αυτός ήταν πελάτης και γαμούσε αρκετές φορές τζαμπέ ή με καλή τιμή και όταν πήγαινα για σέρβις, υποτίθεται έκανε κι αυτός καλύτερες τιμές. Μόλις ερίδε ότι δεν παίζει να με πιάσει γκόμενα να δουλεύω στο μαγαζί γραμματέας ή να γαμεί τζάμπα τελείως, έρχισε τις πουτανιές. Τον κατἄλαβα και στράβωσα ακόμη περισσότερο. Τελικά, το τελευταίο ευτυχώς κακό, ήταν το φίλτρο που δεν άλλαξε κι έκαψε τρόμπα. Το πάω αμέσως σε κάτι παιδιά καλά Ν Σμύρνη, συστημένα από άλλο πελάτη και γελούσαν, αναποδογύρισαν το φίλτρο στο βαρέλι με τα λάδια, και μου λένε, πότε έκανες σέρβις, λέω πριν 3 μήνες, χιχι, μου λέει ούτε καν στ αλλάζανε, δεν πέφτει καν η βενζίνη από το μπούκωμα. Τον πήρα τηλ, τον άλλο, τον γάμησα στο βρισίδι, αλλά τί να το κάνεις. Έχω πληρώσει σύνολο σε αυτόν τότε πάνω από 3000 ευρώ για φτιάξομο του αυτοκινήτου. Συνολικά μιλάω...σε διάστημα 3, 4 ετών ας πούμε, λάστιχα μεταχειρισμ για καινούρια που πούλησε, σέρβις, αρχιδιές κλππππππ. Είχατε στείλει πολλού πελάτες που κι εγώ όταν τους χρειαζόμουν, τους έπαιρνα και συνήθως σ῍ληρωνόταν κανονικά, διότι είχα δουλειά. Τέτοιο πράγμα, αυτός, ένας νταβάς, ο πλυντηριάς που δεν ήξερε τί δουλειά κάνω, ένα άλλο κακοποιό στοιχείο που ήθελε να ξεπλύνει γερά φράγκα 1000000 χιλιαδων ευρώ, εώς και όσο έπαιρνε μέσω εμού, και του πα, ρε μουνί, μασάει η κατσίκα ταραμά? και τώρα αυτός με το pc. Και ίσως μερικοί άλλοι, αν θυμηθώ θα σας πω. Αλλά και πολλοί πελάτες που άψογοι, διακριτικοί, ανταλλάσαμε υπηρεσίες με λεφτά ή σε είδος. Ουδέν μεμπτόν. Δεν κατανοώ γιατί πρέπει να συμπεριφερθείς μουνίστικα σε κάποιον ενώ οι καθαρές ξήγες είναι πιο οκ για όλους. Αυτά τ άτομα για μένα είναι γυναικάκια, κατίνες, πούστρες, για μένα μιάσματα της κοινωνίας.