vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.638
- Πόντοι
- 1.436
Τίποτα πλάκα κάνω γιατί έγραψες πιο πανω ότι είναι σε νησί χωρίς αμάξια και είπα να σε πειραξωεσύ τί είσαι
Τίποτα πλάκα κάνω γιατί έγραψες πιο πανω ότι είναι σε νησί χωρίς αμάξια και είπα να σε πειραξωεσύ τί είσαι
Σου χασκογελάει αλλά άμα σε είδος της ζητήσει 3 ντενεκέδες λάδι να δεις πως θα την τσούξεισε είδος?
Τι τον πέρασες?Για πόρνο?
Τσαμπατζης είσαι?
Δεν θα δώσεις χρήματα και προσφέρεις είδος?
Τι τον πέρασες?
Πως προσβάλεις έτσι?
μου θύμισες ένα μέλος εδώ που ήθελε να πληρώσει με ντενεκέ λάδι(όχι την nayomi)Σου χασκογελάει αλλά άμα σε είδος της ζητήσει 3 ντενεκέδες λάδι να δεις πως θα την τσούξει
όχι τέτοιο είδος, δεν έχω ελιές ή μάρκετ. Εννοώ το είδος αυτό που κάνω, δηλ σεχ....Σου χασκογελάει αλλά άμα σε είδος της ζητήσει 3 ντενεκέδες λάδι να δεις πως θα την τσούξει
εγώ δέχομαι ενίοτε προιόντα που μπορούν να φανούν χρήσιμα, όπως τρόφιμα, φρούτα ή άλλα.μου θύμισες ένα μέλος εδώ που ήθελε να πληρώσει με ντενεκέ λάδι(όχι την nayomi)
Χουβαρντάςμου θύμισες ένα μέλος εδώ που ήθελε να πληρώσει με ντενεκέ λάδι(όχι την nayomi)
Ακριβώς ! Κάτι χρήσιμο θα σου ζητήσει και ο οποιοσδήποτε … άκου κει σεξόχι τέτοιο είδος, δεν έχω ελιές ή μάρκετ. Εννοώ το είδος αυτό που κάνω, δηλ σεχ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγώ δέχομαι ενίοτε προιόντα που μπορούν να φανούν χρήσιμα, όπως τρόφιμα, φρούτα ή άλλα.
Εχεις πληρώσει με ΣΕΞ , καποιον τεχνίτη που σου εχει επισκευάσει κατι σπιτι σου ;όχι τέτοιο είδος, δεν έχω ελιές ή μάρκετ. Εννοώ το είδος αυτό που κάνω, δηλ σεχ....
εγώ δέχομαι ενίοτε προιόντα που μπορούν να φανούν χρήσιμα, όπως τρόφιμα, φρούτα ή άλλα.
Όχι πότε! Δεν μου αρέσει αυτό καθόλου. Ομως έχω πελάτες που ενίοτε είναι τεχνίτες, αν και σπάνια, κι έτσι τους προτιμώ, ομλπως με προτιμούν κι αυτοί κι έρχονται. Αν θέλουν να έρθουν να το φτιάξουν το συζητάμε. Όμως είχα και πελάτη, που δεν θέλησε ποτέ ανταλλαγή σε είδος, αλλά κανονικά χρήματα. Σεβαδτο και πληρώθηκε κανονικά. Όμως ποτέ δεν θα έφερνα κάποιον και αντί να τον πληρώσω με χρήματα, θα έλεγα έλα να το κάνουμε για να πατσισουμ3ε ξέρω γω. Φθηνιατικο και γύφτικο no quality.Εχεις πληρώσει με ΣΕΞ , καποιον τεχνίτη που σου εχει επισκευάσει κατι σπιτι σου ;
Ό,τι θες για υπολογιστές πες μου. Είναι η δουλεία μου. Στείλε PMμιας που μιλάμε για δουλειές, ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να επισκευάσω έναν πύργο pc, 8 ετών, QUEST. Μου είπαν κάποια καλόπαιδα ότι δεν φτιάχνεται και καλά γιατί είναι παλιός και έχει καεί η μητρική ίσως, δεν το ξέρουν στα σύγουρα αλλά παρόλ αυτά τα 15 ευρώ και καλά του ελέγχου τα τσέπωσαν. Επίσης βαριούνται να ψάξουν ανταλλακτικά γι αυτόν, και ήθελα να μου πασάρουν έναν άλλο 250 ευρώ. Εγώ θέλω να φτιαχτεί αυτός, δεν θέλω άλλον. Λοιπόν, αν κάποιος κύριος εδώ δουλεύει ή έχει δικό του μαγαζί και θέλει να με βοηθήσει σε αυτό, μπορώ να πληρώσω εώς 150 ευρώ για να επισκευαστεί. Freelancer δεν ξέρω, γιατί αν μου τον πάρει, που να τον βρώ ξέρω κι εγώ; Τέσπα, να δούμε ακριβώς τί πρόβλημα υπάρχει, κι αν είναι να το φτιάξω, ας τ αλλάξουμε κι όλα μέσα. Επίσης, μπορώ να πληρώσω εγώ τ ανταλλακτικά και τη δουλειά να τη πατσίσουμε με είδος, γίνεται κι αυτό. Αν θέλει κάποιος ας με καλέσει στο τηλέφωνο, καθώς ξέρω ότι πάρα πολλοί εδώ ασχολείστε νε υπολογιστές.
Και μη με συμβουλεύετε να πάρω άλλον, εγώ θα φτιάξω αυτόν θέλω.
Δηλαδή αντί για χρήματα μπορούμε να σε πληρώσουμε με είδος;;;εγώ δέχομαι ενίοτε προιόντα που μπορούν να φανούν χρήσιμα, όπως τρόφιμα, φρούτα ή άλλα.
Κοιτα 10 χρόνια κλείνεις, πρέπει να το γιορτάσουμε αναλόγως!!!Καλα θα δούμε... Ισως
Ε ναι, δέχομαι προϊόντα σουπερμάρκετ που θα επιλεξω εγω, σκυλοτροφες, στάνταρ φρούτα λαχανικά επιλογής μου, τενεκε λάδι οκ, αυτα γενικά.Δηλαδή αντί για χρήματα μπορούμε να σε πληρώσουμε με είδος;;;
Όπως λάδι, κρέατα και ζανζαβατικα;;;
Εσύ ούτε με ξέρεις τι ζητάς?Κοιτα 10 χρόνια κλείνεις, πρέπει να το γιορτάσουμε αναλόγως!!!
Μα στο έγραψα και ποιο πίσω!!!Εσύ ούτε με ξέρεις τι ζητάς?
Λάδι, φρούτα και λαχανικά έχουμε δικά μας!!!Ε ναι, δέχομαι προϊόντα σουπερμάρκετ που θα επιλεξω εγω, σκυλοτροφες, στάνταρ φρούτα λαχανικά επιλογής μου, τενεκε λάδι οκ, αυτα γενικά.
Ε τότε γίνεταιΛάδι, φρούτα και λαχανικά έχουμε δικά μας!!!
Θ Ε Αμιας που μιλάμε για δουλειές, ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να επισκευάσω έναν πύργο pc, 8 ετών, QUEST.
παρόλ αυτά τα 15 ευρώ και καλά του ελέγχου τα τσέπωσαν.
Επίσης βαριούνται να ψάξουν ανταλλακτικά γι αυτόν, και ήθελα να μου πασάρουν έναν άλλο 250 ευρώ. Εγώ θέλω να φτιαχτεί αυτός, δεν θέλω άλλον.
Επίσης, μπορώ να πληρώσω εγώ τ ανταλλακτικά και τη δουλειά να τη πατσίσουμε με είδος, γίνεται κι αυτό.
Cosmodata... πάρε εκεί... έχουν πολύ στοκ σε παλιά μηχανιματα...μιας που μιλάμε για δουλειές, ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να επισκευάσω έναν πύργο pc, 8 ετών, QUEST. Μου είπαν κάποια καλόπαιδα ότι δεν φτιάχνεται και καλά γιατί είναι παλιός και έχει καεί η μητρική ίσως, δεν το ξέρουν στα σύγουρα αλλά παρόλ αυτά τα 15 ευρώ και καλά του ελέγχου τα τσέπωσαν. Επίσης βαριούνται να ψάξουν ανταλλακτικά γι αυτόν, και ήθελα να μου πασάρουν έναν άλλο 250 ευρώ. Εγώ θέλω να φτιαχτεί αυτός, δεν θέλω άλλον. Λοιπόν, αν κάποιος κύριος εδώ δουλεύει ή έχει δικό του μαγαζί και θέλει να με βοηθήσει σε αυτό, μπορώ να πληρώσω εώς 150 ευρώ για να επισκευαστεί. Freelancer δεν ξέρω, γιατί αν μου τον πάρει, που να τον βρώ ξέρω κι εγώ; Τέσπα, να δούμε ακριβώς τί πρόβλημα υπάρχει, κι αν είναι να το φτιάξω, ας τ αλλάξουμε κι όλα μέσα. Επίσης, μπορώ να πληρώσω εγώ τ ανταλλακτικά και τη δουλειά να τη πατσίσουμε με είδος, γίνεται κι αυτό. Αν θέλει κάποιος ας με καλέσει στο τηλέφωνο, καθώς ξέρω ότι πάρα πολλοί εδώ ασχολείστε νε υπολογιστές.
Πόσο λάδι θες,για να γίνει η δουλειά;;;Ε τότε γίνεται
Η ποιότητα είναι καλή γιατί και εγώ στο σπίτι μου αυτό το λάδι χρησιμοποιώ!!!έχει πολλές κατηγορίες ποιότητας το λάδι