Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.535
κανά φράγκο να δώσει κανένας ή θα μασλατάμε εδώ τώρα. 100 ευρώ η ώρα σπίτι μου όποιος θέλει
κανά φράγκο να δώσει κανένας ή θα μασλατάμε εδώ τώρα. 100 ευρώ η ώρα σπίτι μου όποιος θέλει
Ερχομαικανά φράγκο να δώσει κανένας ή θα μασλατάμε εδώ τώρα. 100 ευρώ η ώρα σπίτι μου όποιος θέλει
ξεκίνα, πάρε τηλ πρώταΕρχομαι
μετά απ όλο αυτό και αν ζεις μετά , πες μας εμπειρία γιατί εμένα η helena με εξιτάρει πέραν της πλάκας.ξεκίνα, πάρε τηλ πρώτα
Άνοιξε το. Παίρνω και είναι κλειστοξεκίνα, πάρε τηλ πρώτα
Που πας ρε, θα τον, δαγκώσεις,, ούτε θέρμανση δεν έχει χαχαχαχαΆνοιξε το. Παίρνω και είναι κλειστο
Άνοιξε το. Παίρνω και είναι κλειστοπολύ ανοιχτό είναι αηδιαστικέ άχρηστε ψεύτη γαμιόλη πάρε τηλ
Τι απόκρυψη? Άμα χτύπαγε κιόλας και ήταν ανοιχτό το τηλέφωνο.....μουνό...ο με απόκυρυψη πάρε τ αρχίδια μ
άντε μαλ...αμουνό...ο με απόκυρυψη πάρε τ αρχίδια μ
α συγνώμη για τους μαλάκες εδώ εἰναι 130 σόρρυ λάθοςΤι 100 ρε Ελενα, σταυρωνεις 1 πελάτη την εβδομάδα και ζητάς 100? Ούτε με το αεροβόλο δε θα τους ρίχνεις χαχαχα
Καλά και τσάμπα να πεις ότι είναι ούτε ένας δε θα έρθειάντε μαλ...α
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α συγνώμη για τους μαλάκες εδώ εἰναι 130 σόρρυ λάθος
Όταν το έχει ανοιχτό...μάγκες μια χαρά απαντά στο τηλέφωνο η κοπέλα...τώρα αν γουστάρετε χαβαλέ κακός το κάνετε.
την ώρα που λέγαμε εδώ απαντά δεν απαντά εγώ μίλησα μαζί της ...και πολύ θερμά μου απάντησε...Όταν το έχει ανοιχτό...
Τότε με έχει μπλοκάρει και μου δείχνει ότι είναι κλειστοτην ώρα που λέγαμε εδώ απαντά δεν απαντά εγώ μίλησα μαζί της ...και πολύ θερμά μου απάντησε...
προσεχε το αεροβολοΕρχομαι
Καλά και τσάμπα να πεις ότι είναι ούτε ένας δε θα έρθει