημα…και όταν δεν της μιλάνε άσχημα, πίστεψε με!
παρόλαυτα δεν έχει κοροϊδέψει κανέναν ούτε έχει κλέψει που αναφέρθηκε παραπάνω, αυτά είναι χαζομάρεςΣε πιστεύω. Απλά είπα ότι έχω δει… Δυστυχώς δεν παρακολουθώ 100% το νημα…
Από εμφάνιση φαίνεται πολύ δυνατή… Θα γίνει μια δοκιμή για να την δω και από κοντά…παρόλαυτα δεν έχει κοροϊδέψει κανέναν ούτε έχει κλέψει που αναφέρθηκε παραπάνω, αυτά είναι χαζομάρες
Τα ίδια και με μένα. Να φανταστείς ότι εγώ δεν την πήρα καν τηλέφωνο για ραντεβού, απλά είχα προσφερθεί να την βοηθήσω για το αυτ/τό της. Κάποια στιγμή έκανα ένα σχόλιο σε άλλο νήμα και πετάχτηκε σαν την πούτσα στέλνοντας μου ένα πμ και με στόλιζε. Δείξτε κατανόηση, η κοπέλα καίει diesel...Την έχω παρει τηλεφωνο 3 φορές, σε απόσταση περιπου 6 μηνών. Πριν πααααρα πολυ καιρό. Της μίλησα πολυ ευγενικά και προσπαθησα να κλείσω ραντεβού για την επόμενη μέρα για να μην υπάρχει προβλημα. Έχω παει με παρα πολλες call και όλες έχουν πει τα καλυτερα λόγια για εμενα και την ευγενεια που με διεπει όταν τις προσεγγιζω μέχρι να κλείσω ραντεβού. Την πρωτη φορα, επειδή δεν την βόλευε η ώρα, με σκυλοεβρισε με τα κλασσικά κοσμικά της επιθετα. Την επόμενη φορά το ίδιο και την τρίτη φορά με είπε και Αλβανό (χωρίς να έχω θέμα με τους Αλβανους)!!!
ΧΑΧΑΧΑΧ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΥΠΙΣΣΑ!! Τα ίδια που λέω εγώ τα λένε και το 90% εδώ μέσα γι'αυτή. Όσο και να προσπαθησει κάποιος βρίσκει τοίχο.... (Εγώ εννοείται δεν ξαναπροσπάθησα).
@Odin_ δεν τίθεται θέμα δράσης αντίδρασης, είναι απλά τρελεγκο!
@alpula δεν είναι κλέφτρα και τιμάει τα λεφτά του πελατη.... όταν καταφέρει να κλείσει ραντεβού. Όποτε ανοίξει το κινητό της.... και ΑΝ έχει όρεξη... και ΑΝ της βολευει η ώρα...!
Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στάσης.Α ευχαριστώ πολύ. Πως κι αυτή η αλλαγή στάσης απέναντι μου?
πιασιμο απο τη κοτσιδα και φουλ κωλοτρυπιδιασμα!!!1Instagram. helenanayomi.
Ελενα ποιο ειναι αυτο το τραγουδι ; Ειναι καινουριο ;Instagram. helenanayomi.
Αααα μ αρέσει πάρα πολύ, έχει πλάκα και με το βιντεακι ταιριάζει. Είναι παλιό ρε συ, το ξέρετε. Θα ήθελα παρακαλώ πολύ να κάνετε κατάσταση για το θέμα που λέγαμε, όποιος ξέρει. Μη λέμε περισσότερα.Ελενα ποιο ειναι αυτο το τραγουδι ; Ειναι καινουριο ;