KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.859
- Πόντοι
- 6.166
Τυπε χωρις πλακα ειχα ενα προβλημα υγειας και επειδη γνωρισα οτι αυτο το προβλημα υγειας το ειχε και καποιος αλλος χρονια πριν πλακας στο επαγγελμα .Του ειπα το προβλημα μου και την διαγνωση του δικου μου του γιατρου.Ο πλακας ναι ο γνωστος μου λοιπον μου ανεφερε την σωστη διαγνωση λογω εμπειριας στο δικο του προβλημα.Οταν εφυγα ειπα ρε τον πλακα μου εγινε γιατρος .Μετα απο καιρο χωρις λυση στο προβλημα μου και απευθυνομενος τελικα σε νοσοκομειο το ΚΑΤ μου ανεφεραν οτι η σωστη διαγνωση ηταν του πλακα χειρουργειο δηλαδη.Αρα καλα κανει και το αναφερει γιατι λογω εμπειριας σε παρομοιο προβλημα υγειας καποιος θα κανει τις καταλληλες συστασεις γιατρους νοσοκομεια κλπ .Που αυτο ειναι σημαντικο ο γιατρος γιατι υπαρχουν γιατροι και γιατροιΚοπελα μου ειναι δυνατον να καθεσαι να ακους τον καθενα απο εδω μεσα που το παιζει ιατρος;
Ειναι δυνατον να ψαχνεις να σου κανει διαγνωση απο εδω μεσα ιατρος;
Ως ιατρος μπορω να βγαλω καποιο συμπερασμα και να δωσω καποια αγωγη αν δεν παρω πληρες ιστορικο σου, αν δεν δω αναλυτικα τις εξετασεις σου, αν δεν σου συστησω πιθανον καποιες αλλες πχ απεικονιστικες εξετασεις;
Η ιατρικη δεν ειναι μπακαλικη!
Τελευταία τροποποίηση: