Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.735
Πρώτα με γαματε και μετά λέτε αι λοβ γιου. Όπως αυτοί που βαρανε τις γυναίκες τους κι έπειτα τις φιλάνε και λες συγνώμη σ αγαπώΑϊ λοβ γιου μωρη καριολα!
Πρώτα με γαματε και μετά λέτε αι λοβ γιου. Όπως αυτοί που βαρανε τις γυναίκες τους κι έπειτα τις φιλάνε και λες συγνώμη σ αγαπώΑϊ λοβ γιου μωρη καριολα!
εγω ελεναρα σε καταλαβαινω, με τους αλβανους δεν εχω θεματα, τα καλυτερα σουβλακια κανουν και με κερνανε και ντραγκς, αλλα οι ταριφες και οι επαρχιωτες ειναι οτι χειροτερο τα μουνοπανα, αν σε ξαναπειραξουν να τους κοψεις το πουτσο με τα δοντια, να σε θυμουνται μια ζωη
Ναι ξεκάθαρα. Κι αυτούς δεν τους θέλω μη νομίζετε, παρα πολύς κόσμος τρώει μπαν, συμπεριφέρονται χειριστα χωρίς σεβασμό. Μωρέ κι από Κηφισιά και Εκάλη. Σιγά, τι νομιζετε ολοι αυτοί είναι οκ? Απλώς λόγω βιωματος δεν μπορώ με τη γείτονα χώρα, τι να κάνουμε θα πάω τρελοκομείο επειδή θέλουν να με γαμησουν οι Αλβανοί δηλαδή? Λέμε με βίασε σχεδόν και με έκλεψε Αλβανός με ταξί, τι πρέπει να κανω δηλ, έτσι νοιώθω έτσι κάνω. Έβαλε το πεος του σχεδόν μέσα με βία, αλλά τα κατάφερα και τον εσπρωξα. Τώρα μου έρχονται αυτά στο μυαλό και δεν μπορώ, θέλω να κάνω εμετο. Τον ήξερα κιόλας. Τους άλλους από εδω οποίοι είναι μουνακια τρώνε και βέβαια μπαν. Ουυυυ πολύς κοσμος που είναι κουμασια.εγω ελεναρα σε καταλαβαινω, με τους αλβανους δεν εχω θεματα, τα καλυτερα σουβλακια κανουν και με κερνανε και ντραγκς, αλλα οι ταριφες και οι επαρχιωτες ειναι οτι χειροτερο τα μουνοπανα, αν σε ξαναπειραξουν να τους κοψεις το πουτσο με τα δοντια, να σε θυμουνται μια ζωη
ολο μπλοκ μπλοκ και βρισιες εισαι καβλαρα μου!εμεις να γαμησουμε τη κωλαρα σου θελουμε....πως θα γινει αυτο;τι βαζεις αγγελιες τοτε!Λοιπό, το κουράσαμε το θέμα. Τέλος αυτό. Μην το ξανασυζητατε, τέλος, παρακαλω πολύ.
Γιατί πήρατε τηλ και σας είπα όχι? Θα πάρετε μια κάρτα 25 ευρώ paysafe η αν έχετε paypal 39 euro, ανω των 30 και να βρεθούμε. Αν με κοροϊδεύετε συνέχεια πως να κάνω ραντεβουολο μπλοκ μπλοκ και βρισιες εισαι καβλαρα μου!εμεις να γαμησουμε τη κωλαρα σου θελουμε....πως θα γινει αυτο;τι βαζεις αγγελιες τοτε!
δε σε κοροιδευω καθολου.στο insta σου εστειλα κι αμεσως εφαγα μπλοκ και να στο πω αλλιως στελνεις βιντεο μας καρακαβλωνεις και μετα....θα προτιμουσα να με βριζεις απο κοντα!!!!χαχαΓιατί πήρατε τηλ και σας είπα όχι? Θα πάρετε μια κάρτα 25 ευρώ paysafe η αν έχετε paypal 39 euro, ανω των 30 και να βρεθούμε. Αν με κοροϊδεύετε συνέχεια πως να κάνω ραντεβου
Ποιος είσαι δεν ξέρω, πότε έγινε σκηνικό, αναλυτικάδε σε κοροιδευω καθολου.στο insta σου εστειλα κι αμεσως εφαγα μπλοκ και να στο πω αλλιως στελνεις βιντεο μας καρακαβλωνεις και μετα....θα προτιμουσα να με βριζεις απο κοντα!!!!χαχα
δεν απαντησες καν!οχι οχι δεν εγινε κανενα σκηνικο...σου εστειλα για τη κορμαρα σου και οτι θα τα πουμε συντομα και τπτ...δε σε βρισκω δεν υπαρχεις..
Έπεσε το προφίλ της και έκανε καινούργιο… Δεν σε μπλόκαρε!οχι οχι δεν εγινε κανενα σκηνικο...σου εστειλα για τη κορμαρα σου και οτι θα τα πουμε συντομα και τπτ...δε σε βρισκω δεν υπαρχεις..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν απαντησες καν!
Τότε γιατί λες έβρισα. Λοιπόν μου το κλείσανεε τα παπαρια, διότι.. Δεν ξέρω. Ίσως έκανε κάποιος αναφορά, ίσως τα γυμνά.θα προσέξω Τωρα τι βάζω. Έφτιαξα άλλο με κάτω παύλα.οχι οχι δεν εγινε κανενα σκηνικο...σου εστειλα για τη κορμαρα σου και οτι θα τα πουμε συντομα και τπτ...δε σε βρισκω δεν υπαρχεις..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν απαντησες καν!
στο εκλεισαν γιατι ανεβαζεις γυμνεςΤότε γιατί λες έβρισα. Λοιπόν μου το κλείστε τα παπαρια, διότι.. Δεν ξέρω. Έφτιαξα άλλο με κάτω παύλα.
Αφού βάζω πιξελς, παντουστο εκλεισαν γιατι ανεβαζεις γυμνες
καλα δεν εκανα επιστημονικη αναλυση των βιντεο, περαστικος ημουν και ειδα βυζια χυμα. Καποιος ρουφιανος σε εκανε ριπορτΑφού βάζω πιξελς, παντου
Ναι αυτό έγινε γιατί ζηλευουθ τ αρχιδια χιχι. Ρουφ... Γιατί δεν βάζουν κι αυτοί το κορμί τους γυμνό?καλα δεν εκανα επιστημονικη αναλυση των βιντεο, περαστικος ημουν και ειδα βυζια χυμα. Καποιος ρουφιανος σε εκανε ριπορτ
Υπάρχουν τόσα προφίλ γεμάτα με βυζιά και κώλους κλπ και δεν κατεβαίνουν. Μονό της Έλενας τους πείραξε…καλα δεν εκανα επιστημονικη αναλυση των βιντεο, περαστικος ημουν και ειδα βυζια χυμα. Καποιος ρουφιανος σε εκανε ριπορτ
Ναι πεστα, και φορά παρτίδα, εγώ βάζω πιξελς παντου. Ξέρω ποιοι τα κάνουν, κάποιοι που ζηλεύουν νταβαδες και θέλουν να δουλεύω γι αυτους. Αλλά εγώ θα ξαναφτιάχνω.Υπάρχουν τόσα προφίλ γεμάτα με βυζιά και κώλους κλπ και δεν κατεβαίνουν. Μονό της Έλενας τους πείραξε…
Ναι αυτό έγινε γιατί ζηλευουθ τ αρχιδια χιχι. Ρουφ... Γιατί δεν βάζουν κι αυτοί το κορμί τους γυμνό?
εχει διαφορά το σεξυ με το γυμνο. Τα προφιλ γεματα κωλους και βυζια φορανε ενα υποτυπωδες μαγιωΥπάρχουν τόσα προφίλ γεμάτα με βυζιά και κώλους κλπ και δεν κατεβαίνουν. Μονό της Έλενας τους πείραξε…
καλα δεν εκανα επιστημονικη αναλυση των βιντεο, περαστικος ημουν και ειδα βυζια χυμα. Καποιος ρουφιανος σε εκανε ριπορτ
Οι πουστάρες τα κάνουν αυτά. Άμα ο άντρας βάζει ψωλή στον κώλο...καλα δεν εκανα επιστημονικη αναλυση των βιντεο, περαστικος ημουν και ειδα βυζια χυμα. Καποιος ρουφιανος σε εκανε ριπορτ