ρε πάρε τ αρχίδια μου ρε μαλακάκο, που έχεις εσύ άποψη και με κρίνεις. Άκου, γιατί σιχάθηκα τους ξερόλες παπάρες εκ του ασφαλούς εδώ μέσα. Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις τη ζωή και τα θέλω μου. Δεν ζήτησα, ούτε δανεικά, ούτε λεφτά από κανέναν δω για να με κρίνεις τί δουλειά θα κάνω και πώς τα βγάζω. Μαλάκα. Γιατί να βρω ένα καλό παιδί με 500 ευρώ, για να πεινάσω? γιατί να πεινάσω, όταν ίσως και να μπορώ καλύτερα ρε. Γιατί να βρω μια δουλειά κανονική, όταν αυτά που ξέρω και μπορώ είναι για πολλά περισσότερα?> με ξέρεις εμένα τί δυνατότητες έχω και τί έχω κάνει και τί μπορώ και κρίνεις μαλακάκο. Πριν καν σκεφτείς αυτά εσύ, εγώ έχω στρίψει στη γωνιά και σε χαιρετάω ρε.Έπειτα, είμαι της άποψης ότι ¨αν δεν χτίσεις ΕΣΥ τα όνειρά σου, κάποιος άλλος θα σε προσλάβει να χτίσεις τα δικα του῾῾. Κι εγώ δεν χτίζω για κανέναν, δεν δεν προσλαμβάνομαι από κανένα. δεν θα απολογηθώ γι αυτό, και ούτε νοιώθω ενοχές κι άσχημα, γιατί δεν ¨πιάνω μια κανονική¨ δουλειά, απλώς γιατί δεν είμαι ´ τόσο ῾¨῾λίγη¨. Κι ένα τελευταίο, για όσους θεωρούν ότι έχω βρει δικαιολογία. Αν έκανες εσύ αυτά που κάνω με τη ῾δικαιολογία μου῾που προφανώς ηνωριζεις ποια είναι,τότε ας μιλούσες. Από τη στιγμή που σου φτάνουν τα 700, για να έχεις μια δικαιολογία να λες, ότι δεν μπορώ να βοηθήσω αυτά που βοηθάω εγώ, τουμπεκί πανηγυρικά. Εγώ όμως έχω κάνει την πουτάνα πάρα πολλά χρόνια, όχι χαριστικά, το επέλεξα, για να πληρώνω και υπαλλήλους κάποια στιγμή κι έναν νταβαντζάκο που μου έτρωγε τα λεφτά και τώρα σὤζω κάτι που πέτξαν να πεθάνει κάτι τύποι που ευνοίτε που κυκλοφορούν με LAMBORGINI και μας φέρνουν τα αποφάγια από τα κρέατα από τις ταβέρνες που τρώνε. Όπως εγώ που στάζει η οροφή στο σπίτι, δεν εγκατέλειψα και δε πέταξα. Και όσα άλλα που αν τ αναφέρω θα γράφω για μέρες. αυτά που κάποιοι πλούσιοι πέταξαν, εγώ τα πήρα και τ αγάπησα, και δεν τ αφήνω, είτε έμψυχο, είτε άψυχο, για να πάω να δώσω την ψυχή σε κάθε μουνάκι με λεφτά, να δουλεύω για 700 ευρώ, για να λέω ότι είναι νόμιν῍μη και σωστή κλπ κλπ. Άντε, τουμπεκί και λίγα με μένα. STICK TO THE POINT!