Το
Αν και με σένα δεν θέλω ν ανοίξω κουβέντα, μιας κι αναφέρετε όλοι εδώ για ταξιτζήδες, αλβανούς, θεσσαλονικιους. Α Ν και δεν γουστάρω να λέω δημόσια τι μου έχει συμβεί, ριαλιτι καταστάσεις ψάξτε αλλού,. Έχω καθε δικαίωμα να θέλω και να μην θέλω κάποιους και είναι αναφαίρετο. Στο παρελθόν πάρα λίγο να με βιάσει και να με σκοτώσει Αλβανός ταξιτζής, ενω με εκλεψε γενικά έχω παρά πολυ άσχημες εμπειρίες με δαύτους και δεν γουστάρω να τους ξέρω, πόσο μάλλον να με πηδανε.! Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον βιασμό ψυχής και τι λόγος σας πέφτει νταήδες. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΔΕΝ ΘΈΛΩ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να "θεραπευτεί" η με το στανιο ν αντιστραφεί αυτό. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΩ, δεν τους θέλω και δεν πρόκειται ν αλλαξει. Το 2011, παραλίγο να με μαχαιρώσει νταβάς Θεσσαλονικιος ενώ με κλέψανε τζάμπατζηδες σαλονικιοι. Δεν θελω επαφές και δεν μ ενδιαφέρουν. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε με τσουβάλιασμα. Στις κόρες σας θα σας άρεσαν να τα κάνουν αυτά? Νταηλίκι στο μουνι μας? Επισης έχετε ξεκολωθει να βάζετε Πακιστανους να παίρνουν τηλ για ραντεβου. Το μόνο που έχω να πω είναι, εύχομαι να τα βρείτε μπροστά σας" ανώτεροι" που το παίζετε η στις κόρες σας να κάνουν το ίδιο, κι έπειτα θα καταλάβετε. Κι αν κατάφεραν 1 φορά να πηδηξουν ταξιτζήδες Αλβανοί, σαλονικιοι, γιατί δεν τους κατάλαβα, αυτό δεν θα ξαναγίνει, γούστο και καπέλο μου και νουθεσιες για τσουβάλιασμα στον εαυτό σας. Δεν θ ανεχτώ τους ανώτερους θεραπευτές του μπου να μου λένε για τσουβάλιασμα. Φυσικά όμως αυτά ισχύουν και για καθίκια από την Ελλάδα που είναι το ίδιο οκ? Προσπάθησα να θεραλευτω από αυτό το μίσος κι απέχθεια μου και δεν γίνεται, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, δεν χρειάζομαι μέντορες που θέλουν να γαμησουν εδώ να μας κουνάνε το δάχτυλο. Πόσο αξιοθρηνητοι είστε που γελάτε με τον πόνο του άλλου, ενω κρύβεστε καθικια πίσω από τη φαινομενικά δήθεν ανωτερότητα σας, ότι δεν είστε ρατσιστές η ότι δεν σας πειράζουν κάποιοι που είναι κάπως αλλιώς, ενώ αν σας τους φέρουν να σας γαμησουν θα πεθάνετε πριν την ώρα σας. Πόσο αχρειοι, χείριστοι όλων είστε δηθεναδες. Κουμάντο στο μουνι σας. Το ότι μιλάω ευγενικά εδώ τελευταία, δεν σημαινει ανέχομαι. Θυμηθείτε πως συμπεριφέρονται οι μαφιόζοι.