ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
τοτε ισως προσλαβει δαχτυλογραφο με ...πληρωμη εις ειδος χα χα χαΘα πονάνε τα Χέρια της από το κόψιμο των ξύλων και δεν θα μπορεί να γραψει
τοτε ισως προσλαβει δαχτυλογραφο με ...πληρωμη εις ειδος χα χα χαΘα πονάνε τα Χέρια της από το κόψιμο των ξύλων και δεν θα μπορεί να γραψει
Εγώ γουσταρα να μου τα ρίχνει από κοντά τυπε. Dirty talk και δώστου. Και ξύλο θα έτρωγα από αυτούς τους βυζους. Φάτε βυζοσκαμπιλα να μάθετε να μιλάτεΚάτσε να γυρίσει και θα ακούσεις κι εσύ τα μπινελίκια σου ????
Στο μεταξύ εγώ ο άσχετος, δεν ήξερα, και πριν από μερικές σελίδες που έλεγε πως είχε ανάγκη, τη λυπήθηκα στα αλήθεια ???μετά διάβασα και κατάλαβα ???Θα πονάνε τα Χέρια της από το κόψιμο των ξύλων και δεν θα μπορεί να γραψει
κατσε καλα γιατι τωρα εχει και καραμπιναΕγώ γουσταρα να μου τα ρίχνει από κοντά τυπε. Dirty talk και δώστου. Και ξύλο θα έτρωγα από αυτούς τους βυζους. Φάτε βυζοσκαμπιλα να μάθετε να μιλάτε
Μη βγάλει κανένα μάτι μόνο με το αεροβόλο ???κατσε καλα γιατι τωρα εχει και καραμπινα
Να μιλήσω και λίγο σοβαρά. Δεν ξέρω αν πράγματι έχει ανάγκη ή όχι.Στο μεταξύ εγώ ο άσχετος, δεν ήξερα, και πριν από μερικές σελίδες που έλεγε πως είχε ανάγκη, τη λυπήθηκα στα αλήθεια ???μετά διάβασα και κατάλαβα ???
μονο ματι? σκεψου τι εχει να γινει αμα βρει τον φτιαγμενο αεροσακο κανενα βολιΜη βγάλει κανένα μάτι μόνο με το αεροβόλο ???
υπάρχει όντως και άλλος τρόπος αδερφέΠαιδιά ξέρετε κανέναν άλλο τρόπο να της στείλω τα 100 ευρώ γιατί έχει δίκιο για τον λογαριασμό που δεν θέλει να φανεί το όνομα της.
Εγώ να γλυτώσω το τράβηγμα μέχρι το Λαγονήσι και η κοπέλα μην εκθέσει το πραγματικό ονομα
Paysafe να παίζει στοίχημα ?Παιδιά ξέρετε κανέναν άλλο τρόπο να της στείλω τα 100 ευρώ γιατί έχει δίκιο για τον λογαριασμό που δεν θέλει να φανεί το όνομα της.
Εγώ να γλυτώσω το τράβηγμα μέχρι το Λαγονήσι και η κοπέλα μην εκθέσει το πραγματικό ονομα
ΧαχαχαχαχαχPaysafe να παίζει στοίχημα ?
έλα ρε λούλα, γράφεσαι στο FANZ,GR ΚΑΙ ΒΆΖΕΙΣ τα υπόλοιπα ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ, Σιγα ρε τζαμπατζήΠαιδιά ξέρετε κανέναν άλλο τρόπο να της στείλω τα 100 ευρώ γιατί έχει δίκιο για τον λογαριασμό που δεν θέλει να φανεί το όνομα της.
δεν μπορώ να βάλω φωτιά στη σόμπα τα χω πάρει κρανίο άι σιχτίρ, δεν ανάβειέλα ρε λούλα, γράφεσαι στο FANZ,GR ΚΑΙ ΒΆΖΕΙΣ τα υπόλοιπα ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ, Σιγα ρε τζαμπατζή
Δεν επεμβαινω στη συζήτηση αλλά όταν μια γυναίκα σε λέει χαζουλη πρεπει να σε γουστάρει τρελά!!Τι δουλειά? Να κόψεις ξύλα ή να φτιάξεις σπίρτα?
Βγες στο δρόμο βρες κάνα πάκι να σε βοηθήσει με το γνωστό ανταλαγμα
Ακουμπά τα ξύλα πάνω σου και θα αρπάξουν κατευθειανδεν μπορώ να βάλω φωτιά στη σόμπα τα χω πάρει κρανίο άι σιχτίρ, δεν ανάβει
Κάτι έχω καταλάβει χαχαχαΔεν επεμβαινω στη συζήτηση αλλά όταν μια γυναίκα σε λέει χαζουλη πρεπει να σε γουστάρει τρελά!!
αφού δεν τον ξέρω τον λούλη μαλάκα ρεΔεν επεμβαινω στη συζήτηση αλλά όταν μια γυναίκα σε λέει χαζουλη πρεπει να σε γουστάρει τρελά!!
Κατσε να ανάψει την σόμπα να πιει και ένα κατρουτσο και θα δειςΩχ... Φαίνεται ήρθε και η ωρα μου....