Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.772
- Πόντοι
- 456
Ξέροχυνω με μπινελίκια Έλενας.
ειναι θεα η Ελενα στα καντηλια !
Ξέροχυνω με μπινελίκια Έλενας.
Χαχα ναι πληρώστε 20αρικο να δείτε τη στολή της Ελενας χαχαχαπαράτα με πλέον, έχω δφουλειά. Όλοι ξἔρουν τη στολή μου, την έχω και στο φανζ όποιος θέλει
Εγώ πλήρωσα την είδα την στολή.Χαχα ναι πληρώστε 20αρικο να δείτε τη στολή της Ελενας χαχαχα
Ρε συ Έλενα, μονο 200 ευρω έβγαλες γαμησια? Να ανοίξουμε ενα λογαριασμό σε τράπεζα να κάνουμε έρανο ρε συ Έλενα... Ή να παίξουμε σε κανα τηλεπαιχνίδι και να σου δώσουμε τα κέρδη, τι λες?
πάρε τ αρ....ια μ...350 βίντεοΧαχα ναι πληρώστε 20αρικο να δείτε τη στολή της Ελενας χαχαχα
Ρε συ Έλενα, μονο 200 ευρω έβγαλες γαμησια? Να ανοίξουμε ενα λογαριασμό σε τράπεζα να κάνουμε έρανο ρε συ Έλενα... Ή να παίξουμε σε κανα τηλεπαιχνίδι και να σου δώσουμε τα κέρδη, τι λες?
Τι έγινε σου φυτρωσαν και αρχιδια?πάρε τ αρχίδια μ...350 βίντεο
ναι γι αυτόΤι έγινε σου φυτρωσαν και αρχιδια?
Ε να γι αυτό δε παει κάνεις μαζί σου...
δεν είναι αυτή η στολή, είναι αυτή με τον ανεμιστήρα η τέλεια ρεκορμαρα
Ανέβασε βίντεο να χορεύεις labada!!!!!είμαι στο πάρτυ παιδιά, δεν μπορώ να μαλώνω τώρα, από μεθαύριο αν θέλετε παρακαλώ πολύ
μαλάκα πουστάρα, πόσο γαμημένο βρωμόμουνο πουτανίτσα είσαι,για τρελό ξεφτίλισμα ακόμη κι από τον Lila, που κοροιδεύεις έτσι όποιον έχει ανάγκη. Φαντάζομαι τί γνώμη έχεις γι αυτούς που επαιτούν ή βρίσκονται σε ανάγκη. Μην ξεχνάς ότι από την IP ΤΑ ΒΡΊΣΚΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΎΝΕ, κι εγώ τους ζητάω να σε ξεκολιάσουν μπας και στρώσεις και δεν κοροιδεύεις αδύναμους. Παρακαλώ πολύ αυτούς που μπορούν να σε ξεκολιάσουν, να το κάνουν άμεσα.Χαχα ναι πληρώστε 20αρικο να δείτε τη στολή της Ελενας χαχαχα
Έλενα προτείνω να γράψεις ενα βιβλίο για σενα, που ξέρεις μπορεί ν γίνει και ταινία "η πουτανα που δε μπορούσε να βρει πελάτη". Θα είναι μια μοντέρνα εκδοχή του κλασσικού "το κοριτσάκι με τα σπιρτα"...μαλάκα πουστάρα, πόσο γαμημένο βρωμόμουνο πουτανίτσα είσαι,για τρελό ξεφτίλισμα ακόμη κι από τον Lila, που κοροιδεύεις έτσι όποιον έχει ανάγκη. Φαντάζομαι τί γνώμη έχεις γι αυτούς που επαιτούν ή βρίσκονται σε ανάγκη. Μην ξεχνάς ότι από την IP ΤΑ ΒΡΊΣΚΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΎΝΕ, κι εγώ τους ζητάω να σε ξεκολιάσουν μπας και στρώσεις και δεν κοροιδεύεις αδύναμους. Παρακαλώ πολύ αυτούς που μπορούν να σε ξεκολιάσουν, να το κάνουν άμεσα.
Απο Τετάρτη καλύτερα, την Τρίτη θα βρεθούμε εμείς κ σε θέλω χαλαρή ...είμαι στο πάρτυ παιδιά, δεν μπορώ να μαλώνω τώρα, από μεθαύριο αν θέλετε παρακαλώ πολύ
Σου έχω στείλει πμ.ευχαριστώ γιοα την υποστήριξη στο φανζ! Πραγματικά ευχαριστώ πάρα πολύ
Συνάντηση με την Έλενα εμφάνιση πύραυλος σεξακι τίμιο μια όμορφη ώρα στα 65 σας κάνει δωρο μην είστε μαλακες ξεκάθαρα πράγματα είναι vfm εδώ 80 παίρνουν κάτι φώκιες με πατσαδες
σ ευχαριστώ πάρα πολύ που με προτίμησες, είσαι πολύ γλυκός. Η τιμή είναι 50 ευρώ για 1 φορά κι 65 για 2 φορές, ναι!Συνάντηση με την Έλενα εμφάνιση πύραυλος σεξακι τίμιο μια όμορφη ώρα στα 65 σας κάνει δωρο μην είστε μαλακες ξεκάθαρα πράγματα είναι vfm εδώ 80 παίρνουν κάτι φώκιες με πατσαδες
Που μπορω να βρω φωτο με το σωμα σου ελενα ολοκληρες και επισης τι προγγραμα κανεις ;σ ευχαριστώ πάρα πολύ που με προτίμησες, είσαι πολύ γλυκός. Η τιμή είναι 50 ευρώ για 1 φορά κι 65 για 2 φορές, ναι!