Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.535
Στο fanz.grΠου μπορω να βρω φωτο με το σωμα σου ελενα ολοκληρες και επισης τι προγγραμα κανεις ;
Στο fanz.grΠου μπορω να βρω φωτο με το σωμα σου ελενα ολοκληρες και επισης τι προγγραμα κανεις ;
Πάρε 2 ώρες πριν τουλάχιστον με 3 καλύτερα. Αν δεν απαντώ, στείλε μήνυμα ποιος εισαι και κάνω αναπάντητη πίσω. Κλήση και μυνημα αν δεν απαντώελενακι, χωρις να υποσχομαι, θα προσπαθισω να σε συναντισω αυριο..... στο σαλεμ κανεις τα ραντεβου σου? επισης ποση ωρα πριν θελεις να σε παρω τηλ?
Καλησπερες, τα 50 κ τα 65 τι υπηρεσειες προσφερουν , ευχαριστω !!!σ ευχαριστώ πάρα πολύ που με προτίμησες, είσαι πολύ γλυκός. Η τιμή είναι 50 ευρώ για 1 φορά κι 65 για 2 φορές, ναι!
Τι φωτογραφία αφού όλοι λένε ότι είναι μουναραΠου μπορω να βρω φωτο με το σωμα σου ελενα ολοκληρες και επισης τι προγγραμα κανεις ;
Δεν εχει σημασια φιλε αν δε δει ο κοσμος δεν μπορει να ξερει αν θα του αρεσει η οχι και σιγα μη πληρωσω για να δω φωτογραφιες μονο οσοι δεν εχουν τι να κανουν θα κανουν κατι τετοιοΤι φωτογραφία αφού όλοι λένε ότι είναι μουναρα
Ψάξε πίσω. 'Έχει φωτογραφίες και video. Μην ανοίγετε κουβέντα μόνο και μόνο για να γίνει το θέμα μπάχαλο.Δεν εχει σημασια φιλε αν δε δει ο κοσμος δεν μπορει να ξερει αν θα του αρεσει η οχι και σιγα μη πληρωσω για να δω φωτογραφιες μονο οσοι δεν εχουν τι να κανουν θα κανουν κατι τετοιο
τί να πληρώεις εσύ, εσύ θες τζάμπα να δεις, ως γνήσιος τζαμπατζής, 350 video του 1 και 2 λεπτών, με αμφιέσεις και μουσικές και σκηνοθεσία, δεν είναι τίποτε για σένα. Εδσύ θες να δεις εδώ ένα κώλο ή ένα βυζί σε φωτό, να δεις άμα σου αρέσει η γκόμενα. Φυσικά κι εγώ δεν θέλω επ ουδενί τέτοιους πελάτες σαν κι εσένα. 50 ευρώ 1 φορά, 2 φορές 65 ευρώ.Δεν εχει σημασια φιλε αν δε δει ο κοσμος δεν μπορει να ξερει αν θα του αρεσει η οχι και σιγα μη πληρωσω για να δω φωτογραφιες μονο οσοι δεν εχουν τι να κανουν θα κανουν κατι τετοιο
Eπίσης, επαναλαμβἀνω, μην έρθει κανείς και θἔλει και με βιάζει για ακάποτο θα φάει μπουνιά, θα του πάρω τα 50 ευρώ έτσι από την τσέπη και θα φύγω. Μουλωχτοί! Γι ακάποτο στη γυναίκα, στη γκόμενα, ή όπου αλλού θέτε. Το κάνετε αυτό άχρηστοι, σαν πόλεμο και τιμωρία που το έχω 50 ευρώ. Θα δείτε αν σκάσει μύτη κανείς να με βρωμίσει τί σκοτόξυλο θα παίσει μέσα στο δωμάτιο.Και μην παίζετε πούστικα, βάζετε να πάρει άλλος τηλ για ραντεβού και μετά σκάει μύτη 25 χρονο. Φυσικά και θα την κάνω με ελαφρά , και θα μείνετε με το να έχετε πληρώσει τζάμπα το χοτέλ. Μην τα ξαναλέμε χίλιες φορές αυτά! Θέλω να σέβεστε όπως σας σέβομαι. Θέλω κανείς να είναι άνω των 35 για ραντεβού. Αν είναι κάτω, θα φεύγω. ΤΕΛΟΣ! Επισης, όποιος θέλει άναλ, αυτό μπορεί να γίνει 1 φορά μόνο στην ώρα με αυτή την τιμή, κι αν θέλει να μπαίνει μπρος πίσω για κόλπα, να φέρει μαζί του προφυλακτικά να αλλάζουμε. Αν θέλει κι άλλη φορά, συν 10 ευρώ. Δεν είμαι υποχρεωμένη ούτε να βρωμίζω το μουνί μου, ούτε να πληρώνω 5, 6 προφυλακτικά για να κάνετε το κομμάτι σας. Αστα διάολα μαλάκες. 50 ευρώ ή 65 είναι. Αν δεν σας αρέσει, πάτε στις άλλες με τα 100 και, να σας πληρώνουν 10 προφυλακτικά για να κάνετε μουνί κώλο, εγώ δεν έχω λεφτά. Μην το γαμήσουμε το θἔμα τελείως.
Όοποις καλός άνθρωπος θέλει, μπορείς να μου δώσει 100 ευρώ. Εγώ λέω αφού υπάρχει πρόβλημα, οκ, 1 φορά άναλ να κάνουμε με αυτή την τιμή, σαν δώρο, αλλά όχι 50 ώρες , κι επίσης, όποιος θέλει εναλλάξ, θα φέρνει προφυλακτικά ν αλλάζουμε. δεν μπορεί με 50 ευρώ, να θέλει και 4 προφυλακτικά να του δίνω, για να έρθω θέλω 20 ευρώ βενζίνη. Είπα, επειδή δεν έχω λεφτά, να κάνω ότι μπορώ, αλλά εδώ βλέπουμε ασέβεια, και αρχιδιά, μουλωχτή. Δηλαδή, να με πατήσουν κάτω επειδή είναι φθηνά. Θα έπρεπε να ντρέπεστε αυτοί που κάνετε αυτό.Υπαρχει παντα η λυση της κανονικής τιμης για το πληρες προγραμμα ...
Εσύ ρε Helena - Nayomi -Bibi πόσους έχεις βοηθήσει στη ζωή σου;Πως ζητάς κάτι,το οποίο δεν έχεις δώσει ποτέ;Όπως κοιτάς το συμφέρον σου,έτσι κάνει και ο άλλος.Όοποις καλός άνθρωπος θέλει, μπορείς να μου δώσει 100 ευρώ. Εγώ λέω αφού υπάρχει πρόβλημα, οκ, 1 φορά άναλ να κάνουμε με αυτή την τιμή, σαν δώρο, αλλά όχι 50 ώρες , κι επίσης, όποιος θέλει εναλλάξ, θα φέρνει προφυλακτικά ν αλλάζουμε. δεν μπορεί με 50 ευρώ, να θέλει και 4 προφυλακτικά να του δίνω, για να έρθω θέλω 20 ευρώ βενζίνη. Είπα, επειδή δεν έχω λεφτά, να κάνω ότι μπορώ, αλλά εδώ βλέπουμε ασέβεια, και αρχιδιά, μουλωχτή. Δηλαδή, να με πατήσουν κάτω επειδή είναι φθηνά. Θα έπρεπε να ντρέπεστε αυτοί που κάνετε αυτό.
Αλλά στιε άλλες που είναι μη και μου, παίρνετε πίπες να τις δώσετε 100 ευρώ, και κάθεστε σαν παναγίτσες σε ότι πουνε.
δε σου ζητησε κατι ρε φιλε, ειπε απλα, εγω ζηταω τοσα, τωρα αμα θελει καποιος να δωσει παραπανω απο την καλη του την καρδια, ε δε θα του πει και οχι.....Εσύ ρε Helena - Nayomi -Bibi πόσους έχεις βοηθήσει στη ζωή σου;Πως ζητάς κάτι,το οποίο δεν έχεις δώσει ποτέ;Όπως κοιτάς το συμφέρον σου,έτσι κάνει και ο άλλος.